- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
dragon1993 #774 üzenetére
Nem minden Snapis B20-as
Vannak appok, amik megmondják. Snapira kell hozzájuk a Root, mondjuk. -
iOce
tag
válasz
dragon1993 #706 üzenetére
Kíváncsiság, kijelző, bővíthetőség, akkuidő.
-
válasz
Én nem szószerint cseréltem le erre az S8+t,átmeneti telefonnak vettem a S8+ és a következő flagship közé,de meglepő módon bizonyos dolgokban kb ugyanazt hozza érzésre mint az S8+,sőt valamiben jobb is.
Amiben sokkal jobb mint méreg drága Samsung flagship:
-Térerő és 4G stabilitás.Melóban az úton sok helyen a 4G-ről H+ra vagy 3G-re váltott le az S8,ez több helyen is előfordul és néha elég sokára talál vissza 4G-re (Telekom).Ilyenkor sokszor net sincs,a hívás is akadozik.
Ez az eddigi összes csúcs Galaxy S-emre igaz volt.Itthon (nagyon vidék) a házban vagy a térerő se az igazi,a 4G meg esélytelen,kint már ok.
Ezzel szemben a Note 4 stabilan tartja ott is a 4G-t ahol a Samsung már váltogat össze-vissza és a térerő is jobb.
-Wifi.
Sokkal messzebbről látja a routeremet és a jel is erősebb.
A Note 4 ott is vígan hasít a wifin ahol az S8 már mobilnetre vált.
-UI reszponzitás.
Az S8 Grace UX-e hajlamos apróbb laggokra,a MIUI sokkal jobban lett optimalizálva,egy akadással nem találkoztam még,folyamatos és gyors a működés.
-Akku.Gondolom nem kell részleteznem.Amiben visszalépés:
-Kamera.
Nappal egész jó képeket csinál,este már kb nulla a teló az S8-hoz képest,videóban meg egy az egyben hulladék.Előlapi kamera elmegy nappal,de az S8 autófokuszos kamerája fényévekkel jobb,de ugyebár nem is egy árkategória 2 teló.
-Emmc tároló.
Az UFS rendszerű háttértár érezhetően sokkal gyorsabb.
-Kijelző max fényereje.Átlag felhasználással (net,yt,zene,telefonálás,appok futtatása) viszont egyáltalán nem érzem annyival rosszabbnak a Note-ot,mint amennyivel olcsóbb,sőt az árához képest nagyon jó teló,csak az a fránya kamera lenne jobb.
-
boken
senior tag
válasz
Én I7 Plust cseréltem le, 3 hónapig volt nálam, most a lányom használja,ÉN nem tudtam megszokni ő imádja
Mondjuk nekem az volt az első IOS rendszerű telefon,és a kezelhetősége nem fogott meg.
-
helixP
nagyúr
válasz
dragon1993 #708 üzenetére
A "kategória" mint besorolás szerintem csak a kiadás idején értelmezhető csak. Ami 3 éve a felső kategória kizárólagossága volt, az már megvan a közép kategóriában is. Ebben az esetben pl. ujjlenyomat olvasó, de ilyen lesz szerintem két éven belül a dual kamera rendszer.
Tehát 3 év után már közép kategóriás a 6-os szifon, nincs visszalépés, inkább oldalra. -
helixP
nagyúr
válasz
Kijelzőméret/felbontás/dual sim/bővíthetőség/android? Így első körben.
Azért a hat egy 3 éves telefon, kamerán kívül (ha egyáltalán) nem marad el tőle a Redmi. -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
dragon1993 #670 üzenetére
Nagyon zavart az edge szélek érzékenysége amely ha netezek vagy olvasok rajta akkor néha hozzáér az ujjam véletlenül és elkezd pörögni az oldal, egyszerűen borzasztó.
Nevetséges témák vannak rá (azért a xiaomi találok vagy 10 témát ami tetszik és gyönyörű.
Aztán meg nincs sok különbség az appok megnyitása között sem, sőt.
Kamerában persze jobb a Samu de a miui bőven kárpótol mert sokkal jobban szeretem mint a touchwizt.#671Gixxer88
Igen, ez igaz de kárpótol a hosszú sot idő... Mondjuk nem lenne rossz gyorsabban tölteni és nem három órát rá szánni.
-
boken
senior tag
válasz
dragon1993 #450 üzenetére
-
boken
senior tag
válasz
dragon1993 #450 üzenetére
Köszönöm, ezt sajnálom de akkor meg oldották azért.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
dragon1993 #448 üzenetére
Ok köszi
, akkor már van full fekete, mert előtte csak a szürke hátlapost lehetett kapni. Akkor jöhet nekem is.
-
boken
senior tag
válasz
dragon1993 #448 üzenetére
hány nap alatt jön meg kb?
Én most rendeltem meg. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
dragon1993 #446 üzenetére
Neked is a 4/64 B20-as van?
-
helixP
nagyúr
válasz
dragon1993 #405 üzenetére
Ja csak valakinek kell a dual SIM de a nagy tárhely nem.
-
válasz
dragon1993 #405 üzenetére
50-ert siiman elviszik szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest