- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Elérhető és telepíthető az iOS 18.2
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- DIGI Mobil
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi79
aktív tag
Köszi a szemét gyomlálásához hol találok infót?
Bali: még nincs LOS ehhez. Különben is örültem, hogy sikerült átköltöznöm és mindent beállítani. Ennyi stressz elég volt. A lezárt, de kikapcsolt AOD mellett továbbra sem jelennek meg az animált értesítések. Elvileg meg kellene. Láttam is, hogy működik, kb 3x az elmúlt egy hétben.
-
Imi1981
veterán
Nem uv ragasztós volt ugye? Én uv ragasztóst raktam fel és az érintés érzékenység nem csökkent (csodálkoztam is) csak az ujjlenyomat olvasó hatékonysága de már az is javult mióta újra beolvastam az ujjam kétszer is. Viszont ez már annyira méretre szabott, hogy kb nem merem levenni a tokot mert lehet következő felrakásnál felnyomná. Bal felső sarkán így is lett egy ici pici buborék mert hozzáér. Az előnye, hogy alig látszik, hogy üvegfólia van rajta mert olyan méretpontos.
-
Imi1981
veterán
Akkor jóóóó!!!!!!! Mégsem folyt bele! Most nagyon örülök! Nagyon köszönöm! Hát nem lehetett kitisztítani és fura volt. A70-en tűvel simán kijött ennél még kő kemény volt.
This is life nézd meg jobban. Ahogy mizoli írja vannak lyukak csak de csak mélyedések azok. Kicsit kevesebb mint a fele ténylegesen lyukak a többi nem. Tényleg csak erős fénynél látszik és ha jó a szemed akkor látod. Most megnyugodtam, hogy mégsem vagyok béna . Tuti mindegyik ilyen. Gyanús volt, hogy ennyire egyformán csak nem csesztem el a Kínai palival.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Igen ilyen nálam is! Hú most nagyon megnyugodtam. Már tök bántott, hogy egy új teló hangszóró rácsot eldugaszoltam a hülye uv ragasztóval. Nagyon örülök most.
Az uv ragasztós üvegfóliát sajnos felnyomta a tok elég jól. Túl méretpontos volt. Jövő hónapban veszek egy mocolo UV üvegfóliát mert youtubeon nézve az minőségibb tisztábbnak látszik. Remélem az picit tokbarátabb. -
Imi1981
veterán
Nekem le kellett szednem ( sokkal szebb így a kijelző! Simább tisztább és jobban látható de akkor is rakok rá valamit mert féltem ) . 2x3cm sávban felnyomta. Amúgy leszedtem és tök jónak látszik még az üveg. Vissza lehetne ezt még rakni uv ragasztóval? Nem akarom vissza rakni mert úgyis felnyomja a tok csak akkor nem dobom el.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Az alex féle twrp a nyerő , az képes a meghajtó titkosítást feloldani , a mauronofrio-val ha custom romot tennél fel az csak otg módszerrel működik (mert a titkosítás feloldás hiányában , nem tudod a belső tárhelyről a felmásolt romot elérni , telepíteni) .
Imi1981
Nem érdemes vesződni vele .Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vegyszer
addikt
-
Imi1981
veterán
Play áruházból letöltöttel tudtam párat csinálni de sokat nem fogad el belőle mert nem hivatalos forrásból származik. Pedig van egy ami tetszik (a redőny része) de a kapcsoló kijelölési színt átállítottam az alkalmazással de úgy már nem fogadja el.
Ezeket akartam, hogy kék legyen
A zöld színt nem szeretem. A panel amúgy olyan amilyet szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Nem bírtam vele így inkább beállítottam az új irányító központot (új stílusú ketté osztott ehúzható redőny). Ez tetszik kinézetre (átlátszóság miatt) csak kényelmetlen, hogy ha értesítést akarok nézni akkor bal oldalon kell lehúzni, ha a kapcsolókat akarom elérni akkor jobb oldalon kell lehúzni. Megpróbálom megszokni.
Rellif Vannak aod témák de csak a gyáriak és aod betűtípus állítási lehetőséget nem látok. Téma áruházban nem látok aod témát.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Imi1981
veterán
Na ezért nem rommolgatok én már. Xiaomi redmi note 4 - en egyszer úgy elszált a telóm (ott is valami rossz rom volt a baj), hogy egyedül sehogy sem tudtam helyrehozni. Hiába akartam gyári romot rakni.
Nekem akkor crock fórumozó segített! Ajánlom neked is, hogy keresd meg mert nagyon vágja a témát.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Valamelyik xiaomi fórumon olvastam , hogy a persistant.img-t nem feltétlenül flasheli vissza a miflash fastboot rommal . Az nem segít ha megpróbálnád azt a romot feltenni amivel még müködött a telefon? Nekem hasonlót csak akkor sikerült produkálni , amikor beta-rol mentem vissza downgrade-el stabilra, igaz még android 9 és miui 12 alatt történt.
Gondolom most a qpst ,qfill büvészkedéssel próbálsz eletet lehelni a telefonba..
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Karavik-ot is megkérdezheted hátha van , lenne ötlete . Szorgos romolgató ,(zárt beta) alatt es nála szoktak gubancok lenni egy-egy rommal , amit orvosolni is tud . A qualcomm-os mókát csak egyszer kellett elkövetnem anno a mi4c idejében , gondolom nem lett egyszerűbb a feladat ahhoz képest. Valami megoldásnak csak mell lennie , a guruk azt vallják, mondják , hogy amig van recovery/twrp , fastboot és recovery mod addig a sirbol is vissza lehet hozni a xiaomikat .
Imi
Milyen neven lehet megtalálni azt a témát amit megemlítettél ?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vegyszer
addikt
Nekem annakidején cappa72 kolléga segített EFS partíciót menteni dd parancssal terminál emulátor alól.
Mint az aranyat, úgy őriztem. Sajolnos kellett is, de ugyanúgy parancssorból vissza bírtam lőni. És működött. Utólagosan nem tudom mi a helyzet ezzel kapcsolatban.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
this is life
Ármester
Sikerült előrébb jutni a telefonod felélesztésében ?
MÚMIKA
Egyre több akadályt görditenek a custom twrp, sw telepítés elé . 2 éve gond nélkül , egy kis gépeléssel(adb) meg volt a twrp , sw csere , most pedig mokolni kell twrp-től függően más-más módszerrel . A fenti leírás az orosz Alex ru twrp-vel lett kipróbálva,a mauro félét még 3.3 twrp-vel használtam , a non flash twrp módszerrel és egy kis bűvészkedést igényelt .
A mauro twrp fel tudja oldani a meghajtó titkosítást miután már fel van telepítve ?Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Valahol igazad van egy vesegörcs ,kő miatt , nagyobb kín mint felküzdeni egy custom twrp-t,rom-ot .
De azért egyre több kínlódás kivitelezni a gyáritól való eltérést. Engem a 3.3 twrp szívatott a titkosítás nem feloldásával, kellett idő mig rájöttem , hogy file másolás nem lesz, romot csak otg-röl betallozva tudok telepíteni.
Szakadjanak megAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
wexford881
csendes tag
Ok, értem mint mondasz. Viszont az antenna akkor is működik ha nincs benne SIM kártya? (ezekszerint nagyon úgy tűnik)
Értem én hogy az lesz a legnagyobb fogyasztó, mert csak az működik mindig, de ez akkor is az átlagnál többet fogyaszt. Az előző telóim éjjelente 2-3%-ot merültek, ez meg 10%-ot, mindezt úgy hogy ennek sokkal nagyobb az akkuja. -
wexford881
csendes tag
-
wexford881
csendes tag
Szinte minden telómnál voltak ilyen gyorsan merülős problémáim, úgyhogy ezen már meg sem lepődök,viszont azok egy kis guglizással könnyen megoldhatóak voltak. Régebben az "Android Rendszer" meg a "Google Play szolgáltatások" merítette, viszont azokat a következő rendszer frissítéssel kijavították. Az előző telómnál (Mi A1) azt írta hogy a Wi-fi meríti, (valójában meg nem is használtam a wifit) közben valamit a google maps-ben kellet beállítani, hogy újra jó legyen. Tehát simán lehet hogy valami más szívja most is csak nem azt írja ki. Mindenesetre felrakom ezt a gsam appot, rootolni viszont úgysem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest