- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Főleg úgy, hogy az akció még most is él.
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
DonCosta
tag
Szeretnék rendelni egyet én is az e-mag-tól, de enyhén szólva hiányos az oldalon a tájékoztatás.
Légy szíves írd meg, hogy mit tartalmazott a doboz, illetve a garancia hova szól. Az átvétel úgy látom nem választható hanem házhoz szállítás. Mennyi idő alatt vitték ki?Köszi!
-
Flashget
félisten
Utána olvastam, hogy 1 napig olcsóbban adták a xiaomi telefonokat. lehet ez akkori begyűjtése az emagnak.
Román doksin nem lepődök meg..Bukarestbe viszik a garanciális készülékeket.
Másnap már tényleg nem élt az akciójuk.
Nekem már az szerepel edigitalnál, hogy kiszállítás alatt a fuvarozó cég meg még csak nem is hallott erről. .p
Nincs találat az adott fuvarlevélszámra![ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
xpal
csendes tag
köszönöm,
az előző válaszod alapján megcsináltam, 2szer , a második volt a magyar oldalról az első a hivatalos oldalról. most csak egy alkalmazásra kaptam hibaüzenetet, de újratelepítés után az is elindult. arra voltam kíváncsi, hogy a másik ROM-ban van e magyar nyelv, vagy én rontottam el vmit.még egyszer köszi!
-
ORCA58
addikt
Ha rögtön újra indul akkor szinte biztos, hogy egy pillanatra megszűnik a tápellátás. Persze -ne legyen igazam-, máshol is előfordulhat érintkezési probléma, pl. az akku érintkezők forrasztásánál stb.. Volt olyan telefonom, aminél kicsit kijjebb lehetett hajtani az akku érintkezőket. Esetleg az akku érintkezőkkel szemben lévő oldala alá tenni valamit, hogy jobban nekifeszüljön.
-
zichie
senior tag
Az másik akksi jót tett a telónak, mert 6 napig nem volt reboot. Tegnap volt Spotify offline zenehallgatás közben, amikor a telefon nyugalmi állapotban volt.
Jó hír, hogy találtam (angol nyelvű) fórumot, ahol másoknak is ez a problémája, igaz van akinek napi 2-3 reboot is van. XIAOMI Redmi 1S Auto Restart?
Rossz hír, hogy mindenki magáról a problémáról ír, de megoldásról nem. A jelenség ráadásul rom független, jelentkezik miui5-ön, 6-on, cm11-en.
Nekem a heti max. egy random reboot még belefér, bár jobb lenne, ha nem lenne. -
Jakuu
őstag
Mentest nem csak a miuiban vagy MiPCSuiteben lehet csinalni, lehet titanium backuppal vagy mas appokkal is. Lemented azzal es ugy teszed fel, de elotte csinalsz recoveryben is egy backupot es ha valami bibi toretenne,es akkor is visszatudsz allni a V5-re hogy mas megoldast talal a mentesre, ha megis valami rosszul alakulna.
A Sygic mas teszta de lehet ott s valahol tarolja a sorozatszamot egy fajlban.
Ki kellene probalni hogy a fajljait atmasolni egy masik mobilra, mukodik e.[ Szerkesztve ]
-
-
Én "évek óta" az Easy Backup & Restore appot használom.
Millió dolgot millió hely bármelyikére elment (persze csak amit kérsz), és ezeket stabilan visszatölti.
Soha nem hagyott még cserben!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én a rendes sygicet vetettem meg öcsémmel, neki van dombornyomott kártyája. Volt is akkoriban egy akció -50% ért adták az európa verziót. A sygic honlapon lett megvéve, mailban kaptam egy aktivációs kódot ami a sygic fiókom alatt is szerepel. Egyszer aktiváltam. Aztán volt telócsere és romcsere is, és mindig mikor feltettem a playról már aktiválva volt, tehát a normál verzió összetársít a google fiókkal, így már nem kell újraaktiválni. Bár ez téged nyilván nem vigasztal mert a vouchert ingyen kaptad és nyilván azt szeretnéd használni. Ha jól tudom a sygic honlapján kérheted az újraaktiválást.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest