Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Tegnap belaktam én is az új készülékemet és pár kérdés felmerült bennem:
1) Csak néma és normál gyors gombot találtam a hang üzemmódok kezelésére. Fel tudok olyan gombot venni ami a következő üzemmódokat állítja (eddigi telefonjaimnál ez alap volt): normál, csendes (nincs hang csak rezgés), néma (nincs hang, nincs rezgés).
2) A fényérzékelőjét tudom állítani? Arra gondolok, hogy automatán állítja a fényerőt a környezethez képest, de számomra túl halványra állítja általában. Lehet ezen módosítani, hogy megmaradjon automatán, de erősebbre vegye a fényerőt?
3) A MIUI-ban a főképernyő mindig az első oldal lehet csak? Nem lehet beállítani, hogy ha 5 oldalam van ikonokkal, widgetekkel, akkor a középső legyen a fő oldal és jobbra-balra 2-2 oldal legyenek az aloldalak (régi LG-mnél így volt)?
4) A futó alkalmazásoknál hogyan lehet rögzíteni bizonyos alkalmazásokat, hogy azokat ne zárja be, ha rányomok az össze futó alkalmazás bezárása gombra (régi LG-mben lehetett rögzíteni futó alkalmazásokat amiket nem akartam bezáratni)?
5) Ha bármilyen értesítés van (fb, messenger, email...) rendben adja a LED, hang, rezgés értesítéseket, de be is kapcsolja a kijelzőt, hogy megjelenítse. Hol tudom kikapcsolni, hogy a kijelzőt ne kapcsolja be ilyenkor?
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Robotporszívók
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest