-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
hiddenroth #31198 üzenetére
Revidiálom előző válaszomat: tegnap feltettem a CrDroid 9.2-t 13-as Androiddal -> eddig nem találtam hátrányát, fluid, smooth működés!
[link] még béta állapotúnak mondott.a 10-as androidúra tettem fel, elindult - semmi törlést nem csináltam -, de nem root-ot, a crdroidos recoveryben - ami gagyi, mert menteni nem lehet benne - telepítettem Magisk-et, na utána már nem indult el a rendszer.
7.xx crdoridot rátelepítettem, az sem indult el.LEhet, hogy én voltam a hülye egyébéként, de a Telegram csoportban nem volt kedvem visszaolvasni mindent is...
Format data (tudtam hogy erre sor fog kerülni, úgyhogy minden képet, fontosat lementettem előre és mostanában a Migrate-NG programmal mentek minden applikációt)
Újból 9.2-es Crdroid telepítés, Mindthegapps lite 13.0 és MAgisk - elindult, belaktam.
akkuidőről holnap-holnap után
-
kano
nagyúr
válasz
hiddenroth #31213 üzenetére
Azért sokszor csináltam már olyan mentést amit többé soha sem sikerült tökéletesen visszaállítani.
De ez főleg TWRP nandroid backupja volt (ez téged nem érint).
Mindegyik androiddal lehet rögzíteni beszélgetést csak root kell hozzá.
-
kano
nagyúr
válasz
hiddenroth #31206 üzenetére
Köszi! Nem használok Miui-t, aosp-t használnék de mindnek van valami baja. Igazából anyum használja a telefont.
-
bb71
őstag
válasz
hiddenroth #31201 üzenetére
és gelbelex:
Android 12 a legutolsó a 4X-re...
próbáltam én rengeted más custom romot, de ez a CrDroid a legstabilabb, gyors és a többinél kevesebbet fogyaszt, a többi csodát valami 12 éves indiai pakisztáni kölök lefordította és posztolta XDA-ra, hogy megy 4X-en, csak éppen használhatatlan a mindennapokban!
Az átköltözésre mostanában - habár abbahagytam a jobb custom rom keresést - a Migrate (XDA-n keresd) programot használtam, kicsit pilótavizsgás...
-
gelbelex
őstag
válasz
hiddenroth #31201 üzenetére
Santoni-ra crDroid A11 van csak frissített, nem tudom, meddig frissíti még Jabiyeff, a legutolsó a 7.25-ös Dec 17-től.
Nagyon elégedett vagyok vele, sajnálni fogom majd, amikor már nem csinál új build-et.Egy éve sokat írtam a maceráimról (7.9 -> 7.10) a GApps-váltás miatt. Végül clean flash (addigra már 7.17) lett belőle, de akkor az ajánlott (akkori) OpenGapps-szal nem indult el, így a NikGapps-et raktam fel, azóta nincs semmi gond.
-
bb71
őstag
válasz
hiddenroth #31198 üzenetére
12-ig próbáltam mindent, igen ahogy gondolod az a módja...
Nos, most mégis egy CrDroid Android 10-es verzióján vagyok, ez jött be legjobban.
Hiába újabb esetleg az android verzió, mégis inkább visszajöttem a 10-re... kicsit mintha kevés is lett volna már az újabbhoz, meg jobban merült stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged