- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Korrekt keszulek lett. Ennyiert kategoriajaban ketsegtelenul a legjobb vetel.
üdv.: SlimShady
-
Graphics
Jómunkásember
válasz H.Istvan25 #145 üzenetére
Magas fogyasztása van , kortárs Snap 650-es jobb pl.
Támogatás is gyengebb
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
westcoastog
veterán
Tudnátok majd betenni egy galériát esetleg saját telóval készített fotókról?
Valaki rakott be 2 képet, meg emlegetve lett a camera2 api, pontosan ez mi is?[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz H.Istvan25 #145 üzenetére
X20-at ne vegyél szerintem, akkor inkább snapi 650 es SE, üzemidőben az is jobb mint az X20-as.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
A fotókat nézve:
Még mindig senkinek nincs rá igénye az ott lakók közül, hogy rendbe legyen téve az a nagy kert, amit használni, élvezni is lehetne?A gombok háttérvilágítása meddig világt? Lehet ezt szabályozni?
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
LG G4-ről? A fényképekkel kapcsolatban mi a meglátásod? Haver, akinek a telefonjával kapcsolatban tegnap írtam, aztbmondja, a note 4 is ugyanúgy lemerül egy nap alatt, mint ahogy a Sony XA-ja is, meg bármi más. Neked mi a meglátásod az akkuról összehasonlítva?
Nem baj, ha egy hét múlva írsz, amikor már tényleges tapasztalatod van.
-
helixP
nagyúr
válasz westcoastog #155 üzenetére
Nap folyamán rakok fel MIUI saját kamerájával készült képeket is, ha érdekel.
A canera2 aki engedélyezi a teljes manuális beállításokat, manuális fókusz, kézi záridő állítást, stb. Plusz lehet RAW-formatumban menteni. (Ez nyers kép formátum, ami kikerüli a telefon képfeldolgozó algoritmusát, tehát Te szerkeszted olyanra, amilyen ízlésének megfelelő)Rodzser: Igen van és lehet is állítani a világítás idejét.
-
kelly416
veterán
-
aelod
veterán
válasz kelly416 #159 üzenetére
Sony XA helio p10-e/2 gb RAM, nem említhető egy lapon a s625+3gb RAM párossal.
Az meg a másik, hogy ez nem oszt nem szoroz, hogy egy nap alatt le lehet meríteni a RN4-et. Ha nonsztopp nyomkodod akkor még szép. De ha normálisan használod -értsd ez alatt, hogy nem erre mész rá, hogy merüljön- akkor átlagon felüli üzemidőt lehet belőle kihozni ami ebben az árkategóriában kimagasló eredmény.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
mouzrr
őstag
G4et szeretném levaltani a közeljövőben, és eléggé megtetszett ez a telefon. Mindennapi használatban a sebességük között mekkora különbség lehet? Ezalatt böngészést, és néhány app használatát értem, semmi játék. Nagyon zavar a G4nek az üzemideje, naponta többször is kell tölteni ha nagyon sokat nyomkodom. Általános a 2-3 óra kijelző idő wifin és 4gn is.
-
törölt tag
én két naponta töltöm és rendesen nyomkodom mondjuk nekem a snapdragonos verzió van 8.5 óra kijelzőidöt hoztam ki tegnap a telefonból.
Most nézegetek videókat a telefonról,a vizállóság is rendben van amit a lenti videón megnézhettek
[linket töröltem, mert kamu (vagy desztillált vizet használtak]
[ Módosította: ollie ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #63534592 #168 üzenetére
Víz közelébe aki viszi, nos hülye. Már írtam másik topicban, hogy van egy beázott Note 4-esem.
Nagyon szuperül mutatnak a Youtubeon azok a videók ,csak ne felejtsd el, ha deszt-vízbe teszed, nem lesz sok baja...
@aelod: Nem jön zavarba, csak tönkremegy... Plusz a videón az MTK-s modell van, aminél fizikai eltérések vannak a B20-as modellhez képest.
Készült Note 4X-ből is hasonló videó, a trükk ugyanaz. Nem vízálló a modell, ha vízbe kerül, tönkre is fog menni
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Magnat
veterán
Egyet értek, az 5.5 és az 5.2 között nagy a különbség... én G2-ről váltottam RN3 SE-re, szóval ezt tapasztaltam... Mondjuk ebben az is benne van, h nekem az 5.2 egy sajátos kéztartással még pont elmegy egykezesnek, a RN3 tetejét meg már sehogy sem érem el... De a Novában be lehet állítani, hogy ne kelljen felnyúlni az értesítési sáv lehúzásához, így a legtöbb funkcióhoz elég egy kéz (ha van rajta egy picit peremes tok, mert különben a hüvekjujjam tövénél soxor akaratlanul megnyomnám a kijelzőt).
Egyébként az egyetlen dolog ami a bajom ezzel a kategóriával, az a sötétben csapnivaló fényképező... Nappal még elmegy, de gyenge fényviszonyok között a G2 vaku nélkül jobb képet csinál mint a RN3 vakuval.
Ok, h ez 60k-s kategória, szóval értem az okát, de nekem ez az egyetlen nagyobb kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
KPistike
aktív tag
válasz Mr.Silkó #152 üzenetére
Üdv!
Sajnos, már március óta nincs a Westendben Ping Digital - már csak webshopként üzemelnek. Veletech utáni héten jártunk arra, és ugyan mobilos üzlet van a helyén, de - logo, illetve kirakott megnevezés szerint - már nem a Ping az.
Mivel más gyártó miatt néztem a fentieknek utána, illetve a fizikai utánajárás is az egyik szomszédos üzlet kínálata miatt volt inkább, ezért off ez a hsz.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó témát erre a csoda telóra?
Vagy oldalt, ahonnan letudok szedni.... -
Dimond G
senior tag
válasz cserhatisand #177 üzenetére
Köszi! Meglesem!
-
tonerz
aktív tag
a RN3 tetejét meg már sehogy sem érem el... De a Novában be lehet állítani, hogy ne kelljen felnyúlni az értesítési sáv lehúzásához
Miuiban már régóta benne van ez, legalábbis én Note 2, 3 és most 4A-nál is használom.
A kijelző bármelyik részéről le lehet húzni az értesítési sávot. -
valaki_xy
tag
válasz bollokcs80 #55 üzenetére
Nekem sima 4X van B20-szal, itthoni bolttól.
-
Swinegod
őstag
-
Dimond G
senior tag
Hogyan tudok letiltani appokat, amik már alapból rajta vannak a készüléken?
-
stratova
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest