-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP3N DOTT T
tag
Nekem mondjuk furcsa, hogy lányom redmi 9t telóját is így kellett frissítenem a hétvégén mert még csak miui 12 android 11-nél járt,holott kersztlányom telója ami dettó ugyanaz már miui 14 android 12-t is megkapta múlt héten miui 13-at meg már decemberben lányomé meg egyiket sem.Egyiken se volt semmi mokolás,de így már azonos verzión futnak.
Tudom,hogy ez a note 10 lite topikja,csak az eset furcsasága ösztönzött,hogy leírjam. -
OP3N DOTT T
tag
-
OP3N DOTT T
tag
-
OP3N DOTT T
tag
Azt tudtátok hogy a frissítés menüben ha rámentek a frissítés keresésre és ott kb 10-szer ráböktök a Miui logóra akkor kiírja hogy egyéb frissítési opciók hozzáadva vagy valami hasonlót. És akkor a három pöttyre kattintva már úgy is lehet frissíteni, hogy letöltöd a gyári romot a főkönyvtárba és a 3 pöttynél be lehet tallózni a tárhelyről. Nekem a 13.0. 3 volt fenn frissebbet nem is hozott. Így frissítettem 13.0.6 ra ma csak le kellett töltenem a gyári frissítő romot,olyan mint egy ota frissítés.Miui 10 után elrejtették ezt az opciót, így lehet aktiválni. Ugyanúgy megmarad minden beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest