- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
MÚMIKA
csendes tag
Szia!
Nekem ugyanezen probléma volt a készülékkel, neten sokan írták, hogy először bedöglik a kamera (nekem is), amit ugye reballinggaal tudnak helyrehozni. Namármost enélkül ugye megdöglik az alaplap is, nálam sajnos ugyanez történt. Szerintem, amit tudsz, ments le, és válts új telefonra, ne érjen meglepetés. 4 év után nálam feladta a harcot. -
MÚMIKA
csendes tag
Dt2w-t nem használok, mindig feloldja a telefont úgy a zsebem, ujjlenyomat az újabb CrDroiddal hibátlan. Jól testre lehet ezt szabni, már pár telefonon keresztül CrDroid fan voltam, úgyhogy ezen is marad egyelőre, egy Samu tabra éppen most heggesztek gsi-vel ugyanilyen romot.
-
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Az új CrDroidot megéri kipróbálni, szerintem nagyon pöpec, megy minden rajta. -
MÚMIKA
csendes tag
Nem próbáltam, nem élek ilyenekkel. Sajnos kipróbálni nem tudom, felraktam az EU-s MIUI 13-at azóta. Akit érintene: stable Magisk működik, sima boot.img patcheléssel, viszont a patchelt img-et Fastbootban kell külön felflashelni és működik. Viszonylag stabil a rendszer, nem nagyon akad, de nem találom valamiért az új widget-eket, az új Control centert pedig egy apk-val fel lehet rakni. Eddig tetszik, pörgősebb mint a 12.5 volt, bugot még nem találtam.
-
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
MIUI 13 alatt fürgébb lett a telefon? Most CrDroid van rajta, nem tudom, felrakjam-e a 13-at, vagy inkább várjam meg a CrDroid 8-at. -
-
MÚMIKA
csendes tag
Üdv!
CrDroidot próbálta már valaki? Legutolsó stabil xiaomi.eu romon vagyok, de elég lassú, a fény állítása nem működik néha, a Spotify használata közben meg lehal az egész teló... Banki app miatt kérdezem, működik-e rendesen minden? -
MÚMIKA
csendes tag
Üdv!
A12-es Kang Os-t pakolt már fel valaki? Most EU rom van rajta, de a magisk miatt ment a tökölés ezzel is, a Raiffeisen appot másfél napig nyomoztam, míg működésre bírtam, nem költöznék át felesleges. Ha valaki használja, írna pár szót? Köszönöm. -
MÚMIKA
csendes tag
Na, system is up and running!
A problem az volt, hogy a twrp látszólag formázta a DATA partíciót, de valójában nem. Gyári romot kellett felrakni, gyári recoveryben egy wipe-ot nyomni, utána twrp felrakás, majd onnan flashelni a romot és Magisk-et.
Egyre bonyolultabbak a dolgok a Xiaomi háza táján..
Inkább dugok szögesdrótot önként és dalolva a húgycsövembe, ennél az is jobb élmény lett volna.
De köszönöm a segítséget mindenkinek, az adb-m sem volt naprakész, az is hozzátett a dolgokhoz! -
MÚMIKA
csendes tag
Köszi!
Közben felkerült a twrp, be is bootoltam.
Data format megvolt, nade most nem látja a telefont a gép, vagyis üres meghajtót jelez. ADB push-sal átment a Magisk telepítő zip, de a xiaomi.eu-s rom nem akar. Erre van más megoldás?
Update: Átment a xiaomi.eu-s rom, error 7.Remek... Újra letöltöm, aztán kiszedem az ellenőrzést...
-
MÚMIKA
csendes tag
Nos, BL nyitva.
Az összefoglalóban írtak szerint próbálkoztam (--disable-verity parancsot fel sem ismerte...),
simán flasheltem a vbmeta image-et a partícióra. TWRP felmegy, de nem látja a belső tárhelyet a PC-m. Ok, gyári rom vissza, kezdjük újra. TWRP flashelve, oda sem hajlandó már bootolni, csak fastbootba... Valaki másnak is van ilyesmi gondja? -
MÚMIKA
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Van tapasztalatom fastboot/adb használatban, csakrégen minden egyszerűbb volt. Magisk nem okoz bootloopot senkinek, igaz? -
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Lassan 1 hetes lesz a készülékem, nyitom is majd nyomban a BL-t. Pocom volt előtte, és az összefoglaló alapján nehezebb kicsit a TWRP felrakása. Mauronofria újabb TWRP-jét is az összefoglaló szerint kell telepítenem, vagy is az a vbmeta.img szükséges? Köszönöm a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest