-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alonso69
senior tag
válasz
lomposfarkas #4572 üzenetére
Szia.
Nekem van egy új aksi,a héten jött meg, az AliExpress-ről rendeltem. [kép]
Baja és környéke,ahol oda tudom adni próbára. -
Alonso69
senior tag
Persze,ismeretlen eredetű Rom-ot én sem tennék fel, nem kötelező senkinek.
Több mint 2900 pozitív értékelése van a srácnak a 4pda-n [kép] [kép] nem ma kezdte, megtalálható az XDA-n és az Androidfilehost fájlmegosztó oldalon Telegram felület 3090 tag [kép]
A Magisk az Elixir Rom-on is rajta volt,ha jól emlékszem,de nem akarok senkit se rá beszélni semmire,mert az oroszok a spájzban vannak,ha lehet egy kis iróniát ide csempészni. -
Alonso69
senior tag
Sziasztok.
Egy kis kitérő után vissza tértem a MIUI -hoz, ezzel a telóval,(megörököltem a fiamtól)
Egy pár napja, hogy BL-t nyitottam a Project Elixir Rom -ot raktam fel, tetszik mert új és majdnem minden működik rajta,de azért még vannak hibái.
Így ezután az orosz 4pda oldalon keresgélve találtam egy Rom-ot Greeshan a szerzője . Több féle MIUI telóra készített már rendszert.
Az oroszok mostanában nem szimpatikusak sokunknak,de attól ez a Rom még nagyon jó .
Magyar nyelvű és a plusz beállítások angol nyelven vannak, sehol egy orosz betű.
Ez amit most [link] -ek
(bal felső sarok, három pont, indul a letöltés)a legelső kiadás,azóta van már újabb azt majd később megosztom,ha van rá igény.
Telepítés Twrp-ből full wipe ajánlott,a Magisk már benne van.A Magisk elrejtése a McDonald's app elől is működik ezen a Rom-on [kép] [kép] [kép]
Leírás később,mert kifutok az időből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest