- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- EarFun Clip – cimpazaj
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bach66
tag
Egyszerűen nem tudom, mi van a telómmal. 3 PC-vel is próbáltam, (ebből kettő 64 bites win10, egy 32bites win7), telepítettem mindegyikre a MIPCSuite-tet, a MiFlash-t sőt külön is az adb drivereket (adb-setup-1.4.3.exe).
Egyik gép sem látja a telefont.A telefonon bootloader nyitott, USB-hibakeresés, Telepítés USB-ről, USB hibakeresés (Biztonsági beállítások) bekapcsolva.
USB konfiguráció kiválasztásánál melyiket kell kiválasztani? (Eszköz töltése/MTP/PTP/RNDIS/Hangforrás/MIDI)
MTP-t ill. PTP-t próbáltam, hiába.A telefon és a PC sem érzékeli, hogy összekötöttem őket. Sem normál (bekapcsolt) módban, sem bootloader módban. (Ill. amikor rádugom a telót, akkor ad ki egy "pittyegést", de semmi nem jelenik meg, hogy mit akarok csinálni USB módban.)
Már kezdem azt hinni, hogy a telefonban van a hiba.
Mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest