-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Aethelstone #9504 üzenetére
Nézd amiket használunk és írtam hogy milyenek, egyáltalán nem lárifári hanem tapasztalat.
Na és nem 1 éve vannak azok a típusok választva, hanem jó ideje.Ez az első Xiaomi teló ami bekerült ebbe a körbe, de valószínű az utolsó is.
Anno a Huawei volt kérdéses mikor be akart törni a piacra, és az bejött, mert eleinte ő is adott olcsón jó telefont, de sok dolog nem csak úgy volt beállítva hogy jó, hanem valóban jobbat/többet rakott bele, így maradt is a körben.De nem vitázok és írogatok én itt tovább, csak néha benézek majd hogy megjött vagy sem a "csodarendszer" ami helyreteszi a dolgokat(vagy nem).
Még a végén nagyon zavarom a Xaomi imádatát pár embernek.(#9507) orso0355: Bocs de nem kértem ki a véleményed hogy mit vegyek, csupán leírtam hogy én mit tapasztalok a felmagasztalt telefonról, és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- FC 26 előrendelés PS5 konzolra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest