- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5412 üzenetére
És a fájlkezelő hibái nálad is jelentkeznek, vagy csak nálam? Nem nagyon találtam a neten erre nézve semmit...
Próbáld ki, ha egy kevés fájlt tartalmazó könyvtár nagy kezdőbetűjét átnevezed kisbetűsre, mit csinál....
Te/ti nem vettetek észre ilyen frissítésbeli anomáliákat lollipopban??? (a törlés nagyjából azonnal végbemegy, de más nem nagyon) Nem csak a fájlkezelőben, hanem zusammen mindenfelé? -
-
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5408 üzenetére
CM11-hez én nem használok külső kernelt. Átlag felhasználásra szerintem elég jól be lehet állítani a gyári lehetőségeket.
A gps vétel sokkal-sokkal jobb cm11-ben (és miui v5) mint cm12.1-ben.
Amíg különösebb "hátrányom" nem származik a cm11-ből, és amíg nem JOBB az új, addig sztem marad.
(jah, már nem nagyon lesz fejlesztve, de nekem nem is hiányzik semmi. a biztonsági rést kijavították, ez elég) -
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5406 üzenetére
Igen, vissza. Kapott 1-2 esélyt (cm és resurrection) a lollipop, de neeeem.
Kétségtelenül az újdonság, szépség, néhány új kényelmi funkció (pl. a feloldás függ a szenzortól), vagy okosabb statisztikák/infók, a 12.1 mellett szól.
Legnagyobb baja, hogy lassan frissít, lassan veszi a lapot a fájlkezelő, áthelyezek fájlokat de még jelzi a régi helyén IS, vagy ha törlök egy programot akkor az ikon még ottmarad az asztalonköv. újraindításig. Könnyű kiakasztani a rendszert: ha átnevezel egy könyvtárt mondjuk kisbetűsre, akkor végtelenszer bemásolja egymásba ágyazva az átnevezett könyvtárt redundánsan.....
A zenelejátszóban is ki tudja mikor jelenik meg az új dal...? És van 2 hiányossága, ami mellett nem tudok elmenni: gps-vétel gyengesége és a hívásrögzítés hiánya (bár erre már találtam külső programot amivel működik).
Ezek mind-mind rendesen működnek cm11-ben (főleg a fájlkezelés!!!), és a gps-vétel gyors és erős!
(ja, és megszoktam, hogy a led-lámpát zárt kijelzőnél is tudom a home gombbal be-kikapcsolni) -
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5353 üzenetére
Ahhha, most olvasom a miuihu-n, valaki említi, hogy egy cm-variáns xcelerate-kernelt szállít.....
Nna szóval: sokan dobnak össze romokat, ezek többsége az általam is linkelt (Kra1o5-féle) CM12.1 ROM alapjaira építkezik, és van ami nem. Van kismillió ROM, Mokee, Temasek, ResurrectionRemix, ... stb. Mindegyik más. (nálam csakis a Kra1o5-féle jöhet szóba, a többi mindig valami rosszabb volt épp). -
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5353 üzenetére
Én nem ismerem ezt a fastboot-dolgot, én rögtön twrp-vel kezdtem. Twrp-ből is simán fel tudod tenni a MIUIHU (5.8.6-ot próbáltam most legutóbb) romokat.
Ha valami balul sülne el, twrp-be még mindig be tudsz lépni (hangerő FEL+bekapcs gomb) , és vissza tudsz tölteni egy lementett ( CM) rendszert (már ha mentettél
) Kb. 1 GB egy rendszer, de megéri, pár órát megspórolt már)
-
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5353 üzenetére
ROM-okat, kerneleket stb. mindegy hogy hívják és mindegy hol van, be tudod tallózni a TWRP-ben. :-)
Figyelj, hogy mikor Swipe-olsz (csúsztatsz) egy factory resetet, és mikor egy adwanced wipe -> cache/dalvik.
Amúgy installálások után fel is ajánlja a wipe cache/dalvik-ot :-) majd a reboot-ot. :-)...azt mondják új romnál azért a gyári kernellel bootoljon be legalább egyszer a teló, és majd csak utána cseréljünk alatta kernelt... A gapps mehet a ROM után közvetlen, de a kernel ne.
Lehet kevesen tudják (én is csak nem rég óta), hogy a twrp beállításainál be lehet állítani hogy a wipe-okat gyorsan csinálja meg. Így nem percek, csak 1mp egy wipe. :-)
Sok sikert!
ui.: azért is jó a twrp, mert nagyon egyszerű a teljes rom mentése és visszatöltése. Nálam a külső tárhelyre van mentve 2-3 backup a biztonság kedvéért, meg mert mindig kipróbáltam a különböző lollipop- és miui romokat
-
b.kov
senior tag
válasz
syler123 #5350 üzenetére
És esetleg fellehet tenni az official v6-ot fastboottal, hasonlóan ahogy a kínai officialt tettem fel?
Innen nézem most a fastboot romot.
Szerk.: Illetve még annyi, hogy új rom telepítésnél sem ütközök gondba ha backupolni akarom a telefont, ugye? Csak mert azt ajánlja az illető, hogy nyomjunk wipe all data-t. (PC-n megvan a backup)
-
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5345 üzenetére
Igen. A TWRP-ben én a factory resetet szoktam egy "nagy" telepítés, backup-visszatöltés előtt. Több hónapja vannak lementett twrp backupjaim a különböző CM-ekről, így most is csak restore volt és update. Kernelcsere, egyéb kis bigyók telepítése esetén wipe cache/dalvik.
De kipróbáltam a MIUIHU 5.8.6-ot is. Factory reset és sima install. + xcelerate. Minden tökéletes, de még bizony mindig nem elég jó a v6. És úgy érzem már nem is lesz nekem az. Az a szabadság/gördülékenység/testreszabhatóság amit megszoktam CM-ben, rájöttem hiányzik a MIUIból.
Arról nem is beszélve, hogy a MIUI nem hozta vissza, nem telepítette fel a play-es appjaimat.
CM kapásból "szinkronizált" :-) -
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5341 üzenetére
OTA tökéletesen működik CM-ben. Hetente, 10 naponta, mikor hogy. De ez rendben is van.
Hogy xcelerate kernel lenne alapból benne? Nem hiszem, de jó lenne ha nem kellene minden update után alátenni, de meg sem néztem most legutóbb, mert ROM telepítés után (1 reboot után) egyből toltam alá a letöltött xcelerate kernelt (gondolkodás nélkül).
gapps-t nem kötelező használni, ezért a CM sem tartalmazza. Nem tudom használja-e valaki a telóját gapps nélkül, de a "szabadság" megvan. Mindegy, 2 kattintás a gapps feltelepítése twrp alól (+wipe cache/dalvik) -
zeno79
őstag
válasz
syler123 #5339 üzenetére
CM11 fórum: [link]
CM11 R28: [link]
CM11 gapps: [link]CM12.1 fórum: [link]
CM12.1 R14: [link]
CM12.1 gapps (pl.): [link]
CM12.1-hez xcelerate kernel: [link]CM11-hez 4.4-es gapps, CM12.1-hez 5.1-es gapps kell.
TWRP-vel simán fel lehet tenni a ROM-ot és a gapps-t stb.Személy szerint eddig tökéletesen meg voltam elégedve a CM11-el, minden rendben vele, megbízható, számomra mindent tud. Semmi fagyás, több napi üzemidő (nálam 300-998MHz+interactive governor), stb. Nem játszom vele, csak telefonálok+fényképezés+navi.
Azonban kedden kissé hőgutát kaphatott a telóm, és valahogy pár dolog elállítódott, úgyhogy próbaképp feltettem a legújabb CM12.1-et xcelerate kernellel (+synapse), eddig ez is jó, bár nem sokat teszteltem. -
-
-
Narancs
őstag
válasz
syler123 #5187 üzenetére
Nekem egy nap (kb 16 óra alatt) max 3 óra képernyőidő szokott összejönni, mielőtt rányomom a töltőre (Miuhu6+Xcelerate). Ami szerintem elég kakkanat. Nem raktam fel Synaps-ot, mert lusta vagyok, viszont még a kezdeti időkben feltettem valami órajelcsökkentő csoda
szartszert, amivel nap végére még mindig 70% körül volt az akku, viszont használhatatlanul lassú lett a telefon. -
-
Flashget
félisten
válasz
syler123 #5129 üzenetére
Én ahol teszteltem eddig a GPS-t teljesen jól bevált. baromi gyorsan talált műholdat..azért nezen hihető, hogy 5 perc kellett neki orosz,amcsi vagy kínai műholdat találnia.
Persze hegyes, völgyes rész más szitu, na ott nem néztem még ott mezei telefonálás sem egyszerű. -
majcsika
csendes tag
válasz
syler123 #4965 üzenetére
Aha, párom Huawei G630-as telefonja 460-480-nal szaladgál.
Tényleg bármelyik 300-at hagy.
Van egy Alcatel One Touch Idol Mini-m elfekvőben.
Az 512Mb-os. Még az is meghagy 190Megát. Nekem!!
Nno mingyegy is, részemről téma lezárva Xiaomi elfelejtve. Redmi 2 is!!
Mert az még a tesztek alapján is Ramzabáló!
De hát óccó lett volna! -
Ájvé
veterán
válasz
syler123 #4651 üzenetére
MT6732 azért bővebb ráver a Snapdragon 400-ra, de még 410-nél is jóval jobb. Kijelző lehet hátrány, SoC teljesítménye viszont biztos nem.
Rendszere viszont biztos nem jobb, Miui sokkal jobb és összetettebb rendszer. Úgyhogy korábbi hozzászólással egyáltalán nem értek egyet. -
keep2000
tag
válasz
syler123 #4543 üzenetére
http://www.igonavigation.com/szulinapp
Ezt akkor csak 10 napig használhatom? Utána meg kell vennem a teljes verziót?
Nem, a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható. Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen.
Akkor az applikáción belül kell megvásárolnom valamit?
Nem kell és nem is lehetséges - az applikáció csak Magyarország térképét tartalmazza, és nem is lehet további térképeket és kiegészítéseket vásárolni hozzá.
Letöltöttem az alkalmazást, de közben lecseréltem a telefonom. Akkor már nem tudom újra letölteni a SzülinApp-ot?
Akár iOS, akár Androidos telefonod van, a letöltött alkalmazásaid a Google, illetve az Apple fiókodhoz tartoznak, és nem a telefonodhoz. Ezért később, ha telefont cserélnél, akkor is elérhető lesz számodra az alkalmazás. Ekkor jelentkezz be a fiókodba, és szinkronizáld az új telefonoddal. -
eFeMeR74
senior tag
válasz
syler123 #4529 üzenetére
Első körben menj az alkalmazásokba válaszd ki a játékot és töröld az adatokat.
Ezek a hibaüzik akkor jönnek, ha rosszul van fent egy app és esetleg hiányol valamit ami nicsen fent vagy csak rosszul.
Esetleg egy frissítésnél ragad be valami.
Lásd pl a google navinál ha nics fent a google app és nincs hangvezérlésed akkor is leállt ha rányomtál a mikrofonra. Vagy a téma is szarakodott addig amig nem törölted az előzőleg beragadt fals adatokatKözben felraktam. Nálam semmi gond multi 50 rommal
A hiba nálad van
-
Flashget
félisten
válasz
syler123 #4489 üzenetére
Nálam többször a melós ruha mellény zsebéből esett ki mert elfelejtettem a zippzárt elhúzni és ahogy lefelé állt a zseb azonnal ki is esett. De már többször nem is számolom..a lényeg a telefonnak semmi baja elölről a panzer védi viszont az alumínium már megsínylette a többszöri ütődést, de nem vált még el az oldaláról!
-
hacs66
tag
válasz
syler123 #4481 üzenetére
Köszönöm szépen, jó ötletnek tűnik. De ha a 2 GB-os 2-es nem váltja be a reményeket (vagy egyáltalán meg sem jelenik, gyanús nekem ez a csúszás), alternatívaként egy Mi 3-asban, esetleg Mi 4-esben gondolkozom, mert annak ellenére tetszik a MIUI, hogy az 1 GB-os RAM kevés neki az én használati módom mellett. Bár ezek anyagilag már más nagyságrendet képviselnek, főleg a 4, de én a mostani Redmi 1 S-eket (a feleségemnek és az öcsémnek is ez van) is vám és áfa nélkül vettem Kínából, bevállalva az esetleges garanciális nehézségeket, úgy azért nem megfizethetetlenek (hacsak a dollárárfolyam nem romlik tovább).
Addig meg elszenvedek ezzel.
De továbbra is megpróbálkoznék azért a romcserével, ha valaki segítene annyit, hogy megírja, jól írtam-e le a lépéseket, vagy ha nem, mit kéne máshogy csinálni.
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #4357 üzenetére
Én is ezt mondom,És erre az asszony telefonja a példa se nem miui se nem snapi 400 de újabb snapi 410 és a hiba ugyan az,volt de érdekes hogy ott kiderítettem hogy a face. A mediaszervert hozta be hibának de előtte a shazamot a messengert és ő pluszba még a facét,több nap ezt csinálta,éjjel a töltőn és egy fél nap alatt tűzforróság mellett nullára merült . Leszedtük a facét mivel nálam az nem volt fent és a hiba sem jött elő.És láss csodát azóta sem volt a probléma. Hiába van ott a Hugó :-) Ő sem tud csodát tenni hiába dolgozott a gúúglinál. Amúgy igen ez egy összetett hiba lehet és időnként valami előhozza.
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #3967 üzenetére
Szia ma az asszony ace 4 -e ugyan ezt csinalta amit Te is irtal,reggel levette a toltorol kb fel hetkor,meg a net sem ment es delutanegy orara 17%-ra merult,az akku resznel a mediaszervert ment kb 7 orat ebbol,valami leszivta a telot. A wakelock detektor nem segit kideriteni mert asszony nem engedi rootolni a telot,ugyhogy nem tudom pontosan mi szivta le. De erdekes hogy nala is meg van a problema pedig mas gyarto ,4.4.4 van a telojan.
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #3959 üzenetére
Persze hogy olvasom :-) Here-t nem hasznaptam meg csak google es be on road megy de ezek kifogastalanul (kiveve a road mert ott hazszam problemak vannak de az az app hibaja) Remelem nalam nem jonnek elo ezek a hibak,egyszer volt nekem is az elejen amikor megvettem hogy kb 3 ora alatt lemerult a telo de azota csereltem romot,lehet az megoldotta?
-
Bass
addikt
válasz
syler123 #3957 üzenetére
Nekem ilyenem meg nem volt,navit csak a kocsiban hasznalom ott meg szivargyujto tolti. Ezt a kerdest nem is erdemes feltenni sehol,a telok totyikjaban kell olvasgatni es donten,plusz kezbefogva eldonteni. Az uj 50-s rommal is vannak ilyen problemaid?(nekem a 45-s rommal sem voltak ) Sot nekem nincsenek is problemaim,meglepo de eddig mindegyik telommal voltak gondok,de itt eddigi harom honap alatt nem voot,restart,fagyas ,lassulas. Nagyon elegedett vagyok.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
syler123 #3810 üzenetére
Jellemzően nem nagyon érdemes frissíteni, de én mindig megteszem, ha a ota stabil kijön
Azért elég sok pozitív változáson ment át a rendszer. A cpu korlátozást is nagyon szépen megoldották. Alap használat mellett fullon is engedi, ha visszont nagy cpu igényű appok és egyéb fut akkor a cpu esetleges 45c° felé melegedése esetén a rendszer 1,3 Ghz visszaveszi. Még nagyon nem volt időm tesztelni, de szépen egyenletesen és kiméletesen fut a rendszer. Bár megint gyomlálhatok a gyári appok közül, mert egy-kettőre nincs szükségem és ezeket mind törölni szoktam.
Összeségében kicsit gyorsabb a rendszer ezért érdemes frissíteni. Ráadásul egy új rendszer amúgy is jótékonyan hat a már amúgy is teleszemetelt rendszerünkreMég vagyulának is megköszönték a munkát
-
ORCA58
addikt
válasz
syler123 #3560 üzenetére
Más gyártónál is előfordul sajnos. Szerintem az még mindig android hiba, amit google nem képes kijavítani.
Nekem Alcatelnél is és Huaweinél is előfordult Navi után. Persze nem mindig. De ha nem figyelek reggelre üres lehet az aksi. Más úgymond márkás típusnál is volt az ismeretségi körben.
Az ilyen dolgok miatt ragaszkodnak az ájfonhoz a tulajok. Legalábbis szerintük náluk ez nem fordulhat elő. Nem tudom, csak pár másodpercig volt egy a kezemben. -
keep2000
tag
válasz
syler123 #3378 üzenetére
Elnézést, ha félreérthetően írtam. A "nem tetszik" az nem arra vonatkozott, hogy ha nem szimpatikus, hanem arra, ha nem felel meg annak, amit ígért. Igyekeztem egy csomó cikket, összehasonlítást elolvasni magyarul és angolul is, videókat is néztem, beszéltem is emberekkel. Valóban, személyesen még nem volt alkalmam kipróbálni, mert nincs lehetőségem bemenni személyesen egy üzletbe.
Nem véletlenül rendeltem meg, ha igaz, amiket írnak róla, akkor marad hosszú távon.
Viszont ha nem, úgy azért van a jog, hogy élhessen vele az ember. Visszaélni nem szeretnék nyilván. -
bagkri01
őstag
válasz
syler123 #3311 üzenetére
A kijelzőtől én is félek egy kicsit, de van egy olyan tippem, hogy wp snapi200-al oda, vissza alázza az andoidot snapi400-al. Esetleg tudok összehasonlítást írni.
ui.: játszani meg nem igazán szoktam telefonon.
attilav2: 1 Gb RAM van ebben is. Ha nem igazán vágod a telókat, akkor ne én legyek már a dilettáns. Szerintem kicsit jobban értek hozzá, mint te (csak a hozzászólásaid alapján gondolom) vagy ha nem tudok mit jelent a diettáns szó, akkor ne dobálozz vele, kicsit sértő is lehet.
-
joci86
senior tag
válasz
syler123 #3206 üzenetére
Köszi, valami hasonlóra gondoltam, ezek szerint működőképes a megoldás
Sajnos az eredeti TPU tokban is érzem/hallom a recsegést, ezért keresem a megoldást. "Kicsit" allergiás vagyok az ilyesmire@ Flashget
Úgy olvastam, hogy a fém leárnyékolja az antennákat, ezért nem szerencsés. Úgy olvasom, elégedett vagy vele,vagyis nem árnyékol olyan mértékben, hogy jelentősen befolyásolná a használatot. Ezek szerint ez a megoldás is újra képbe került -
Roxkex
senior tag
válasz
syler123 #3192 üzenetére
OFF: Sok sikert a játékhoz !
ON: Nincs ötletem ,hogy hogyan lehetne megoldani de ez engem is érdekelne !
Illetve az , hogy ha innen szedem a multi romot az jó ? [link]
Mert a magyar oldalon a 47-es van mellékelve ! - Nekem meg 45 kell ..
Illetve én fastboottal JHCCNBH45-t rakok fel ez meg JHCMIBH , ennek van nagy jelentősége ? -
syler123
veterán
válasz
syler123 #3191 üzenetére
Lejárt a szerkesztés, én is szeretnék már valamit kérdezni, szerintetek rá lehet venni a rendszert, hogy a képen látható üzenetet ne dobja fel többször? Nem szándékozom engedélyezni a google-nek, hogy az alkalmazásaim között turkáljon és még a beleegyezésemet is kéri...
A címben szereplő játék nem warez, csak szimplán a saját játékom lesz (a cím megegyezése más létező játékkal a véletlen műve
), ez az ikonból is látszik
-
Roxkex
senior tag
válasz
syler123 #3186 üzenetére
Most másolom fel a multit .. Megy rá CWM-el a full reset , majd vissza MiRecovery , nyomok egy fastboot 45-st majd arra MiRecovery-vel / CWM-el felrakom a multi 45-t !
És a jegelésekről köszönöm a képet!!Bass , egy játék sincsen fennt , csak azok a programok vannak fent amiket írtam !
Köszi kipróbálom a de ötletedet is !Szerk.: Syeler , te milyen recovery-t használsz telepítéseknél pl ?
-
válasz
syler123 #3058 üzenetére
Szeretek romolgatni úgyhogy megtartom
Most rávettem magam és beléptem a MiRecovery-be, gyárilag a 2.0.1-es verzió van a telón, nos a kérdésem hogy ezt hogyan lehet lementeni? ha később feltolom a TWRP-t[link], de meggondolom magam akkor vissza tudjam rakni a MiRecovery-t, lehetőleg azt ami gyárilag a telón volt.
Ezt a full wipe-ot MiRecovery-ben és utána a miphonemanager-es fastboot rom felrakását majd az alól felmásolva a vagyulát újra akarom majd rakni, csak kicsit parázok ettől a majdnem full kínai miphone managertől, de hátha egy full wipe és újrarakás után kevésbé merül majd. -
syler123
veterán
válasz
syler123 #2954 üzenetére
Elhiszem persze hogy veletek megtörtént.
Nem kötekedésből írom, hanem mert tényleg érdekel, hogy user error volt vagy programhiba. Mielőtt mindenkit teljesen elriasztunk ennek a programnak a használatától, ami pl a telefonom használhatóvá tételét segítette elő. Hozzáteszem én Win7 alatt használtam, lehet az a csodálatos Win8 kavart be, gyűlölöm azt a rendszert, akkora egy baklövést, amit azzal a Microsoft csinált...
-
hacs66
tag
válasz
syler123 #2840 üzenetére
Értem. Mindenképpen megcsinálom akkor, ha lesz hozzá segítségem. Talán ünnep után, hétvégén.
Akkor azért privátban még kérném a fagyasztandó appok listáját – és hogy pontosan hogy csináljam a tartós kilövést –, ha lennél olyan szíves elküldeni ezeket röviden. (Bár szerintem a nyilvános lista sem lenne haszontalan.)
Egyébként most telefonról kezdtem el írni, ment is rendesen, ahogy kell, aztán a második sor után lefagyott a böngésző, megkérdezte a rendszer, hogy zárja-e be,mert nem válaszol, de én inkább a várakozást választottam. Utána már a választási lehetőség sem jelent meg három-négy percen keresztül, úgyhogy most kiütöttem egy resettel az egészet. Pár órát talán megint jó lesz.
Tegnap egy ilyen klinikai halál előtti állapotban még tudtam készíteni egy shotot a CPU-monitorról:
-
hacs66
tag
válasz
syler123 #2836 üzenetére
Igen, többször is vettem ilyet észre. Mármint hogy melegszik, kikapcsolt képernyővel is.
Az akkumulátornál meg ezt látom most (bár most "nyugi" van, 60%-on pörög a CPU, és 70-en a RAM).
Sajnos – bár értek és beszélek angolul – magyar nyelvű menü nélkül nekem szerintem nem kell telefon... A market az a Google Play?
-
hacs66
tag
válasz
syler123 #2833 üzenetére
Sem akkumulátornál (ott hol is pontosan? ), sem például az ATI CPU Monitornál nem látok nem látok ilyen sensors.com-ot; nem is találkoztam eddig vele... Sajnos nem tudom, mi az a 45-ös fastboot ROM, azt meg végképp nem, hogy lehetne rátenni a 45-ös multit.
Mindenképpen megköszönöm azt is, ha írsz egy listát, hogy pontosan mely appokat fagyasztottad. Bár igazából abban sem vagyok biztos, hogy tudom, hogy kell appokat fagyasztani, a wipe all datás és miRecoverys részt sem nagyon értem, de van valaki a közvetlen környezetemben, aki érteni fogja, és remélem, segíteni is tud majd az általad leírt folyamat végig vitelében. Veszteni nem tudok vele, sőt. Reményt ad, hogy a te telefonod megjavult, még ha itt a topikban (és a másikban is) nagyjából egyedül vagy ezzel látszólag (leszámítva azokat, akik a CM-ben látják a megoldást).
-
válasz
syler123 #2814 üzenetére
Hát való igaz hogy kötött a wp, pl az alkalmazások egy olyan tátterületre írhatnak csak amely a fájlkezelők - így a felhasználók számára - sem láthtó, ezért van az hogy térképet csak wifivel lehet rátölteni általában az alkalmazásból. Persze van kivétel mert az sd kártyát olvashatják az alkalmazások, szép lenne ha nem, mert akkor a zenelejátszók sem működnének
Így van egy olyan túratérkép alkalmazás -Maalooo outdoor- ami sd kártyáról beolvassa a Mobile Atlas creatorban készített térképeket, de mikorra ezt sikerült megtudnom akkora már meg lett véve a Redmi 1S. Nekem létfontosságú hogy legyen a platformra jó túratérkép alkalmazás ami akár offline is működik, szemben a runtasticcal. Az igazsághoz hozzá tartozik hogy a döntést a Redmi melett a céges évzáró bulin hoztam meg, ott megnyomkodtam egy munkatársam lumiáját, és annyira fapadosnak találtam és szegényesnek ezt a csempés kinézetet, meg láttam hogy a here drive+ teljesen fapados, a sygic meg már akcióban meg lett véve androidra, megnéztem a maaloo outdoort ami fizetős de kipróbálható, de nem tudtam eligazodni rajta, android után logikátlan volt a felépítése, aztán így utólag a howto olvasgatása után már tudnám mit hol keressek, + az sd kártyás térképfeltöltés akkor még nem volt számomra ismert, így ott és akkor az tűnt a legjobb döntésnek hogy mondtam öcsémnek ez a rendszer (wp) fapados, ne vegyen 730-at, és végül így lett Redmi(25-én veszem át), remélem nem bánom meg.
-
G.Peter
aktív tag
válasz
syler123 #2773 üzenetére
Szerintem is kísérteties a hasonlóság, de azért azt nem merném kijelenteni, hogy azt másolták a Redmiről. Kínában nagyjából egyszerre jelentek meg, még akár a Redmi is lehet a másolat. De én az alsó kategóriában nem is várok egyediséget semelyik kínai gyártótól, mindegyik egyendizájnt kap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest