- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint355
aktív tag
válasz
lacentos #7276 üzenetére
Szia!
Kb. végtelen lehetőséged van, rengeteg ROM van 5-ös, 6-os és 7-es Androiddal is. MIUI viszont csak 4.4-es van, ha tényleg minimum 5.0 kell akkor MIUI kilőve. Szerintem ha már váltasz, akkor a 7.0 alapúakat lenne érdemes, ezek közül talán a LineageOS és Resurrection Remix amik népszerűbbek és beváltak, de itt és itt lehet válogatni.
Arra készülj, hogy bármire váltasz, a telón lévő dolgok teljesen törlődnek, ami fontos arról előre csinálj mentést! Telepítéshez TWRP recoveryre lesz szükséged, miui.hu-n van MultiTool, azzal a legegyszerűbb feltenni. Ezután a választott ROM-ot kell a telefonra másolnod, és azt TWRP-ből telepítheted.
-
carr
őstag
válasz
lacentos #7200 üzenetére
Köszönöm.
Ugyanitt mindenkitől megkérdem, ha vagyula féle ROM van a telómon, s csinálok vele biztonsági mentést, akkor gondolom gyári állapot után a biztonsági mentést is törli.
Ezt elkerülendő, megtalálom valahol ezt a biztonsági mentést?
Kimásolom gépre, majd gyári után vissza, s onnan betöltve ugyanaz lesz a felület, és a fájlok, appok, stb? -
Flashget
félisten
válasz
lacentos #7193 üzenetére
Nekem semmi baja az akksinak sem a kijelzőnek (üveg az elején a hátlap tok miatt sértetlen), 2014 októberben vettem az edigitalnál és a legutolsó vagyula rom van rajta.
egyszerűen csak eljárt felette az idő, bár hozzátenném a legjobb és legegyszerübb volt a rootolni vagy letölteni a miuihu romot ami rootolva volt eleve.
bezzeg a Note 4 BL nyitás már nem ilyen egyszerűcsak amíg nem jönnek meg az üvegek, tokok az újhoz addig használom a régit még.
-
carr
őstag
válasz
lacentos #7195 üzenetére
mire?
Nincs link.
Az akkut hol vetted az 1S-hez?
Eredeti?szerk:
Linkesítve.
A hsz írásnál alul van egy link gomb, oda rányomsz, beilleszted a vágólapot, beírod hogy [Linkesítve] vagy amit akarsz...szerk2.:
fekete nincs?! -.-" -
mosquetoo
tag
válasz
lacentos #7103 üzenetére
Néztem, nem nagyon aktív a dolog.
Be írom azért ide is hátha valaki tud segíteni.rom verzió JHCCNBL24.0
Le töltöttem a JHCCNBL50. 0-atÉs ahogy a MiRecovery(frissítés) leírás ban volt csináltam egy wipe cache-t+wipe user adta. aztán rá mentem az install update. zip - re és itt valami hiba miatt nem tudja telepíteni.
Azóta megtalaltam a segédlet programot, de a gép már egyáltalán nem ismeri fel a telefont.
Úgyhogy tanácstalan vagyok, full gyári volt a telefon előtte.
0 -
maczera
aktív tag
-
nash2
tag
válasz
lacentos #3377 üzenetére
Kicsit érdekesen értelmezik a jogszabályt...Neten megrendelt árunál bármikor 14 napig indoklás nélkül elállhatsz, ez alól a cucc személyes átvétele sem lehet kifogás, mivel az adásvétel már az átvétel előtt a netes megrendeléskor létrejön, és ha kibontottad/bekapcsoltad/használtad is a cuccot, akkor is maximum értékcsökkenést számíthatnak fel, és azt is alaposan indokolniuk kell. Szóval érdekes, mert ha még egy kis webshop csinálná ezt, ott is gusztustalan és törvénytelen lenne, na de egy ekkora cég....Ha meg a jogszabályi háttér nem tetszik nekik akkor nem kell online árulni oszt' csókolom.
-
keep2000
tag
-
syler123
veterán
válasz
lacentos #3377 üzenetére
Hozzáteszem elég pofátlan, aki próbatelefonnak használ egy megrendelt terméket. Persze utána eladják másnak, nem számít a másik miatta használt telefont kap. Mielőtt megveszek valamit kipróbálom valahol, utána olvasok, de nem küldözgetem vissza a terméket, azt veszem csak amire szükségem van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest