- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayanlith
tag
válasz
Landsmann #1494 üzenetére
2018 júniusi modell és 2020 júniusában kapott utoljára frissítést, tehát épp két évvel azután, hogy piacra dobták. Szerintem ez kevés. Én kb. 3-4 évig szeretnék használni úgy egy telefont, hogy az rendszeresen megkapja az aktuális biztonsági frissítéseket.
Megjegyzem ennél a Xiaomi modellnél korábban sem rendszeresen jöttek a biztonsági frissítések. A legutóbbi előtt is több hónap kimaradt (akkor a pandémiára fogtam). Nehéz elfogadnom, hogy az a márka, amelyben végre megbíztam, semmivel sem különb mint azok, amelyekkel korábban dolgom volt.
Ha egy Windows támogatása megszűnik a PC-ken, rögtön nagy hír, hogy onnantól nem biztonságos használni, mert nem kap már biztonsági frissítéseket. Egy okostelefon esetében nem ugyanúgy releváns ez a probléma? Csak éppen nem kap akkora hírverést. -
Ayanlith
tag
válasz
Landsmann #1492 üzenetére
Köszönöm! Alkalmazásfrissítéseket én is kapok, viszont rendszerfrissítés nem jött. Az Android biztonsági szintje 2020. május 1-en áll, ami nekem nem igazán elfogadható.
Eddig én is úgy tudtam, hogy bár Android 10 nem, MIUI12 azért lesz. Abban bíztam, hogy azért nem jöttek most kisebb frissítések, mert egy nagyobbat fognak majd a közeljövőben kiadni. Ha valóban nem várható frissítés, akkor a következő telefonom nem Xiaomi lesz, mert bár jobban volt még így is támogatva, mint a korábbi Sonym, Samsungom és LG-m, még ez a szint sem elfogadható számomra. A hardver erősebb annál, minthogy csak két évre szóljon.
A 2010 júniusában gyártott laptopom még mindig frissül a legújabb Windowsokra... -
Ayanlith
tag
-
nOvOp
senior tag
válasz
Landsmann #1380 üzenetére
Az első hozzászólásomban van, de innen is megnyitható.
-
nOvOp
senior tag
válasz
Landsmann #1378 üzenetére
Köszi a választ! Én is ettől tartok, hogy lehetnek más problémák később. Ettől függetlenül, meggondolom még a kijelző cserét. 5000 Ft menne ki az ablakon, míg egy új teló 40-70e között lenne. Nyilván ez az én döntésem. De megköszönném, hogyha megerősítenéd vagy cáfolnád, hogy a linkelt kijelző kerettel megfelelő-e.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Landsmann #1371 üzenetére
Nálam OCGMIXM 8.1-es Androiddal a Beállítások -> Képernyőzár és jelszó -> További beállítások -> Feloldás Bluetooth-eszközzel menüpontban a Készülék feloldása kapcsolót ha elhúzom, ki tudom választani az elérhető eszközök közül, amivel be szeretném állítani. Erre gondoltál?
-
twollah1976
őstag
válasz
Landsmann #1204 üzenetére
Nekem is pont ez a problemam a fenyero allitassal.
Kicsivel sotetebb helyen annyira leveszi a fenyerot, hogy nem latni semmit, napos helyen meg nem veszi fel annyira, hogy rendesen lassan a kepernyot.A latasommal meg nincs akkora problema (szemuveges vagyok), hogy ne lassam a kijelzon levo dolgokat ha nincs feltekerve csutkara a fenyero.
-
Sang66
csendes tag
válasz
Landsmann #1135 üzenetére
Igen, bármivel felold, a csuklómmal is
De mikor megvettem, alapból így volt, amikor még nulla beállítás volt rajta - furcsa is volt, hogy mi történik
Ha beállítok egy ujjat, akkor az történik amint fentebb írtam (kódot kér, amit kötelező megadni ujjlenyomat megadásnál). -
kefe13
tag
-
-
-
bumi
tag
-
Ernesto78
aktív tag
válasz
Landsmann #1021 üzenetére
beállítások, SIM kártyák és mobilhálózatok, Digi hu, hiváskezdemlnyezés wifi használatával
lejebb pedig a Hálózat elsőbbségi jogainál jóvá kell hagyni a wifi előnybe részesítését
Ha nincsenek ezek a beállítási lehetőségek akkor a fentebb lévő kóddal kapcsold be a wowifit és utána lesz
persze másik SIM kártyára, szolgáltatóra is lehet engedélyezni, ha támogatja
-
-
Alarikman
senior tag
válasz
Landsmann #945 üzenetére
Részben igazad van. A szoftver azaz miui támogatja, el van rejtve, megfelelő kóddal elő hozható. *#*#86583#*#*
Bekapcsolod, újraindítod. Felhívod a szolgáltatót, bekapcsolják(Telekom). És...nem megy.
Azaz az MTK proci vagy a modem része nem támogatja. Én erre tudok gondolni. -
twollah1976
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi ismét hozza a papírformát: adott árszinten kihozza a lehető legtöbbet a dolgokból és közben nem igazán hibázik. A Redmi 6 korrekt, kisebb is lett, csak ennek ára is van.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest