-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Redmi Note 3 Pro (nem B20-as) mellé kellene egy másod telefon, mert van két magyar és egy külföldi számom (a Note-ban memóriakártya van és marad is, ezért nem lehet bele két SIM kártyát rakni). A Redmi 4X és Redmi 4 Prime között vacilálok. Hardver nem kell túl erős mert nem játszom, de vajon a sima HD kijelző elég szép képet ad-e (nem túlságosan szőrösek a betűk, ikonok, stb)? A Prime full HD-s, de ez miatt többet is fogyaszthat. A lényeg nekem a jó kamera, jó navigáció és hosszú üzemidő. A Redmi 4A-t a kisebb aksi és a gyengéd kamera miatt elvetettem, mert van, hogy nem vinném magammal a Note 3-at. A Prime nem B20-as, de én viszont nem is használok mobilnetet. A Prime gondolom nincs itthon könnyen érvényesíthető garanciával. Érdemes egyáltalán foglalkozni a Prime-al, másod telefon téren? Tartalom fogyasztásra úgyis inkább a Note méretet preferálom.
Köszönöm a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest