- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riga74
csendes tag
Próbálkoztam MIFlash-el, ismeretlen hibával leállt, az ADB és scriptes kütyüket nem tudom, nem értem, hogy működik. Tud valaki segíteni vagy linket küldeni a flashelésben?
Szervizben kérdeztem mi kerülne 50 ezerbe. Azt mondták, hogy a gyártól kell kérjenek bootloader nyitó kódot ami több hónap, meg speciális ROM-ot és sokat kellene vele tökölni , ezért kerül ennyibe... Rákerestem a hibára és beadott olyan youtube videókat amelyiken a procit újraforrasztják (reballing) és az megoldja a bootloopot. Ez megint csak felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erős a mezőny 100 és 150 ezer forint között a középkategóriában, talán pont ez hívta életre a Mi Note 10-széria egyszerűbb kamerarendszerrel bíró, még kedvezőbb árú változatát. Újabb életképes versenyzőt köszöntünk a hazai piacon.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest