- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.
őstag
válasz
Blue meth #1486 üzenetére
Xs-t most megéri venni, mert bezuhant elég csúnyán az ára. Bár most felment kicsit, de még így is Apple szinten best buy. Nem is nagyon buktam ennyit Apple terméken még, mint az Xs-en.
Én leginkább azért váltottam, mert meguntam. Eladtam a Macbookot, mindent.
Régebben a messenger pl. instabilabb volt, sokszor nem jött meg értesítés, vibernél ugyan az, most eddig hiba nélküli. A gesztusvezérlés tényleg profi, szifonon, az Oneplus, meg a Samsung hasonlóbb és jobbnak tűnik nekem, mint a Xiaomié. Nem is használom ezen, marad a 3 gomb. De, ha zavar a méret, meg ezek a dolgok, akkor lehet nem ez a teló nem számodra készült.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kamerában lép szintet a Xiaomi egyik legambiciózusabb telefonja, ám kamerában maradt a legtöbb tér a fejlődésre, ezúttal pedig az ár/érték mutató sem stimmel.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest