Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiddenroth
csendes tag
Akkor a CrDroid 12 lesz, ha rászánom magam végre!
Egyébként az jutott eszembe, hogy annyira nem kell ettől fosnom. Ugye alaptézis, hogy a felhőben minden ott van szinkronizálva, van mentésem. Tehát, ha valamit el is b*szok vissza tudok térni. Mondjuk itt felvetődik a kérdés, hogy minden esetben telepíthető-e vissza rá egy MIUi? Ezt nem tudom.
De megcsinálom a névjegyzék és sms szinkroizálást, ez utóbbi a Google Messages miatt már meg is van valószínűleg, de majd ellenőrzöm. A képeket külön mentem GDrive-ra először. Mi marad? Híváslista mondjuk. Apropó. Én szeretem, hogy fel tudom venni a beszélgetéseimet a hangrögzítővel. Ez jó azért, hogy később vissza tudjam ellenőrizni mit is mondtam avagy, ha elfelejtek valamit akkor utána tudjak nézni. Jól tudom azt, hogy Android 8 után már ezt megszűntették? Avagy ez hülyeség. Esetleg, ha nincs ilyen CrDroiddal lehet rögzíteni a beszélgetéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest