- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiddenroth
csendes tag
Akkor a CrDroid 12 lesz, ha rászánom magam végre!
Egyébként az jutott eszembe, hogy annyira nem kell ettől fosnom. Ugye alaptézis, hogy a felhőben minden ott van szinkronizálva, van mentésem. Tehát, ha valamit el is b*szok vissza tudok térni. Mondjuk itt felvetődik a kérdés, hogy minden esetben telepíthető-e vissza rá egy MIUi? Ezt nem tudom.
De megcsinálom a névjegyzék és sms szinkroizálást, ez utóbbi a Google Messages miatt már meg is van valószínűleg, de majd ellenőrzöm. A képeket külön mentem GDrive-ra először. Mi marad? Híváslista mondjuk. Apropó. Én szeretem, hogy fel tudom venni a beszélgetéseimet a hangrögzítővel. Ez jó azért, hogy később vissza tudjam ellenőrizni mit is mondtam avagy, ha elfelejtek valamit akkor utána tudjak nézni. Jól tudom azt, hogy Android 8 után már ezt megszűntették? Avagy ez hülyeség. Esetleg, ha nincs ilyen CrDroiddal lehet rögzíteni a beszélgetéseket?
-
hiddenroth
csendes tag
válasz
gelbelex #31203 üzenetére
Úgy gondolod ezzel a rendszerrel lehet a legtöbbet kihozni egy 4X-ből? Valamint ez az amit a leggyakrabban frissítenek?
MIUI Cloud-ról egyszerű volt az átállás Google-re? Volt bármilyen problémád az adatok átvitelével? Én kicsit tartok a névjegy, sms részétől. Persze tudom, hogy most is meg lehet csinálni, hogy egy adott névjegy a google-ben is benne legyen. Valamint a 4X-nél az első indításnál anno volt gondom a sms szinkronizálással, nem jelent meg mind. Aztán utána olvastam és a google messages segített, utána megjelent mind. Szerinted mitől kell tartanom és mire figyeljek oda?
-
hiddenroth
csendes tag
Nekem egy időben idegesítően sokszor volt az, hogy beszélgetés közben az egyik fél hallotta a másikat, de fordítva nem. A vonal nem szakadt meg egyszer sem. Manapság extrém ritkán fordul elő, utoljára pár hónapja történt. Nem tudom, hogy a szolgáltató okozta-e, de szerintem nem. Arra gondolok, hogy valamelyik szoftverfrissítés rendbe rakhatta a történetet.
Jelejleg: MIUI 10 9.6.27 fejlesztői kiadás, Android 7.1.2 N2G47H
-
hiddenroth
csendes tag
Megnéztem a CrDroid-ot tetszik, valamint azt nézem ez is Android 13-as már. Legalább is van olyan verzió a wiki oldala szerint. Egyébként szerinted melyik a leggyorsabb változat? Most nem csak CrDroid-ra gondolok, hanem bármi másra.
Van olyan hiteles alkalmazás ami valójában megmutatja egy akkumulátor elhasználódását? Olyasmi, mint az iphone-okban? AccuBatery-t használok, azt ismerem.
-
hiddenroth
csendes tag
Van értelme és lehetőség feltenni a telefonra az Android 13-at? Láttam a 12,13-at is megtették ezt már páran. Youtube-on van erről videó, bár kb mind indiai. Csinálta itt már valaki?
Gondolom így kb: Bootloader nyitás -> TWRP-Recovery-> Custom ROM
Nem azt mondom, hogy most nem vagyok el telefonnal, mert nagyon megszoktam és kedvelem, na meg a MIUI-t is. Azonban nem mindig szinkronizálja a jegyzeteket, pedig már próbáltam mindent. Továbbá úgy olvastam, hogy a Galéria/Képek felhő része is meg fog szűnni. Így szinte már indokolt lenne mást is átköltöztetni a Google tárhelyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged