- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAZR_v3
tag
Köszönöm! Sajnos időközben kiderült, hogy a nemrég feltelepített régebbi xiaomi.eu stabil MIUI romnál az automatikus képernyő elforgatás nem működik, illetve a gyro szenzor sem. Kipróbálok valami stabil verziójú custom romot (talán RR, vagy AICP) ha végül egyikkel se leszek elégedett, visszakerül a MIUI és nekilátok megoldani a képernyő elforgatás és gyro problémát. Ha már idáig eljutottam hogy megint telepíthetem újra, akkor inkább kipróbálok valami mást.
Viszont ha egyszer a Redmi 4x felmondja a szolgálatot, az utódja biztosan nem olyan készülék lesz, amin MIUI van. Az előző Xiaomi telefonomnál is csak gond volt a MIUI-val. Régen szerettem kísérletezni különböző romokkal és megtalálni a legjobbat, de most már nincs időm több alkalommal is egy egész estét csak erre szánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest