- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
Szuper, koszonom mind a kettotoknek a segitseget, akkor a jovo heten meg is rendelem.
Ha jol ertem akkor nekem a "Redmi Note 4 Global" verzio fog kelleni, es nem a 4X. -
Degeczi
nagyúr
Kicsit ugyan optimista saccolás, 1-2 éven belül is könnyen jelentkezhet akku-gond - de a lényeg valóban az, h minimális műszaki érzékkel egyszerűen akkut cserélni ezekben a típusokban is
A napokban a Redmi Note 3 Pro-mban cseréltem USB panelt bármilyen korábbi telefonszerelési tapasztalat nélkül.
-
-
Celtic86
csendes tag
Köszi a tippet, de azért annyit nem fogok videózni, hogy ilyet beszerezzek.
Csak kicsit csalódás volt, mert tök örültem, hogy 45 giga szabad helyre azért fér anyag (bár hozzáteszem kb. 5 percnyi videó készült, hisz' nem azért megy az ember koncertre...) és mikor visszahallgattam inkább hasonlított az egész kínzásra, mint egy élmény újraélésére... A képpel még nem is lenne baj HD módban, de így, a hang miatt felesleges máskor próbálkozni. Ez van, minden más viszont kárpótol, ez nem lesz ok a készülékcserére.
-
Peaceliker
addikt
igen, azt levettem, hogy snapi a gazdaságosabb, max rosszul fogalmaztam.
(#785) helixP
fontos, csak nem tudom mennyire nagy a difi...wp telóm vt ami tudott 6 órát az nekem elég is vt egy napra..és ott sok idő vt mire a kjívánt task lefutott (legyen az bmi is
) szal valójában annyi sem kellett vna, csak ki kellett várni a történést
Szal ha tud x20 is ennyit akkor lehet azt kéne, mert türelmetlen vagyok és side by side vidiken azért látható vt a cselekvési kedv beli eltérés...persze másik is bőven vállalható...valójában nemtom mert árban kb 1 lenne annyi, hogy snapis eustock ról jön ami elvileg itthoni garis ami nyilván nem hátrány..De ha aszondod fb re böngészni forumozni kb azonos akkor lehet nem is kattogok tovább és jöjjön a snapi...
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a beszámolódat. Én is fontolgatom Note 4 vásárlását. Ami eddig visszatartott az az, hogy az eddig kezembe került Xiaomi telefonoknál (Redmi 3s Prime és Note 3 SE) a beszélgetési hangminőség - finoman szólva is - hagyott maga után némi kívánnivalót. (Sarkosan fogalmazva: a 3s-é botrányos volt.) Érdekelne, hogy az ellen oldalon észlelnek ezen a téren minőségbeli különbséget a Note 4 és az S8 között (hangerő, fading, stb.)?
A másik kérdésem, hogy a Note 4-nél mennyire jellemzők a több helyen is olvasható pixelhibák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest