- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
-
tam@s
tag
Az ebay-es topicban láttam ezt a jack dugóba tehető gombot, nincs tapasztalatom vele, de kiindulásnak, és végszükségnek jó lehet?! Keress rá a topicban.
-
-
Flashget
félisten
45 helyett én már rég felraktam volna az 50-est a helyedben elég csak a proci melegedésre gondolni. ha csak nem nyúltál bele és állítottad át az órajeleket. Ezt a 47-ben javították de annak volt valami nagyobb bugja végül az 50-es az amivel stabilan ment nálam.
V6 esetében eleve váltás android 4.3-ról 4.4-re. Ebben sok minden máshova került beállítások, kezelő felület részen. Napközben ha nem itthon vagyok semmi másra nem használom csak hívásokra, zene hallgatásra de arra sem mindig ill. a gps-t néha. Ha itthon vagyok akkor wifin keresztül netezek este a fotelből.Amiért váltottam alapból emiatt történt. [link]
[link]
[link]A váltás mikéntjét leírtam én hogy csináltam. ha ez le lett volna írva akkor a V5 vagyuláról nem rakom rá a V6-ot és válik téglává.
[link]
Azt kijelentem, hogy egyáltalán nem bántam meg a váltást főleg az akksi használat kapcsán. De mielőtt ezt megteszed a MIUI mappát mentsd le pc-re előtte és készíts egy mentést is majd a backup mappát is mentsd el. Később szükséged lesz rá. Visszarakni viszont csak így működnek: [link] -
-
k.kristof
őstag
Ebben a hozzászólásban azt linkelik (direkt link).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest