-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Pár nap használat után leírom a tapasztalataimat...
Sok beállítási lehetőség van és gyors +baromi jó akkuhasználat (tovább tart viszont a töltése is tovább tart)...
Negatív... Néha dupla koppintással nem jön be a kép..
Noha fel van oldva smartlockal, olykor az ujjaddal sokadik próbálkozásra jön fel az asztal.
És tegnap este (kb 1 napot ment) egyedül a volumio volt megnyitva és ezt produkálta.restart után helyre állt.
Szóval tetszik nagyon de még lehet mit javítani.. Igazából utoljára kb 4 éve láttam hasonló hibákat romban.
Evox volt eddig ami abszolút rendben volt ilyen téren.
Este kíváncsiságképp felteszem a Project elixirt.
Pár napja volt fent a Xiaomi.eus Rom... Na az kritikán aluli. Ott volt ilyen hogy az alsó csík a gesztusvezérlésből ott maradt a képernyő közepén.. Meg hiába vettem le az effektsebességet nullára akkor is baromi lassú volt a programok kozti váltás stb.. -
Bali27
addikt
XDA forumon valami dt2w problémát emlegetnek meg hogy az ujjlenyomat hibás.. Eddig észre se vettem Evox-en mert arcalapu feloldásra volt állítva,de ott is meg van ez a probléma. Peoject Elixirnél állítólag minden flottul megy ezen a téren is amit nem értek mert ez a nem miuis oprendszerek problémája ahogy látom.
-
Bali27
addikt
Ezeket még nem néztem meg. Rootolni nem szoktam, fizetni Simple alkalmazással szoktam ami anyum Samsungján elindult, nekem meg sehogy sem, igaz GooglePlayen mindenki írja hogy mostanában egy használhatatlan hulladék.
Szóval gondolkodom hogy este megnézem az EvoXet vagy Derpfestet.. Ezekben már működik a kivetítés tv-re? -
-
-
mizoli
addikt
Format data "yes" után után egy kell egy reboot.
Ezután látni fogja a gép a belső tárhelyet, ha az USB driverek rendben telepítve vannak. Lehet, hogy a TWRP-t ismét telepíteni kell, de ezután megmarad a TWRP, és a belső tárhelyet is látni fogod a gépről. Másolhatsz rá amit akarsz. -
rellif
senior tag
Előfordul,hogy többször is neki kell futni.
Nekem is volt,hogy 2-3x fastboot-ra állt vissza.
Nálam ez a bevált módszer.
fastboot devices
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
fastboot erase recovery
fastboot flash recovery Twrp-3.4.2B_toco_by.alex.msk.img
fastboot reboot recovery
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest