Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rooland

senior tag

Sziasztok!

Tegnap belaktam én is az új készülékemet és pár kérdés felmerült bennem:

1) Csak néma és normál gyors gombot találtam a hang üzemmódok kezelésére. Fel tudok olyan gombot venni ami a következő üzemmódokat állítja (eddigi telefonjaimnál ez alap volt): normál, csendes (nincs hang csak rezgés), néma (nincs hang, nincs rezgés).

2) A fényérzékelőjét tudom állítani? Arra gondolok, hogy automatán állítja a fényerőt a környezethez képest, de számomra túl halványra állítja általában. Lehet ezen módosítani, hogy megmaradjon automatán, de erősebbre vegye a fényerőt?

3) A MIUI-ban a főképernyő mindig az első oldal lehet csak? Nem lehet beállítani, hogy ha 5 oldalam van ikonokkal, widgetekkel, akkor a középső legyen a fő oldal és jobbra-balra 2-2 oldal legyenek az aloldalak (régi LG-mnél így volt)?

4) A futó alkalmazásoknál hogyan lehet rögzíteni bizonyos alkalmazásokat, hogy azokat ne zárja be, ha rányomok az össze futó alkalmazás bezárása gombra (régi LG-mben lehetett rögzíteni futó alkalmazásokat amiket nem akartam bezáratni)?

5) Ha bármilyen értesítés van (fb, messenger, email...) rendben adja a LED, hang, rezgés értesítéseket, de be is kapcsolja a kijelzőt, hogy megjelenítse. Hol tudom kikapcsolni, hogy a kijelzőt ne kapcsolja be ilyenkor?

Köszi szépen előre is!

Új hozzászólás Aktív témák