- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue meth
senior tag
válasz Shinnokina #2013 üzenetére
Befejeztem, ugyanis visszatértem iPhone-ra
-
Blue meth
senior tag
válasz novinyul #1948 üzenetére
Hiaba nem atomstabil mar, meg is igy koroket ver erre a miui-ra. Hogy mit vartam? Hogy oszinte legyek mar en sem tudom. Talan vmi hasonlot, mint az ios. Persze hiaba probal ugy kinezni, az keves.
Elnezeset hogy a telefon topikjaba le mertem irni az eszreveteleimet 😅 nem tudtam h ez a topik csak arra van h istenitsuk a telefont. Sztem sehol nem szidalmaztam, max annyit irtam h bosszanto dolgokat tapasztaltam. Viszont ha te nem erzekelsz kulonbseget mondjuk egy XS/11 pro es ekozott a telefon kozott, akkor veled baj van. Zongorazni lehet a kulonbsegeket. en kiprobaltam a Xiaomit, nem jott be, es ennyi, nem vagyunk egyformak.[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz novinyul #1942 üzenetére
Te mirol beszelsz? 😄 Milyen mindenrol? Azokat a problemakat irtam ide, amik ios alatt tokeletesen vagy szamomra kedvezobben mukodtek. Arrol nem tehetekh ez a miui kanyarban sincs az ioshez kepest. Es bizony aki iosrol akar erre valtani, az konnyen lehet h visszalepeskent eli meg, ahogy en is. Hulyesegeket nem kene irni, minden, persze... Lehet a fanboyoknak ezeket fajdalmas olvasni, de nem veletlenul kerul ez a telefon 150 ezerbe, es mondjuk egy i11 meg 300ba, feel the difference.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz énvagyokaz^^ #1932 üzenetére
Hat sajnos en sok buggal talalkoztam miota megvan. Meg ios-rol jottem at 6 ev utan, es hianyzik par feature onnan.
Arra ertettem az 5 percet, h gyakorlatilag semmi olyan appot nem tudsz kiprobalni amit napi szinten hasznalsz, max a kamerat kb.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz énvagyokaz^^ #1927 üzenetére
Hat az az 5 perces megnyomkodas kb annyit er mint halottnak a csok.
-
Blue meth
senior tag
válasz DefZone #1830 üzenetére
Az fix, hogy van hova fejlődnie a MIUI-nak. Rengeteg apró bakival találkoztam már az elmúlt 1 hónapban. Tény hogy az iOS sem a régi egy ideje, de hát így is fényévekre van még mindig. Én azt mondom pár hónapig elhasználgátom ezt a telót, fotózgatok vele sokat, aztán ősz tájékán rámegyek egy XS-re, úgyis régi vágyam volt, addig talán már beesik 200 alá. Addig meg tökéletes lesz ez.
-
Blue meth
senior tag
válasz vlesi69 #1824 üzenetére
Koszi mostanaban sokat fotozgatok, alig varom hogy jobban hasznalhassam a telot.
Egyebkent azt hiszem megvan mikor nem mukodik a dupla kopp. Neha olyat csinal mintha kikapcsolna a kijelzo. Ilyenkor se kep se hang, AOD is eltunik (pedig be van allitva) es nem mukodik a dupla koppos ebresztes. Van olyan hogy a telefon mozgatasaval hirtelen felebred es bekapcsol az AOD, de van amikor csak a bekapcs gombbal tudom eletre kelteni. Na ez mi a tosztol lehet?
-
Blue meth
senior tag
válasz novinyul #1808 üzenetére
Nekem tegnap este pont ez volt baj, hogy exponaltam, azt hittem kesz a foto es ugye elmozgattam mar a telefont a poziturabol es full elmosodott lett egy csomo kep. Es nem ejszakai modban, normal Fenykep uzemmodban. Ez mondjuk kisse idegesito h exponalas utan is ki kell meg tartani par mp-ig a telot.
A kepfeldolgozas gyorsasagan meg nem hiszem hogy valtoztatna barmilyen frissites. SD730, ennyit szamitana pluszban a 855.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
újabb probléma haha. AOD be van kapcsolva, és ma vettem észre, hogy feloldás után pár másodpercig beleégnek a kijelzőbe a számok, és látszódik a háttéren. aztán 4-5 mp után eltűnik. Ez normális? Gondolom az oled kijelző miatt van.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1787 üzenetére
Sajnos amíg a világ világ, addig ez így lesz. Az ember mindig jobban kiemeli meg szóváteszi a negatív dolgokat. Én a gyorsabb* merülésen kívül sok negatívumot nem tapasztaltam egyébként, pár dolog már meg is szűnt, a többit kezdem megszokni. A gyorsabb merülést is úgy kell értelmezni, hogy a nagy akksihoz képest gyorsabban merül mint kéne (sztem). Így hoz egy 2019-es okostelefon átlagot, amivel egyébként semmi baj, mert egy napot még nyúzással is simán kihozol így is. Meg a gyorstöltő cserébe kárpótol valamennyit. Inkább csak csalódás kicsit, mert az ember többet várt volna. Persze tudom, másoknak meg tök faszán bírja, szóval rejtélyes dolgok ezek. Mindenesetre mindettől függetlenül elégedett vagyok az üzemidővel, pláne az előző telefonomhoz képest.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1777 üzenetére
Koszi szepen :) nyilvan itt rolam van szo. En kerek elnezest hogy bemertem ide irni a problemaimat a telefonnal kapcsolatban (elvegre ezert is van a topik). Az a 4 szazalek meg jo lesz 8-10nek is battya. es nem, nem normalis dolog ez, mert az 1700as akksis telefonom sosem merult ennyit, ebben meg majdnem 3x akkora van. Itt nem az a lenyeg hogy hol van konnektor vagy hol nincs, hanem hogy nem tudja teljesiteni a telefon az elvarasomat, holott ez a mammut akksi volt az egyik szempont hogy ezt valasztottam. Aztan egy elkeserito merulos nap utan meg hoz egy 7-8 oras sot-ot ugyanazon beallitasokkal es hasznalattal. Szted ez normalis? Mert sztem nem igazan. De bocsanat hogy ezeket tobbszor le mertem irni. tobb ember is reagalt, ezert nyilvan en is tobbszor irtam le ezeket..viszont ha nem tetszik, tovabb lehet gorgetni, ezt tudom ajanlani a tobbinek is aki ezt szova tette.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
[kép]
Erre lehoz megint egy ilyet ugy hogy meg maradt is benne 15% 🤷🏻♂️
Es ugyanugy hasznaltam mint eddig, ki erti ezt... -
Blue meth
senior tag
válasz novinyul #1761 üzenetére
Az a baj, hogy pont emiatt volt mar egy restore nagyjabol egy hete, mert ugyanigy gyorsan merult, volt egy-ket kiemelkedo nap, aztan egy 7-8 oras sot majd toltes utan meg epphogy produkalt 4-et.
En is egy orias betonkalitkaban dolgozom (raktar), de ott nem is szokott gaz lenni, inkabb miota tobbet vagyok itthon es sokat alszom
-
Blue meth
senior tag
válasz grasshun #1755 üzenetére
Persze, nem lehet altalanositani, de biztos nem csak nalam van ez a tobb millio keszulek kozul a vilagon. egyebkent mindegy is, elengedem a temat,mert en is unom mar. amint lehetosegem lesz valtok vissza iPhone-ra, addig meg hasznalom ezt, azert osszessegeben nincs bajom ezzel a teloval, nem tepem ki a hajamat vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz Shinnokina #1753 üzenetére
Hadd legyek mar elegedetlen az akksijaval, ha mar ez az egyik erossege amivel reklamozzak. sot a piacon kb a masodik vagy harmadik legnagyobb akksi jelenleg ami okostelefonban van, erre hoz egy gyenge atlagot, amikor kiemelkedonek kene lennie.
Nyilvan ha az erdekelt volna hogy csak 1 napot huzzon ki akkor nem ezt veszem... Ezt a teljesitmenyt kb barmelyik joval kisebb kapacitasu akksi lehozza. Sztem nincs abban semmi hogy egy mammut akksitol tobbet varok. Mert ez igy elegge atbaszas sztem, hogy ott a nagy akksi, de igazabol szart se ersz vele.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz DefZone #1745 üzenetére
Mi az az 1 funkcio?
Amugy nem tudom hol nezted de Mi 9T mar csomo helyen van 100-110ert. Amire te gondolsz az a Pro lesz, 140-150.
A Mi Note 10 meg csaloka, latod en is kifogtam egy problemasat, hiaba nagy az akku... Most pl az van hogy tegnap kora delutan toltottem fel 100-ra, azota volt kb 10 ora keszenleti ido (amig aludtam), 4 oras sotnal jarok es 15%on van a telo... Es ugy h pl kamerat nem is hasznaltam szinte egyaltalan. Nem is ertem masoknak hogy jon ki 8-10 ora kijelzoido.
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1736 üzenetére
Igen, úgy látszik kifogtam egy problémásabb darabot.
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1734 üzenetére
Hát ez van, ezt a MIUI-t tényleg nem nekem találták ki
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1732 üzenetére
Mar nemtudom mert reg letelt a 14 nap.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1725 üzenetére
Mi, tényleg? Akkor automatában a 2x zoom az csak digitális? Ha a főkamerát használja?
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1722 üzenetére
Jaaa értem. Igene ezt sokan írták, én meg vagyok elégedve, bár nincs összehasonlítási alapom mással, mert ez az első ilyen telefonom, meg úgy összességében ez a makró téma nekem még új.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1720 üzenetére
Szép ez a kép.
De hát a makró fotózásnak nem ez a lényege Akkor tényleg jobban jársz az optikai zoommal. -
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1715 üzenetére
Ezt most csinaltam, szerintem nem rossz, 2x optikaival nem tudtam ilyen kozelre menni. Sajnos azt nem engedte feltolteni mert 5mb-nal nagyobb a kep.
[kép] -
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1713 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz grasshun #1691 üzenetére
Mondjuk igaz, 2 évente cserélek telót, ez a nagy akksi el se jut odáig valszeg.
@hjtz4t3wrseg
Ne haragudj de olyan butaságokat kérdezel Nyilván 100 ezer helyen olvastam/néztem róla tesztet, mindenhol jókat írtak róla. Olvastam az itteni topikot, nyilván itt is mindenki jókat írt. Az, hogy valakit zavarnak ezek az apró bugok, teljesen egyéni preferencia kérdése. Lehet hogy a tesztírókból 10/9-et nem zavartak ezek a hibák, engem picit zavarnak. Nincs ebben semmi meglepő. Tudod, van az a mondás hogy a puding próbája az evés... remélem ismered. Ja, és így is nyugodtan alszok. Mondtam már, zavarnak picit ezek a dolgok, de meg lehet szokni, együtt tudok vele élni. Összességében egy jó kis telefon, egyedül ez az akksi dolog kiábrándító kicsit egy ekkora teleptől. Illetve főleg az éjszakai készenléti merülés.
Viszont én nem mókoltam rajta semmit, nem is fogok, nem vagyok ez a fajta, sosem érdekeltek ezek. Bekapcsolom, használom, működjön. Nálam ennyi a lényeg.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1688 üzenetére
Azzzz
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1686 üzenetére
Fúúú na Huawei telefon sosem kéne, nagyon nem szimpi az a rendszer, már amennyit láttam belőle. Így GMS nélkül pláne nem. MIUI-val sem lenne gondom, ha nem lenne ilyen bugos.
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1684 üzenetére
Talán mert azt hittük jó lesz?! elég buta kérdés. Papíron ez egy nagyon fasza telefon, aztán a gyakorlat persze mást mutat.
Az is egy dolog, hogy bemész Mi Store-ba nyomkodni, és a naponta használt appok 0%-át tudod kipróbálni, így semmilyen konklúziót nem tudsz levonni. Max annyit h de szép a kijelzője, meg jó a fogása. De nyilván a több napos használatban derül ki minden. Én ha ezt tudom előre, hogy ilyenek lesznek, nem biztos hogy Xiaomit veszek, akármennyire is szimpatikus brand volt eddig. Ár/érték arányban tényleg verhetetlenek, de a MIUI-n van még mit csiszolni, bőséggel. -
Blue meth
senior tag
Ahha! Erre lettem volna kivancsi! Jo h itt is van, igaz nem teljesen ugyanaz de ez is nagyon hasznos. Koszi!
Kozben 2,5 ora sot es 70%. Azt veszem eszre hogyha 100ra toltom, akkor lassabban merul mintha mondjuk csak 90-re. Lehet osszefugges? Viszont ha mindig 100ra toltom akkor hamarabb lesz gatya az akksi.
Egyebkent komolyan jobban merul keszenleti allapotaban mint hasznalat kozben, ez hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Mondom buggyant ez a MIUI reggel 7kor100rol vettem le a telot, kicsivel tobb mint 2 oras sot, bluetooth, wifi, gps folyamatosan bekapcsolva, legalabb 1 oranyi bluetooth zenehallgatas es pont kozepes fenyero mellett most igy lassan fel5kor 75%. Ki erti ezt?!
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Ahogy megvolt a restore, mar szedtem is le egybol az appokat es utana produkalta a 8 oras sot-ot. Szoval mar akkor is ment minden. Amugy tul sok felesleges app nincs fent, csak amiket napi szinten hasznalok (otp, bkk, eredmenyek, imdb, kozossegi appok, revolut es nagyjabol ennyi.
-
Blue meth
senior tag
Igen nagyon, fel is basz, hiába csinálta restore-t, egy két napig jó volt, volt egy kiemelkedő is, aztán utána feltöltöttem, és igaz 2 teljes éjszakát állt, de jó ha összehoztam 3 óra SOT-ot. Nem tudom mitől lehet, de nem igaz h mókolás nélkül nem lehet ezzel vmit csinálni??
Én kb mindig wifi-n vagyok de a 4G is mindig be van kapcsolva, befolyásol az vmit?
-
Blue meth
senior tag
5-6 óra SOT? Hát az nekem tökéletes kb. Ez se bír többet... volt egy kiemelkedő nap múlt héten, akkor kijött volna 8 óra kb, de azóta megint ilyen 5-6 órákat megyek. Igazából ezzel nincsen bajom, nekem ez is elég, csak egy ekkora akksihoz viszont gáz. Persze tudom nem az akksi a hibás, hanem ez a fos MIUI, hajnali 2-kor töltöttem fel 100%-ra, nyomogattam kicsit a telót, 98%-kal aludtam el, reggel 7-kor 90%-ra lemerült álltában, AOD nélkül. hát takarodjanak már... ez már a szánalmas kategória. És most vagyok 52%-on 2 óra 38 perc SOT után, rohej. És az a baj h ez lenne az egyik erőssége ennek a telefonnak, a gigászi 5260-as akksi, ehhez képest hogy egy 4000-es szintet kb, vicc kategória. nem értem hogy lehet valamit ilyen szarul optimalizálni. Komolyan álltában jobban merül mint használat közben.
-
Blue meth
senior tag
Őrület! Én már ezt a 150 ezret is sajnáltam kicsit egyben a Mi Note 10-re. 200 és afölött egyben tuti nem vennék, részletre még talán. Én most úgy vagyok vele, hogy használom ezt egy pár hónapig, aztán mire lemegy a XS ára élhetőre, lecserélem. De hogy egy Xiaomi 400 ezerbe kerüljön, ez egyenesen vicc.
Sajnos még mindig megvannak az apró bugok, ezzel most már együtt kell élnem. De az tuti h iOS-en még csak hasonlók sem voltak soha, persze az sem hibátlan már, aláírom, de ilyen idegesítő dolgok nem voltak rajta. Egyébként elég fasza telefon, de ront az értékén ez a sok idegesítő szarság. Persze ez inkább a MIUI hibája.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Xiaomi kezdi túltolni a dolgokat, kb havonta adnak ki telefont. Mondjuk Samsung is ugyanezt kezdi csinálni, mindenből jön a Lite.
Most olvasom hogy a Mi 10 Pro ára 999 euróról indít. Mire Európába ér mennyi lesz az, 370, 380 ezer? Ez már a vicc kategória. Az 5G-n kívül miben lesz szintekkel jobb, mint a tavalyi csúcs vagy a Mi Note 10? Kb semmiben, csak a SD865-ben. De hát már mindenki ezt a trendet követi, OnePlus, most már a Realme-k is kezdenek igen drágák lenni, nyilván a Xiaomi sem marad a 150-200 ezres kategóriában. A Mi Note 10-zel vette kezdetét ez a tendencia. Mindenesetre ennyiért én inkább S20-at vennék QHD kijelzővel szerintem. Bár én alapból nem veszek ennyiért telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Úgy veszem észre az üzemidő is kezd beállni a restore óta.
92%-kal indultam ma reggel melóba, most tartok 4 óra SOT-nál és 52%-on vagyok. Megy a 4G meg a Wifi folyamatosan, GPS is, fényerő pont középen. Ez azért eléggé fenomenális. Na kb ezt vártam egy 5260 mAh-s akksitól. -
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1633 üzenetére
Nálam pont volt ilyen tegnap talán, vagyis az exponáló nem lőtte a képet, kiléptem újra be, utána már jó volt. Többi gombot nem néztem.
Illetve vmiért a dupla kopp sem javult meg teljesen. Néha olyan, mintha kikapcsolna a kijelző, és hiába koppintottam vagy 6-7x tegnap is, semmi. Aztán hirtelen feléled és utána már jó. Mitől lehet az? -
Blue meth
senior tag
válasz JoseGee #1625 üzenetére
Ahh tudom, de annyira drágák... nekem is XS-re fáj a fogam de ideje, de még várok h beessen 200 alá, akkor talán lecserélem. Hat évig volt iPhone-om, 4S majd 6S, mindkettőt nagyon szerettem.
@hjtz4t3wrseg
igen, isten ments h mókoljam, nem az én műfajom. menjen magától minden gyárilag aztán kész.
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1622 üzenetére
súlyos tényleg, komolyan bevonzok minden szart pedig már tökre megszerettem, meg egyértelműen a megtartás mellett maradtam, aztán akkor előjön egy ilyen.
Az nyugtat, hogy már az iOS is simán képes ilyen bugokra, kb bármikor -
Blue meth
senior tag
SZerencsém volt, újraindítottam mondom hátha, semmi, feldobott egy rendszerfrissítést, lefrissítettem, megjavult...
-
Blue meth
senior tag
HÁt sikerült elszólnom magam...
Hiba a következő: elkezd csörögni a telefon, rezeg is, de a hívóképernyő sehol. Belépek a telefonba, szintén sehol, nem tudom felvenni, mert nem jön elő a képernyő, de a telefon csöng és rezeg. Tippek mitől lehet? -
Blue meth
senior tag
Rendben köszi, igazából egyik sem olyan fontos, elvagyok nélkülük. Inkább én "'irányítok", mintsem az értesítések engem. Akinek vmi fontos, az max felhív.
-
Blue meth
senior tag
válasz #72755712 #1594 üzenetére
Oksa, figyelni fogom. egyelőre azokat szedtem le amiket napi szinten / elég sűrűn használok.
Viszont eszembe jutott még pár kérdés:
-gyári AOD-on csak Messenger, Gmail, meg nem fogadott hívást tud kijelezni? Többi appnál is be vannak állítva az értesítések, de egyik sem jelenik meg (pl. Viber, Insta vagy tinder). Ezeket lehet vhogy konfigurálni, vagy felejtsem el?
-gyári zene lejátszóban beállítottam hogy előadóként írja ki a zenéket. Viszont ha belemegyek egy előadóba, akkor ömlesztve van az összes szám, albumonként szeretném ha kiírná, de nem látok ilyen opciót. Pl iOS gyári lejátszójában így jeleníti meg, és az tök jó.
-ha már zene lejátszó, mi a legjobb nem gyári, ami tudnátok ajánlani és fent van a Play Store-ban? -
Blue meth
senior tag
Na nem akarom elszólni magam, de gyári visszaállítás óta hibátlanul működik minden Azt a pár apróságot kezdem megszokni, a többi bug meg eltűnt. Remélem most már így is marad Akksi idő is kezd beállni, tegnap már GPS, wifi kapcsolattal, közepes fényerős, AOD-dal 6,5 órás Sot-ot sikerült produkálni, ez már azért mindjárt jobban fest.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Na srácok, köcsög számítógép megint kibarbált velem!
Anyám laptopján egyből felugrott, jó mondom akkor frissítsük az usb drivert... vmi régi szart raktam fel de most működik -
Blue meth
senior tag
De, még anyámé telójáé, meg az ő laptopjáé. Megnézem azokkal, hátha... utolsó reménysugár.
-
Blue meth
senior tag
válasz giroud199 #1558 üzenetére
Ja, elég fura, néha meg túl sötét, fényes szobában is, alig látni... mondjuk ez a legkevesebb. De ez most jobban aggaszt, hogy nem tudom összekapcsolni a PC-vel. Így semmit nem tudok rárakni amit akartam (film, zene, sorozat). A gyári visszaállítás sem segített, ugyanúgy nem jelenik meg semmi a lehúzható menüben. Eszközkezelőben nincs sárga felkiáltó jel, elvileg tökéletesen működik az összes usb-m.
@hemaka: akkor azért, csak furán lövi be néha. Viszont éjféltől reggel 6-ig ki is van iktatva.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz giroud199 #1554 üzenetére
Hát én sem értem, pedig első napokban nagyon lelkes voltam, annyira tetszett. De szépen lassan előjöttek ezek a bugok. Most is, be van állítva dupla koppos ébresztésre a teló, AOD megy, és tizedszerre se kapcsolt be a kijelző, hiába kopogtattam meg pl az AOD fényerejét sem értem mi alapján szabályozza, van amikor erősebben világít, van amikor tök gyengén, pedig nem automata fényerejű a kijelző sem. Lehet ennyi számít a Global meg az EU Rom? Csak nem... mert nekem ugye Global van, nem EU. Ez is fura amúgy, anyám Telekomos Mi 9 SE-jén EU-s van, ez meg Konzolvilágtól van, ezen meg Global van.
Azért szarnak semmiképp nem mondanám, inkább bosszantó kis apróságok. Egyébként tudom, az iOS sem a régi már egy ideje, ott is voltak faszságok, és pont ezek miatt akartam egy kis változatosságot, de egyelőre nincs velem a készülék annyira viszont sztem kitartok mellette, mert összességében baromira tetszik, és még mindig jók a specifikációi, csak megszokom ezeket az apróságokat idővel
@vadászcsiga: na ebben mondjuk van vmi. Sajnos pont ez a típus vagyok amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1552 üzenetére
mindegy köszi azért csinálok restore-t, remélem helyreáll az akksi probléma is.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1550 üzenetére
Viszont akkor a pendrive-ok sem működnének, meg semmi ami usb-s, de minden tökéletesen működik.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1548 üzenetére
igaz az iPhone, de a 6S-emet simán felismeri külső meghajtóként. Meg az iTunes is.
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1546 üzenetére
Igen gyári kábel. Hát nem segített egyik sem. Fogalmam sincs mi lehet. Gyári visszaállítást akartam, és emiatt kellett volna, hogy elmentsem a képeket. De lehet jobban járok feltöltöm őket google drive-ba. Gondolom ott nincs minőségveszteség ugye?
-
Blue meth
senior tag
válasz vadászcsiga #1544 üzenetére
Ez is megvolt már, az összes opcióra rámentem, és egyiknél sem csinált semmit. Lehet újraindítom a gépet + a telót is, hátha...
-
Blue meth
senior tag
Hiába van beállítva, semmi nem történik. Agyfaszt kapok már h nem tudom átmásolni a képeimet.
Eladni nem fogom, max elállok a vásárlástól.
@hemaka: na ez az ami nekem nem jön fel, pedig az USB hibakeresést is bekapcsoltam (de kikapcsolva sem működik, sehogy nem működik)
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Lehet hülye kérdés, de semmi kedvem angol fórumokat bújni: hogy kell összekapcsolni a telefont a pc-vel? Simán kábelen keresztül csak tölti, nem történik semmi. Leszedtem ezt a Mi Suite-ot, de ott meg azt írja No Device Detected. Mi a trükkje a dolognak?
-
Blue meth
senior tag
válasz novinyul #1526 üzenetére
Na ez érdekelne, hol lehet másikat beszerezni?
A felesleges gyári appok nagy részét le sem tudom törölni, ahhoz vmi mókolás kell, amikkel én nem nagyon akarok foglalkozni. Nekem tényleg az a lényeg, hogy bekapcsoljam és használhassam, ne kelljen semmit letölteni/romolni stb stb[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz #72755712 #1524 üzenetére
Hat ez fasza... Na pont az ilyen bugok miatt feltem visszaterni androidra. Meg a MIUI-tol is pont emiatt tartottam... Egyelore bejott minden ami miatt lehet visszamegyek ios-re. Sosem voltam az a mokolos fajta, ezt se akarom, csak bekapcsolni es hasznaln. De ugy latszik a xiaominal ez nem jatszik. Ezt is vagy felora volt leirnom, akkora rakas szar ez a billentyuzet,kb minden harmadik betut felrenyom
-
Blue meth
senior tag
válasz giroud199 #1513 üzenetére
Wow! hát akkor az enyémmel van vmi, de sztem rendszerszinten, nem az akksival van a baj. Este 97%-ig töltöttem, kb 92-93-nál raktam le éjszakára, most 1,5 óra sot után és egy kis kamera használat meg közepes fényerőn, 4g és wifi felváltott használata mellett most vagyok 62%-on.
Mindenesetre brutál amit írsz, ez nagyon kemény teljesítmény
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Hát nem tudom hova tenni ezt a telót na... Este lefekvés előtt 100%-ra felpumpáltam, éjféltől reggel 7-ig 8%-ot merült. Mi a tosztól van ez? AOD ki van kapcsolva egész éjjel.
Mondjuk eleinte napközben sem brillírozott, kb másfél órás SOT után állt 65%-on úgy, hogy negyed fényerőn megy a kijelző kb, és állandó wifi + bt kapcsolattal és dark mode bekapcsolva reggel óta. Nap végére kicsit összeszedte magát, most kereken 3 órás SOT-nál vagyok 46%-on. Viszont azért egy 5260 mAh-s akksitól még mindig többet várok mint jó esetben 6 óra SOT-ot. Ami persze így is jó dolog, de kb a 4000-4500-ös akksik leprodukálják. Szóval ez egyértelműen mínusz, ha azt nézzük hogy ez a telefon egyik referencia értéke.
Ujjlenyomat olvasó is egyre rosszabb, eleinte egész gyors volt, aztan szepen lassan egyre szarabb lett, nagyon lassú vagy éppen fel sem old.. arc azonosításnál néha hiába ébresztem fel a kijelzőt, nem olvas semmit. Harmadik negyedik probalkozasra fogja fel h mit akarok. Aztan van olyan h hiaba van bekapcsolva az AOD, neha elfelejt megjelenni egy-egy lezaras utan. Amugy pont az ilyen apro de sok bugtol feltem valtani androidra. Nemtom mennyire miui sajatosssag ez, vagy a tobbinel is vannak ilyen bugok, de kezd idegesito lenni.
Aztán ma kétszer is lefagyott a facebook, de csak a facebook, volt h rámentem vkinek a profiljára és nem töltött be se a profilkép se a borítókép, hiába frissítettem. Szóval ezek az apróságok kezdik elvenni a kedvem A lassan öt éves 6s-em nem csinált ilyeneket.
Viszont ma végre kipróbáltam az esti fotózást, hát éjjeli mód nélkül is brutál képeket csinál, ez előtt mondjuk le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
A google tarcsazot le lehet cserelni a gyarira? Ugy nem tetszik h mindketto kek szinu. Anyam mi 9 se-jen is mar miui 11 van de neki meg a gyari xiaomi van, igaz neki Eu rom van fent, nekem global.
-
Blue meth
senior tag
Jaja par honap alatt 100 ezret esett. Amikor oktoberben meg novemberben nezegettem akkor meg ilyen 330-350 volt. Akkor meg azt akartam (azert meg most is elfogadnam), most meg nezegetem mar 250ert megkapod, Telekomnal is online kedvezmennyel mar kijon egy alap dijcsomaggal 236 ezerre. Ennyiert mar azt mondom nem annyira draga. Meretben viszont az az 5,8 vilagbajnok. Nem tul nagy, meg pont kenyelmesen kezelheto. Igen a gesztusvezerles sajnos sokszor nem az igazi.
-
Blue meth
senior tag
Na, pont Xs pedig azt a billentyuzetet is szidtam mint a bokrot, de ehhez kepest visszasirom. Na igen az ApplePay a masik, azt le sem irtam tenyleg. Egyebkent bajom nekem sincs a kijelzovel mert azert eleg szep, de biztos vagyok benne h pl Xs-ben jobb minosegu panel van (jo mondjuk az arabol kifolyolag teljesen normalis dolog ez). Az ivelt resszel meg ugy vagyok hol tetszik hol nem. Neha ha pont ott van egy gomb vagy ikon akkor szinte lefolyik rola, meg megnyomni is erdekes, szinte az uveg "elet" nyomod len persze ezek egyeni faszsagok, van akiket ez egyaltalan nem zavar, van akit jobban, en ugy latszik az utobbiba tartozom. Az appok minosege is feltuno azert, ezt mondjuk nem ertem miert nem lehet egyseges (pl sztem ios facebook sokkal jobb h alul vannak a gombok nem felul). Szoval azert van amiben visszalepes a telefon, ugyanakkor megis szeretem, plane ennyiert. Akku ido viszont tenyleg zseni, az mondjuk nagy visszalepes lenne Xs-nel, meg hat a kamerak is. Itt azert azert az 5 perspektiva eleg komoly erv a telo mellett, lassan hobbifotozashoz is kivaloan hasznalhato. Ez az aod pl tok jo funckio, de a gyari bena. Instat vagy vibert pl nem is jelzi, eddig messengert meg gmailt lattam csak jelezni. Akkor billentyuzet lehuzasa chatban nem opcio csak messengerben, kepekbol kilepes is... Iphoneon egy gyenged legyintes es mar ki is lep a kepbol (akar facebookban akar messengerben), itt meg feloraig kell huzkodni a kijelzot h vegre bezarja a kepet. Szoval rengeteg ilyen aprosag van ami egyszeruen idegesito es ugye sok kicsi sokra megy.
-
Blue meth
senior tag
Na azert egy het hasznalat utan mar tisztabb a kep a telefonnal kapcsolatban. 150 ezerert ez a telefon nagyon megeri a penzet, de iPhone utan azok itt vannak furcsasagok. Azert ilyenkor kijonnek ezek minosegbeli kulonbsegek, hiaba olyan ios evek ota amilyen. Vannak picit idegesito bugok, apro hianyossagok, amik az iosnel tetszettek es itt hianyolom. A lekerekitett kijelzo latvanyat sztem sosem fogom tudni megszokni, ez h szembol nezve is torzul ket hosszu csikban a kijelzo (a szelen), nalam sokszor zavaro. A kijelzo merete is sokszor okoz problemat. Pedig ugy voltam vele ez a 6,47 nem olyan nagy, meg lehet szokni. Hat egyelore tobbszor zavaro mint nem, raadasul alapbol egy eleg nehez telefonrol beszelunk. A Gboard sztem szimplan szar, nekem az elrendezese sem tetszik, es sokkal tobbszor nyomok felre mint a 4,7es iphoneon. Ami meg picit fura nekem az a kijelzo. Annyira vartam az oledet, mit nekem lcd, de h oszinte legyek nekem a 6s kisse fako kijelzoje jobban bejon mint ez a nem tul szinhu oled. Kamerat meg sajnos nem tudtam nagyon tesztelni, de az tenyleg nagyon jonak tunik eddig. Szoval -valszeg az android sajatossagai miatt- egyelore vannak zavaro dolgok, kerdes meg akarom e szokni. Van meg egy hetem eldonteni hogy marad vagy megy. Hazon belul Mi 9 SE-t valasztanam a kompakt meret es a gyonyoru design miatt, meg anyamnak is olyan van, miota megvette tetszik a telefon. Aztan lehet benevezek egy Xs-re ha mar iphone, majd meg megalmodom.
-
Blue meth
senior tag
Na ezt nevezem! 4G és Wifi felváltott használatával (bár wifi azért többet volt), átlagos kamera hasnzálattal, sok közösségi appal és chattel 6,5 órás SOT-ot hoztam ki úgy, hogy abból majdnem 10 százalék ment le éjjel (igaz kb 10 óra alatt, de ezt picit sokallom azért), és 6,5 SOT után még mindig 23%-on vagyok. Tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
ma már azért jobban alakult az SOT, 3,5 óra után 65%-on voltam, na vmi ilyesmit vártam a ettől az akksitól
viszont amit észrevettem, iOS-ben chat felületeken, ha vhova a billentyűzet mellé nyomtam a chat ablakon belül, akkor visszaugrott és eltűnt a billentyűzet, itt viszont nem csinál semmit. Remélem érthető amit akarok. Itt ezt hogy lehet megoldani?[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
mi az a debloat? én sima mezei felhasználó vagyok, bekapcsolom és használom, semmi mókoláshoz nem értek. A billentyűzet magasságot meg kipróbálom, hátha segít valamit. De az egyébként minden alkalmazásban magassabbra rakja, vagy hogy működik?
-
Blue meth
senior tag
Na, bő egy nap használat után írnék pár sor véleményt.
Úristen, nagyon jó ez a telefon! Design, anyaghasználat *5, annyira prémium érzetet kelt hogy hihetetlen. Gyönyörű a kijelző, ívelt széleket is hamar megszoktam. Kamera bitang jó, az agyonszidott makró kamera sztem nagyon állat, iszonyat képeket lőttem vele már. A többi is top minőség.De azért van pár apróság, ami nem tetszik:
-csetelés halál, hiába nagyobb kijelző mint az iPhone-om volt, ott is sűrűn félrenyomtam, de itt nagyon gázos, mire leírok egy mondatot megőszülök. Sajnos alapból vastagok az ujjaim, szóval az sem segít a dolgon nyilván.
-üzemidő.. hmm, lehet pár nap után beáll, de 5260-as akksihoz képest, 93%-kal indultam el reggel, átlagos nyomkodás, és kicsit több kamerahasználat (újdonság varázsa ugye) mellett 4 óra 45 percnél vagyok így este, 25%-nál. Bár lehet ebből még ki tudnék préselni egy 6 órát talán, az mondjuk nem rossz, viszont talán többre számítottam. Na de majd kiderül pár nap használat után.
-a kijelző szélén, főleg ha fehér a háttér eléggé torzulnak a színek, persze meg lehet szokni, de nekem még mindig fura ez sík kijelző után. de ennyi legyen a legkevesebb.Egyébként minden extra funkció fasza, infrát már most imádom, számológépen belüli extra funkciók, stb stb. Ennyi pénzért (150 ezer) ez egy erősen best buy telefon sztem jelen állás szerint.
-
Blue meth
senior tag
Sikerult orvosolni, frissites utan egybol ott volt. Koszi sracok!
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1426 üzenetére
MIUI Global 11.0.3 Stabil
11.0.3.0(PFDMIXM) -
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1424 üzenetére
Passz, iOS-ről jöttem át fogalmam sincs hogy megy ez a MIUI-nál. Annyit láttam a teló infóban, hogy a google október biztonsági frissítése van csak rajta, bár nem hiszem h összefüggésben lenne a kettő.
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1421 üzenetére
Nekem nincs ilyen, ilyenkor mi a tosz van? Kell valamit frissíteni, vagy mi?
-
Blue meth
senior tag
na és olyankor mi van ha nekem nincs ilyen opció??
Fényerőszint
Olvasómód
Színséma
Sötét mód
Betűméret
Képernyő kivágás és állapotsor
Alkalmazások teljes képernyőn
Automatikus képernyőforgatásNekem ezek vannak csak a Megjelenítés menüben
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz hjtz4t3wrseg #1414 üzenetére
ilyet se találtam sehol
miui 11 van, de a kijelző/megjelenítésnél elég kevés opció van, létezik ez?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.