- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landsmann
addikt
válasz
schlaci #1461 üzenetére
Ma reggel elindultam egy hosszú útra. A telefon akkuja 80 %-on állt. USB-s töltő folyamatosan bedugva. A készülék végig navigált. (330 km) Megérkezvén azt láttam, nemhoyg töltődött volna, hanem merült a telefon. 51 %-on állt. Mikor elindultunk vissza, 45 %-ról indultunk. Mire haza értem, 31 % lett. Régebben ilyen probléma nem volt vele. (januárban) Utóbbi időben többször észrevettem, hogy a töltési idő megnő. Ezt ellenőrizendő, egy USB-s feszültség, áramerősség mérőt iktattam a töltő és a töltőkábel közé. Azt tapasztaltam, hogy az autóban csupán 340 mA-el töltött. Hálózati töltővel pedig 1 A-el. Gondolhatnánk, az autós töltő nem tud többet. DE januárban és korábban miért nem merült a telefon navigálás közben? Egyébként ez a 200-300 mA-es töltés hálózati töltővel is előfordul. Teljesen véletlenszerűen. Találkozott már valaki ilyen problémával?
-
schlaci
csendes tag
Az értesítő LED beállítását a segítségeddel úgy tűnik, sikerült megcsinálnom. Ez a kifogásom a telefonnal kapcsolatban tehát alaptalan. Bár az furcsa, hogy a nem fogadott hívások és e-mailok beállítási menüpontját nem találom, holott minden alkalmazás fel van sorolva a menüben. Vagy talán ezek kikapcsolhatatlanul hozzá vannak rendelve az értesítő LED-hez?
A fényképek GPS koordinátái azért lettek volna fontosak, mert le kellett volna fényképeznem néhány száz turistajelzést, és a fényképekhez kellettek volna a koordináták is. Azért is vettem a telefont, mert a fényképezőgépem hiába drága jószág, de nem friss modell, így nincs benne GPS modul.
Az igaz, hogy az erőteljes háttérelmosás Portré módban jelentkezik, de kisebb mértékben fennáll Fénykép módban is. Ez egyértelműen látható, mivel három, egykamerás telefonnal is végeztem összehasonlítást. Az említett felvételeket Fénykép módban szerettem volna elkészíteni, de nem ment, így maradt a fényképezőgép.
Köszönöm a segítségedet.
Továbbra is várom, hogy valaki segítsen az első pontban említett problémámon. -
Skillet
addikt
1. Nem értem, úgyhogy nem tudom, mi a baj.
2. Passz, nem használom a funkciót.
3. De, lehet. Több módon és helyen is. Egyik pl értesítések és állapotsor, alkalmazás értesítések, aztán a mail app amit használsz, pl gmail (én nem használom), email, értesítési fény.
4. Én ilyet nem vettem észre, eddig jók voltak a kültéri képeim is, volt napos is!
5. A háttér elmosás egy külön funkció, azt be kell kapcsolni. Portré mód!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi ismét hozza a papírformát: adott árszinten kihozza a lehető legtöbbet a dolgokból és közben nem igazán hibázik. A Redmi 6 korrekt, kisebb is lett, csak ennek ára is van.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest