- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
chopin42
őstag
Üdv! Elég amatőr kérdés következik: hogy a fenébe tudom megnézni, hogy milyen névkegyek vannak a sim kártyán, ezeket lementeni a telefonra/akárhová? Ez az első telefon, ahol sehogy nem tudtam megoldani. Sem a beállítások, se telefon, semmi... agyrém.
Este 8 körül a Vodafone megszerzi a Telekomos flottát, így simet kell cserélnem -
chopin42
őstag
Mind a két helyen kikapcsolva, tiltva wifiről is, mégis benyomja mindenhogy, ha van wifi ha nem. Az ujjlenyomat olvasó az esetek kb felében olyan, hogy előbb beírom a jelszót. A telefon nagyon be van lakva, de érik az a visszaállítás, viszont végső esetben. Igen tudom, hogy cserélhető, tervben is (volt), hogy rendberakom külsőre, mert az előző gazdája a "hibátlan" telefon elejét úgy összekarcolta, hogy lehetetlen eltüntetni. Mert így kb kapnék érte 20-at, pedig vigyázok rá.
-
chopin42
őstag
Üdv! Sajnos újabb szintet lépett a kapcsolatunk, a gyökér, bugos foshalmaz szoftver miatt (is). Ez van rajta: [kép]
Egy darabig hibátlanul számolta az adatforgalmat, de az utóbbi időben akármit csinálok, elsején kezdi előről. 15. van beállítva, eddig működött, most ha meggebedek se.
A "biztonság" app reklamos, főleg a gyökér tisztító, pedig minden létező módon kikapcsoltam a reklámokat, mégis benyomja. Valami megoldás? Nagyon, nagyon felháborító, hogy az ember fizet, és reklámokat kap a pofájába. Mi ez, valami tetves próbaverzió?
Az ujjlenyomat olvasó tetűlassú.
Valami megoldás ezekre?
Ja, a hátulja flip tokban ripityára tört fél méteres eséstől. Éljen a csilli-villi üveg...
Utálom a lekerekített kijelzőt.
Elnézést a stílusért, de betelt a pohár, az összes telefonom közül ez jön be a legkevésbé. A meizu m6 note köröket ver rá használhatóságban, praktikumban. Főleg, hogy újonnan harmadáron volt. Szép az amoled, az nagyon bejön, meg egész jó képet lő, de a többi... -
chopin42
őstag
válasz
this is life #4472 üzenetére
Ha lesz, remélem javítják a sok fost. Pl sötét mód TOVÁBBRA sincs mindenhol, és a tisztító sz@rságokat reklámoz, pedig le van tiltva. Alapból pofátlanságnak tartom, hogy fizetek egy telefonért és kéretlenül reklámoz, még ha kikapcsolható is (lenne).
-
chopin42
őstag
Nem tudom, lehet az lesz...most fel kellett tennem töltőre, pedig fél óra ment max bele, és 30 alatt vagyok...
Igazából a telepített alkalmazások, üzenetek, híváslista lennének fontosak. Ezek, költöztek az előzőről (meizu m6 note) probléma nélkül.Ha ezeket meg akarnám tartani/visszaállítani fr után, hogy kezdjek neki, van rá mód? -
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #4417 üzenetére
Ha volt már, elnézést.
A telefon pár napja sokkal gyorsabban merül. A frissítés előtt nem vettem észre nagyon, de azóta katasztrófa. Éjfél körül lett maxra feltöltve, reggel 8ig merült 30%ot. Majd idáig, úgy, hogy max fél órát nyomkodtam, még 25-öt. Tehát éjfél óta 45%, max egy óra használat után. Amíg ezt írom, még 2%-.
Szar az akku, vagy szoftver bug? [kép] ez mi akar lenni? Semmit nem lehet kezdeni vele. -
chopin42
őstag
Frissítve ez a csodálatos szar a miui 13-ra. Hiba volt. 5 perc alatt a következő tapasztalatok:
Sötét mód csomó alkalmazásban eltűnt vagy nem jó
Gboard is egy fos lett. Azzal írom a hszt.
A telefon akadozik, lassú.
Ez ilyen vagy csak nálam szar és fél nap alatt be tudom állítani? -
chopin42
őstag
Üdv!
Igen furcsa dolgot tapasztalok. A telefon majdnem tele, 14 gb-nyi videót ezért feltöltöttem drive-ra, majd letöröltem. De KEVESEBB a hely, mint előtte. Próbáltam mindent optimalizálni, tisztitó, sebességgyorsító, de maradt.
Gyári miui, legfrissebb.
Mit rontok el? -
chopin42
őstag
válasz
this is life #3726 üzenetére
Kösz. Majd megnézem. Amúgy a kilövést úgy értem, hogy rendszeres a sebességgyorsítás, heti többször optimalizálom, meg a kockával kilépek a böngészőből/fényképezőből/mindenből, amit én nyitottam meg.
-
chopin42
őstag
Ez tök béna kérdés lesz: stock romon mégis hol a naptár?
Amúgy nem vagyok valami elégedett a "MIJUI"-val. A törlőnél az elavult cucc beragad, írták itt a factory resetet, de már rég belaktam, mire problémázni kezdett. Mellesleg factory resettel kezdtem. Így nálam így marad. Ujjlenyomatolvasó döcögős, hol felold, hol sosem (zsírosabb a bőröm, de nem retkes, vagy ilyenek, 2 ujj van bent, mind a kettő csődölt már). Fólia még NINCS (lusta voltam felrakni, majd talán hétvégén). A meizu m6 note 3 giga rammal 1,5/3 volt, ez 6 gigával 6/3. Szóval marad az 50% ha mindent kilövök, leoptimalizálok, stb. Néha döcögős. Nem lassú, hanem akadozós az animáció. Ráadásul most nyaggat a jelszókezelő szar, nélküle csak 97. Meg még tucatnyi bosszantó hasonló dolog. Reklámokat kilőttem, ahol lehet. Ezekre van gyógyír (a factory resetet, custom romot ilyeneket kivélve)? -
chopin42
őstag
Üdv! Tegnap óta van egy értesítés a Szolgáltatások és vizzajelzés nevű valamitől, ami ennyit ír ki röviden: A "Szolgáltatások és visszajelzés" alkalmazás ép...
Elhúzni jobbra nem lehet, rákkattintva a főképernyő jön be, azaz semmi nem történik. Balra húzva letilthatom az értesítéseit. Mi a tököm ez?Lefotózni sem tudom, mert a képernyőkép csak a főablakot fotózza, az értesítéseket nem. Rohadtul idegesítő.
Köszi a teippeket előre is -
chopin42
őstag
válasz
this is life #3506 üzenetére
Köszi, a mi mover tényleg jó, most tolja át a cuccot. Az sms backuppal hoztam át amúgy a hívásnaplót meg az sms-eket. Kicsit fapadosabb, de jó cucc. Egy Meizu m6 note-ról jövök, szépen együttműködik. Imádtam, mindenre is elég volt nekem, de kinőttem, remélem ez is bírni fog vagy 2 évet minimum.
-
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #3448 üzenetére
No akkor mindenkit ismét üdvözlök, mától ez a telefonom
Sikerült áthozni a cuccok egy részét, átkerült a sim, költöztettem a gyári androidos metódussal, meg az sms/híváslistát is sikerült áthozni. Hydrogel és flip tok megrendelve, jövő héten remélhetőleg hozzák is
Remélem elégedett leszek, egy redmi note 9s újonnan, esetleg poco x3 vagy redmi note 10 volt tervben, de remélem jól jártam ezzel is. Kipróbáltam a a mérőeszközös cuccaim is, szerencsére működik minden. Egy kérdés: fényképeket/videókat/hangokat ki mivel hozta át? Megpróbáltam rámásolni, de nem akarja. -
chopin42
őstag
A körmöm simán beleakad, árnyékot vetnek a kijelzőre (kikapcsolva), illetve törik a fényt színes háttérnél is, fehérnél leginkább látszik. Olvastam a hydrogélnél, hogy ha mély a karc, akár buborék is keletkezik, ez igaz lehet?
Egyébként az uv felé hajlok, mert ott a lötyi elvileg befolyik a karcokba. -
chopin42
őstag
válasz
this is life #3453 üzenetére
Ha már link, akkor a nikita g-cam xml sem jó
Igazából sose raktam fel fóliát, nem kellett. Az uv ragasztós nem folyik be a karcokba? Megnéztem videón, ott valami folyékony cucc elég jól szétterült. Pécsi vagyok,m szóval így-is úgy is nekem kell. -
chopin42
őstag
válasz
this is life #3449 üzenetére
Nagyon köszi, konkrétan az érdekel, hogy ha flip tokban van, akkor telefonálásnál lezár-e a képernyő, ha becsukom (ugye úgy telefonálunk flip tokkal
)? Nem ragaszkodom hozzá, de a meizut elég jól védte, és nem is drága ehhez a telóhoz.
#3450 rellif
Sajnálattal veszem tudomásul. A volt tulaj állítja, hogy egyetlen fólia nem maradt meg rajta, mind lejött az ívelt üveg miatt. Ez lehetséges?
Esetleg melyik jobb fólia, az uv vagy a hydrogel, és mi a különbség a kettő között? A hydrogelhez nem megy a link az összefoglalóban. -
chopin42
őstag
Üdv!
Vettem egy ilyen telefont, csatlakoznék a topikhoz
Lenne is pár kérdésem.
Aki flip tokkal használja, tud rendesen telefonálni (gondolok itt a távolságérzékelőre)? Kicsit hülye kérdésnek tűnik, de egy meizu m6 note-rol jövők, ott sose volt vele baj, ha lecsuktam, zárta a kijelzőt, ha nyitottam, ébresztette.
70 rugóért vettem használtan, azért cserébe ilyen a kijelző: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] . Ez csak átvétel után derült ki. Ez javítható valami géllel/polírral, vagy ilyen marad? a 2,5 éves meizumnak kutya baja (flip tolkban), érdekelne, hogy az üveg hogy sérülhet meg így?
Illetve van-e valami komoly gond a gyári szoftverrel? Most ez van rajta: MIUI Global 12.1.1.0 (RFNEUXM) android 11.
Mos így hirtelen ennyi, holnap kerül bele a sim, meg költözök át.Arra van esetleg valami tipp, hogy érdemes?
(eléggé noob vagyok, nem költöztem eddig másik telefonról, most viszont jó lenne az összes sms, alkalmazás, stb).
Szerk: a factory resethez elég a minden adat törlés, vagy ez kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest