Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToniSoprano #387 üzenetére
Ennyi, és szóltam előre itt is
-
válasz
ToniSoprano #376 üzenetére
És még a posta, aztán már picit drága is.
Annyieet meg már itthon is lesz
-
Celtic86
csendes tag
válasz
ToniSoprano #376 üzenetére
Nem lenne rossz valóban, de 34 dollár a posta...
-
válasz
ToniSoprano #298 üzenetére
Te a szürke importos árat nézed. A hivatalos ár 130 ezer Ft.
Egyébként szerintem megéri azt az árat az A5 (nekem A7 van).
-
válasz
Az előfizetés telefonárakat / mert kifizeti az ember bőségesen / nem hasonlítjuk a független árakhoz.
Ez egy Redmi Note 4 topic még mindig, nem Samsung.
-
helixP
nagyúr
válasz
Nem idióták, senki nem is mondta. Nekem pl. marhára tetszik az új A5, tökéletes középkategória, akinek van rá pénze, akinek meg nincs, az olcsóbbért vesz hasonló minőséget, vállalva a kockázatokat.
De az előfizetéses árakat akkor sem hasonlítjuk a függetlennel, mert félrevisz.
-
aelod
veterán
válasz
Nem duplát írt. Olvass már vissza. Közel 100e forintos telefont hasonlítasz itt össze egy 50e körüli készülékkel. Hasznád az A5öt és pont.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
ToniSoprano #278 üzenetére
Akkor vegyèl A5öt.Nekünk jó lesz a Note4 is🤣
-
Dimond G
senior tag
válasz
ToniSoprano #285 üzenetére
Sajnos igen. Ezt ma tapasztaltam! A lakásban meg leveszi a fényerőt automatán és elég szokatlan is számomra! Viszont, ha kikapcsolom és ugyanoda állítom a fényerőt, sokkal fényesebb a kijelző!
-
válasz
ToniSoprano #275 üzenetére
Itt van a polcomon a Galaxy A7 2017, aminek jobb az akkuideje mint az A5-nek (csak annyi a különbség, hogy nagyobb a kijelzője és nagyobb az akkuja, minden más ugyanaz belül), és messze nem éri el a Redmi Note 4 üzemidejét. Szóval a tapasztalatomból kiindulva, kb a fele lehet az A5 üzemideje a Note 4-ének.
-
South Velen
addikt
válasz
45-50 telefon és szorgos sokéves gsmarena olvasás után azt tudom mondani, hogy a gsmarena akksitesztjei csak miheztartásként állják meg a helyüket de néha még úgysem...
Tudnék 40 példát mondani, jelenlegi előtt egy Mate 8-om majd egy Redmi4Prime-om volt, gsmarena szerint előbbi 103h, utóbbi 94h endurance rating-gal. Mégis a Redmi4 Prime majdnem dupla olyan jól bírta (Mate8 nálam 6-7 óra SOT-ot produkált 2 nap alatt, a Xiaomi pedig 10-et 3 nap alatt).
Vagy a Meizu MX4 ami 89h gmsarena endurance ratinggal mindössze 3-3,5 óra SOT-ra volt képes 2 nap alatt).
Az AMOLED pedig fehér háttérnél még többet is eszik mint az IPS.
-
aelod
veterán
válasz
Szinte biztos, hogy üzemidőben az A5-ből nem fogsz egy nap 6ó+ kijelző időt hozni, mint a témában szereprő sáominál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest