-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
Sziasztok!
Nekem is ez lett a problémám csak a recovery 5.0 módba lép a telefon. Valahogy sokáig benyomódva maradt a zsebemben a bekapcsoló gomb, előtte semmi baja nem volt. Sem a fastboot-al sem a safe bootal nem kapcsol be.Fastboot módban ha hagyom akkor kikapcsol egy idő után, ekkor rendesen reagál a töltésre is, ha ilyenkor csatlakoztatom a géphez akkor felismeri a telefont, ott a meghajtó de tallózni nem engedi a mappákat.
A PC Suite program fel sem ismeri a telefont.
Van rá mód hogy ilyen állapotban visszanyerjem az adataimat róla? -
MÚMIKA
csendes tag
Szia!
Nekem ugyanezen probléma volt a készülékkel, neten sokan írták, hogy először bedöglik a kamera (nekem is), amit ugye reballinggaal tudnak helyrehozni. Namármost enélkül ugye megdöglik az alaplap is, nálam sajnos ugyanez történt. Szerintem, amit tudsz, ments le, és válts új telefonra, ne érjen meglepetés. 4 év után nálam feladta a harcot. -
1. Boot to fastboot mode (power+hangerő le)
2. Csatlakoztasd a telefont usb kábellel a számítógépedhez, (lehetőleg intel processzoros gép legyen ).
3. Cmd alól tallózod be az adb könyvtárat vagy intézőben az adott könyvtárban shift jobb egérgomb és a felugró ablakban kattints a powershell/parancssor megnyitása itt menüpontra.
4.Add ki a fastboot devices parancsot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aurát vált a Vivo V60
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest