Hirdetés
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Szerencsés fejlemény 🙂
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Lehet, hogy még valami(k), akár folyamatosan fut(nak) a háttérben, és máris van terhelés, amitől melegszik.
Lehet nyomozni, javítgatni, bár sokkal egyszerűbb egy factory reset. 🙂 -
mizoli
addikt
Android 14 - EvoX rom a kedvenc telefonunkra.
Ha még van itt valaki 🙂 -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Sajnálom, az nem jó 🙁
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
BUÉK mindenkinek 🥂🍻🥃🍸 vagy 🍼 szabad a választás 😁
-
mizoli
addikt
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek 🎄
-
-
mizoli
addikt
válasz
OP3N DOTT T
üzenetére
Ezek a frissítés dolgok nem erőssége a Xiaomi-nak 🙂
-
-
mizoli
addikt
válasz
OP3N DOTT T
üzenetére
Igen, tudtuk 🙂
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
"A stock vagy ahhoz nagyban hasolító felületektől kiráz a hideg"
Egyetértünk, engem is.
A jó hír, hogy az EvoX tömve van "extrával", és ez itt nem rengeteg bloatware-t jelent. Az nincs.
Gyakorlatilag minden testreszabható, nagyon sok a lehetőség.
De ez véletlenül sem rábeszélés akar lenni.
Az egyik telefonon nekem is MIUI van, még Android 11, MIUI 12.5.4, és eszembe sincs frissíteni. 🙂 -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Ha nem ragaszkodunk a MIUI-hoz, custom romokon van frissítés. 🙂
link
Ez nem a legújabb security patch, de nekem ez az EvoX van fent.Android 13, 2023. februári security patch .
-
mizoli
addikt
Sajnálom. 😒
Google mentést nem használok, arról fogalmam sincs.
Ha mentés, akkor Migrate, vagy Swift Backup.
A duplakoppos lezárás működik (lehet, hogy a Nova miatt?), a nyitás nem. A hátlapon duplakopp is működik (screenshot-on próbáltam). Teljes gesztusvezérlés működik (Nova Launcher-t és FNG-t használok).
A Play Store-nak nálam semmi baja.Indítsd újra, esetleg többször is, és/vagy töröld a Play Store adatait.
-
mizoli
addikt
Akku Battery és a GSAM Battery Monitor talán a legjobbak. Nem jelent semmit, hogy nem használod a Chrome-ot, használja az saját magát. Kényszerleállítás + le kell tiltani. Plusz az automatikus indítást megakadályozni. A célra tökéletes az SD Maid (pro) 1 - az utód 2 vagy SE verzióban még? nincs benne a lehetőség.
Root kell hozzá, de gondolom nem probléma. -
mizoli
addikt
Láttátok már? Tegnapi.
-
mizoli
addikt
Boldog új évet kívánok mindenkinek 📱🥂🥃🍻🍹🍸
-
mizoli
addikt
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek 🎄
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Azt hiszem, jelenleg én is a Samsung A52s 5g-t választanám.
A "tudása" nekem teljesen megfelelő.
Ez már egész barátságos ár. -
mizoli
addikt
Android 13-hoz (is) OrangeFox-ot használok.
De nincs itt az összes. -
mizoli
addikt
Megjelent az EvoX 7.3
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Igen, egy kis AdAway mindig jól jön.
Tudom, hogy VPN alapon is tud szűrni, de nálam már annyira megszokta a root-ot, hogy megsértődne, ha nem lenne 🙂
Átmenetileg (pl. várakozás a bootloader nyitásig) használtam Adguardot is, meg vpn AdAway-t is, úgy sem rossz, de a root egy tiszta, száraz érzés 😁 Meg persze az AFWall+ -hoz is szükséges, meg egyebekhez. -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Nem is tudtam, hogy Te én vagyok
😂
Akkor gondolom a mindenféle reklámokkal kapcsolatban is hasonlóan gondolkozunk.
Egyik okom a rootra a hatékony reklám blokkolás. -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Már megírtad mit védenek. 😁
Update csak akkor, ha eluntad az életedet🙂
Közben megkérdeztem a zasszonyt, kiművelt. Valami kuponok vannak a háttérhatalomban 😁
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
A McDonalds-ról olvastam, elég viccesnek tartom, hogy a bankok átverhetők, egy ilyen izé, meg nem. 😁 Bár mintha lenne, akinél működik, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Személyes tapasztalatom nincs vele, kívül esik az értelmezési tartományomon 😁 -
mizoli
addikt
válasz
Tinuszka
üzenetére
Az 5 db telefonom mindegyike rootolva van. Nekem ez az alapértelmezett működés. 🙂
(1 db régebbi Huawei, 4 db Xiaomi, különböző MIUI és Android (8, 11, 13) verziók, illetve custom rom).
Magisk 23 és 25.2 van rajtuk.
2 különböző banki app-et használok, az egyik az OTP.
Egyikkel sincs semmi gond, rendben működnek. -
mizoli
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
Jól gondolod a nyitott lakatot.
Az valami régi recovery lehetett, ha abból ismét telepíted a recoveryt, akkor megmarad.
A tiszta rendszer a bootloader nyitás miatt van, minden adatot töröl a nyitás és a zárás is.Elsőre próbáld ki, amit feletted írtam, azzal nem veszítesz semmit. De lehet, hogy nem is nyersz 🙂
-
mizoli
addikt
válasz
Melorin
üzenetére
A Google a SafetyNet-et nézi (egyelőre), valószínűleg itt bukik a telefonod.
A nyitott bootloader nem annyira, de a TWRP okozhat gondot.
Elsőre próbálhatod a Play áruház és a Play services adatait törölni, aztán újraindítani, hátha.
Magisk (root) telepítéssel valószínűleg meg lehet oldani a problémát. A Magisk topik összefoglalóban rengeteg infót találsz.
Ha ez számodra nem megfelelő, tegyél fel egy fastboot romot, praktikusan ugyanazt, ami jelenleg is fent van.
This is live leírta hogyan.
Ezzel tudod zárni is a bootloadert, de én soha nem tennék ilyet.this is life
Kipróbálod, aztán látódik 😁
Nálam működött a MIUI13-A12, de nem sokáig, nem szerettem.
Ha MIUI12-A11-ről mennél, nem tartom jó ötletnek a dirty flash-t, de ezzel Te is tökéletesen tisztában vagy, csak meg akrod úszni a belakást 😂 -
mizoli
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Ki lehet kapcsolni a reklámokat.
Tény, hogy a létezésük pofátlanság.
A biztonság app-ben két helyen kell kikapcsolni a reklámot. Egyik maga a "biztonság", a másik a "tisztítás" almenü. Meg van még pár helyen elrejtve.
Az ujjlenyomat olvasó teljesen elfogadható sebességel olvas.
Gyári visszaállítás után fagyasztani/tiltani kell minden szemetet, mindenhol ki kell kapcsolni a reklámokat, és újra be kell lakni. Ennyi az egész 🙂
Lesz egy "új" telefonod.
Vagy felteszel egy custom romot, abban sehol nincs reklám.A törött hátlap meg nagyon egyszerűen cserélhető.
-
mizoli
addikt
Facebook nagy fogyasztó.
Nálam 7-8 óra körül van a képernyőidő. Akkut 20% alá nem viszem, és 90% fölé is ritkán. A telefon decemberben lesz 2 éves, tehát már nem új az akku, és ez érezhető is. Új korában többet tudott.
2 SIM kártya és a WiFi folyamatosan megy, de alig, vagy nem telefonálok. Térerő jellemzően 4-5 csík (kb. max). Bluetooth kevés, vagy semmi. Egyedül a Signal üzenő app van fent, semmi a Facebook (új nevén Meta)-tól.
Minden gyári szemét törölve (az összes Xiaomi és Google cucc, az áruházat és a GMS-t kivéve).
Ami nem törölhető (system), azok fagyasztva vannak (az SD Maid -root kell hozzá-, kiváló erre a célra). Csak az van, ami szükséges a működéshez. Meg ilyesmik 🙂
Az alkalmazásaim mind régi, kipróbált cuccok, az összeset megvettem.
MIUI 12, Android 11, ezt a telefont nem fogom frissíteni.Ezt a hsz-t egy custom rom+Android 13, Mi note 10 lite-ról írom, ennek is jó az üzemideje.
-
mizoli
addikt
Ez a fajta használat bizony rendesen szívja az akkut.
Ismered az előző tulajt, hogy használta a telefont? Az akku bizony gyengélkedhet, akkor is, ha erre nem gondolsz.
A kijelzőt, mint nagyfogyasztót nyugodtan kizárhatod.
A rendszer tudja szívni az akkut, pl. a GMS beakad. Adattörlés segíthet.
Factory reset, a felesleges előretelepített cuccok törlése, system app-ek fagyasztása, csak a fontos alkalmazások telepítése hasznos lehet.
Accubattery vagy hasonló alkalmazás tud felvilágosítást adni az akku állapotáról. -
mizoli
addikt
Valóban nem rossz. Nem értem rá, éppen most lakom be .
A linkelt OrangeFox elvileg csak Android 13-hoz való. Persze van A12-höz is.
Ezt a hsz-t már az új EvoX alól írom.Ezt az Android 13-at valahogy jobbnak érzem, mint a 12-őt, azt nagyon nem szerettem, de most hirtelen nem tudnám felsorolni a különbségeket.🙂
Az EvoX meg a szokásos, nagyon jól testreszabható rendszer.
Majd használatban nyilván több dolog derül ki. -
mizoli
addikt
Ha esetleg van itt még valaki, akit érdekel:
Evox 7.1 Eve
Android 13 rendszer
Ezzel az OrangeFox Recovery-vel tettem fel.
A titkosítás feloldása működik (tehát látod a tárhelyedet
)
XDA linkek, ha valaki akar, letöltés előtt lehet olvasgatni.Sokat nem tudok írni a rendszerről, tesztelem, belakom.
Kb. 20 perce van fent, Clean Flash-t csináltam.
Ha felteszi valaki, és nem 13.x-as MIUI-ról indul, elég a MIUI 13.x (A12) firmware, nem muszáj a teljes ROM.
Root (Magisk 25.2 jól működik).
AFWall+ tűzfal jól működik.A Pixel launcher nagyon nem a szívem csücske, mindjárt megy fel a Nova, csak előbb letiltok minden Google szemetet.
-
mizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát ja.
Én meg séta közben romot cseréltem (Mi3) -
mizoli
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Nekem MIUI 12.x (Android 11) alatt a Magisk elöl el kell rejteni a banki és 1-2 app-et, meg persze a gms-t. Aztán magát a Magisk-et is.
Ennyi az egész.
Android 12-n kicsit más, de semmi nagy varázslat nem szükséges.
EvoX - en sem volt semmi gondom.Ha érdekel a téma, van Magisk topik egy jó összefoglalóval.
-
mizoli
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Ha az akármelyik custom rom alapból átmegy a SafetyNet teszten, nem kell Magisk (root), és semmi egyéb varázslat. (Nekem alapértelmezett, hogy van root).
Menni fog a bank, vagy egyéb app.
De folyamatosan keményítenek, van, hogy a nyitott bootloader-re is visít valami. Abszurd, de ez van. Ekkor már kell a Magisk, és természetesen el is kell rejteni.
Nem tudom, melyiket ismered, de kb. minden más, mint a régi szép időkben 🙂
Jelenleg még mindenre van megoldás, de ez nem érdeke a Google-nek, sem a banki és egyéb app-eknek.A Google minden egyes új verzióval közeledik ahhoz, hogy egy zárt rendszert csináljon az Androidból.
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Egyetértek.
Én kipróbáltam, de visszatértem a MIUI 12-re. -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Ezek szerint Te sem váltottál MIUI 13-ra 🙂
-
mizoli
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Pl. a Swift Backup majdnem mindent tud menteni. Vagy mondjuk Migrate, de ahhoz root kell.
A MIUI belső mentés/visszaállítást is megpróbálhatod. Nincs vele tapasztalatom.
Az SMS backup and restore-t tudom ajánlani az üzenetekhez, semmi gondom nem volt még vele.
Hívásnaplókat is tud, de azt nem szoktam menteni, nem próbáltam.A mentést tedd valami külső tárolóra, vagy felhőbe, ahogy gondolod.
Én az alkalmazásokat nem állítanám vissza. -
mizoli
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Akkor az első kérdésre.
A fastboot rom alapból felülírja a TWRP /OrangeFox recoveryt, visszateszi az eredeti Mi recoveryt.
De ha a kitörlöd az erre vonatkozó részt a bat fájlból, vagy mondjuk nem is indítod el, hanem parancs sorból, kézzel teszed fel a romot, akkor kihagyod a recoveryt, és marad ami volt. Kézzel sem sokkal több idő.
De egyszerűen ki lehet cserélni a Mi recoveryt. Azt csinálom, hogy nem teszem fel, csak bootolok TWRP-be, és ebből telepítem az OrangeFox.zip-et. Így gyorsan, simán felmegy. -
mizoli
addikt
válasz
chopin42
üzenetére
Talán a FR a kisebbik macera 🙂
Downgrade-et csak akkor próbáld, ha a telefonon megnézed az aktuális anti-rollback értékét (fastboot getvar anti), és ez kisebb, vagy egyenlő a telepíteni kivánt rom arb indexével.
A nyitott bootloader kikapcsolja a Google arb védelmet, de a Xiaomi-ét nem. Ha valahogy felerőlteted (pl. twrp) a nem megfelelő romot, akkor kb. kuka a telefon. Csak a Xiaomi által hitelesített szerviz tudja EDL módban indítva feltenni a megfelelő romot. Ha sikerül...
De nálad ezek nem játszanak, csak plusz infó, ha ilyesmiben gondolkodnál.Mi Flash-sel, fastboot módban (vagy csak simán indítod a megfelelő bat fájlt), megpróbálhatod a downgrade-et a kívánt fastboot rommal, így van védelem, elvileg nem engedi telepíteni, ha nem megfelelő az arb index. Így sikerrel járhatsz, viszonylag kis kockázattal.
Vagy marad, ahogy van, és bízol a frissítésekben.
Én minden gond nélkül szoktam ugrálni a különféle romok között, a MIUI verziókat is beleértve.Szóval rád van bízva 🙂
-
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Ez a home screen számomra elég zavarba ejtő 😁
Nálam ez van
link -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Kipróbáltam. Szokni kell, de nem lehetetlen 🙂
A Jolla Sailfish OS jutott róla eszembe. (? pedig semmi közük egymáshoz)
Talán mert azt is szokni kell 🙂 Sajnálom, hogy csak pár Xperia modellre elérhető, simán adnék érte 50 €-t.
Régen a Xiaomi Mi3 telefonomon fent volt, tetszett, pedig az nem futtatta az Android alkalmazásokat. -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Elárulnád melyik az a launcher? Ha nem titok 🙂
-
mizoli
addikt
A navigációs sáv is nagyon bosszantó. Csak a kaka MIUI launcherben lehet elrejteni.
A Poco-ban lehet, hogy rejthető lenne, de az meg folyamatos FC.
FNG (teljeskörű gesztusvezérlés) működik, de nem tudja elrejteni a nav. sávot, hiába állítom be.
A11 /MIUI 12.5... ezekkel semmi gond nem volt. -
mizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nyilván soha nem lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Poco launcher nálam is folyamatosan FC-zik.
Most a Nova launcher van fent, ez persze jó, de hiányzik a Poco gyorselérés kártya.
A sötét mód alkalmazásonként nem állítható (erről azt hiszem már volt szó a globál rom kapcsán). -
mizoli
addikt
válasz
karburátor
üzenetére
Leginkább az A12 hozadéka az újítás, mint pl. amit írtál.
Ja, és a betűméretet továbbra sem lehet közepesre beállítani. Van az "S" , utána az "L". Az "M" még mindig hiányzik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez az EEA romra vonatkozik! -
mizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi az infót.
Nekem most szivárog lefelé a 2. sz. teszt telefonra.Clean vagy dirty flash-t csináltál?
-
mizoli
addikt
Le lehet venni.
Itt utána olvashatsz.
De én nem eszerint csináltam! , ezt az oldalt pár percre kerestem neked, nem tudtam róla, hogy van ez a .zip!Egyszerűen az Orange Foxban bekapcsoltam a Disable Forced Encryption jelölőnégyzetet.
Hogy ugyanazt tartalmazza, vagy egyéb megoldást, nem tudom, nem néztem utána.
Amikor csinálsz egy Format Data-t, akkor leszedi a titkosítást a belső tárról, mint pirossal oda is van írva.
Meg persze minden adatot töröl.
Csak alapesetben újra titkosít, mikor először indítod a romot, és ez így van jól.Mint már írtam, csak a teszt telefonomon nincs titkosítás (a screenshot-ok is erről vannak), nincs rajta semmi információ, és pl. sosem hagyom el, mert nem viszem sehová, csak "romlok" vele 😁
Meg ezt a hsz-t írom róla. 🙂 -
mizoli
addikt
Szűri, csak nem úgy, hogy "kitalálja" melyik a spam, neked kell megmondani.
A telefonon van az Orange Fox, persze.
Tulajdonképpen jó, ha titkosítva van, biztonságosabb, csak a teszt telefonon ez nekem nem lényeges. A fő telefon nálam is titkosított.
Pendrive-ról ugyanúgy lehet romot telepíteni, régebben én is onnan tettem fel, semmi gond nincs vele, csak kényelmesebb a belső tárból, ennyi az egész.A xiaomi.eu /multi romban nem a MIUI tárcsázó van? Mostanában nem volt fent.
Az nem jó neked? -
mizoli
addikt
Orange Fox van fent (A11-re való, A12-re nincs), állandóra fel tudta oldani a titkosítást 🙂 Kép link
Így nem kell pendrivot használni, simán felmásolom a telepítendő romot az SD-re (belső memóriába).Pár éve a TruePhone tárcsázót használom, nem tudom Google ügyben mi van.
-
mizoli
addikt
Nem is néztem, hogy van új verzió.
Dirty Flash-eltem. Újabb kernel van benne, de a verziószámban alig van változás, úgyhogy nem várok tőle semmi extrát.
Kissé belassult a rendszer, ezt főleg az SD Maid Pro-ban veszem észre. Már az előző romon is így volt, nem tudom miért, de ezért nem fogom törölni a data-t. 🙂 Nem a dirty flash miatt van, ez az előző romban már kiderült.
Cache törlés az Orange Fox-ban nem oldotta meg. Majd figyelem, lehet, hogy csak pár újraindítás kell neki.Na közben jobb is lett 🙂
-
mizoli
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Üdv itt 🙂
Nem szabad másra használni, vagy egyéb oka van, hogy csak hívás fogadásra használod? -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Az egyik telefonomon elég régóta A12 van, igaz, nem MIUI, "csak" EvoX.
A világon semmi előnyét nem láttam az A12-nek. Számomra nem előny, hogy alapból (talán) jobban lehet korlátozni app-ek akármihez hozzáféréseit, ezt eddig is megoldottam, meg nem is használok agresszív alkalmazásokat.A Google viszont minden újabb verzióval egyre jobban be akar épülni a felhasználók mindennapjaiba. Ez nagyon nem tetszik.
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Akkor nem kell csalódnom a Xiaomiban 😁
-
mizoli
addikt
válasz
oOKitsuneOo
üzenetére
Próbáld meg az "Egyéni alkalmazások" szöveget fel /le húzni. Megjelennek az alkalmazások.
Elvileg 🙂
-
mizoli
addikt
A 12.5.6 eea frissítést feltette valaki?
-
mizoli
addikt
Ha esetleg érdekel valakit, itt az EvoX frissítés.
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Szívesen 😇
😁 -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Ha jön, akkor a kettes számú teszt telefonon kipróbálom.
Az egyes számú marad A11-en, jó az nekem. 🙂 -
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
A kérdés vicces akart lenni, de köszi, hogy foglalkoztál vele.
Lehet, hogy ránézek én is.
Jelenleg a 2022.01.24-i EvoX van a harmadik típusú teszt telefonon, kb. belaktam. Ezt is arról írom.
Ha szeretném az Android 12-t, egész jónak mondanám ezt az EvoX verziót. 🙂
Amíg lehet, maradok A11-en, aztán látódik, hogy belekóstolok-e a tiltott gyümölcsbe, bár a gondolata is rémisztő 😱. A Google egyre erőszakosabb "mindent tudni akarok rólad" hozzállása szintúgy.Azért kíváncsi lennék egy A12-es MIUI-ra, de ezért nem veszek új telefont 😁
-
mizoli
addikt
válasz
this is life
üzenetére
"De aljasok vagyunk."
Valóban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bocs vasi79, nem ellened van, csak a vicc kedvéért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

😂
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)