- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
N.YCityBoy #691 üzenetére
Te valamit tudsz
11.0.13>> holt szr még az ujjlenyomat, de jó a VoLTE. Visszajött.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #707 üzenetére
Csóközön... használd "egész seggel"!
-
helixP
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #659 üzenetére
Raggae, Ska, Dub, Drum and Bass, Break Beat és ennek alfajai, de pl. hol a népzene a blues, a magyar nem maistream? Teljesség igénye nélkül Dj Storm, Goldie,Chinese Man, Palotai, High Contrast, Isaac Maya, LaChips, Lee "Scratch" Perry ,Barrington Levy, Congo Natty. Stb.-stb.-stb.
És ha elérhető is egy-egy album, egész "életművek", limitált lemezek, koncertfelvételek sosnincsenek fent. Úgyhogy XX. századi vagy nem, "gyűjteményem" van
-
Milestone2
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #665 üzenetére
Biztos változott....
...csak szokás szerint a changelog annyi volt hogy:
androidos biztonsági javítócsomag 2020 január
és
increase systen securityDe ezért nem kellett volna 2,6GB-t letöltenem...
...erre értettem. -
Milestone2
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #659 üzenetére
Baxaxaxa-t nem talál...pedig hallgatnám.
De a legtöbb $z@romat megleli... -
helixP
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #656 üzenetére
Nekem annyi a bajom vele, hogy nincs rajta az a zene, amit én szeretek
De ez egyéni szoc.problem.
-
hemaka
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #656 üzenetére
Én sem értem mi baja van vele, látszik még nem próbálta az apple musicot.
-
válasz
N.YCityBoy #624 üzenetére
Ne sértődj meg, de érezni a hsz-eken, hogy nem vagy kibékülve olyan dolgokkal amiket valaki nem is vet fel mint hiányt. Amit másik gyártónál megszoktál az itt nincs és nem hiszem, hogy lesz. Minap egy Nokia 7-et vagy mit kaptam a kezembe, hogy megtelt a belső memória y tegyek át képeket a memkarira. Olyan de olyan nyűg volt a stock droid, hogy ott el is könyveltem, még csak fel sem vetem, hogy vegyek Nokiát ismét, mert megszoktam a miui-t, az ottani légkörben gyorsan dolgozok. Mióta követem a telefont, egyetlenegy embert olvastam akinek a p30 után az volt a megváltás. Ez a szrs ma már 120k-s 730G-s telefon.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #618 üzenetére
Do Not Disturb (Ne zavarjanak)
-
válasz
N.YCityBoy #550 üzenetére
Akkor sem lehet. Legalábbis nálam nem. Hírből sem megy el ennyit. Talán megint az éppen létező térerő a gond. Ez a 12-es rom meg amúgy is jellemző az idő múlásával, hogy igen igen megcsappan az üzemidő. Kb 1/3-al csökken. Már csak olyan ott egye meg a fene szinten van.
-
Jhonny06
veterán
válasz
N.YCityBoy #575 üzenetére
+1
Én sem értem, hogy mit sír mindenki a SoC miatt. Simán hozza a Mi 9 sebességét és annak is ilyen ára volt a megjelenéskor (nyilván nem 200-ért kell venni). Az, hogy papíron jobb a 855 meg nem igazán érdekel.
-
novinyul
veterán
válasz
N.YCityBoy #565 üzenetére
0.11. nincs gond vele, szépen fut minden. Aztán remélem hamar kiadják a 10-t
-
matyics
őstag
válasz
N.YCityBoy #547 üzenetére
Ok ez is szép, de én azért tettem be a SOT mellé a teljes időt is, hogy majdnem 3 napot ment majdnem 9 óra SOT-tal. Ha kicsit csalok meglett volna a 3 nap 8 és fél óra SOT-tal.
-
válasz
N.YCityBoy #547 üzenetére
Mit nem csinálsz hogy ennyit megy? Wifin ül, face és társai nélkül és nézed a főmenüt? Mert így igen.
-
válasz
N.YCityBoy #531 üzenetére
Note 5-ön nem volt fólia egy ideig. 2 nap alatt karcos lett. Hála égnek a szélén. De a lencsét is lenulláztam már. Én is ülök exel előtt, de van másik oldala is, ott kapja az ívet. ;)
-
kovidani1023
újonc
válasz
N.YCityBoy #541 üzenetére
Hat nekem is pikk pakk feloldott eddig orultem is neki hogy milyen gyors azota kinszevedes
-
novinyul
veterán
válasz
N.YCityBoy #535 üzenetére
Na akkor a kijelző nem csak nekem tűnt fel
MI9 lite is nagyon jó kijelzőt kapott, az asszony S9 is szép de a MI10 valahogy még is kitűnik. A hardver pedig simán elviszi a hátán a telefont, persze egy 845 jobb lett volna, de így sincs panasz.
-
kerobi
senior tag
válasz
N.YCityBoy #531 üzenetére
Valakinek fizikai meloja is van. Nekem is a nadrág mobilzsebeben van, hiaba nincs mellette más mikrokarcok keletkeznek a gorilla x tol függetlenül. En nem csipem a mikrokarcokat sem, az en kijelzom legyen makulátlan.
-
válasz
N.YCityBoy #528 üzenetére
Érdekes, itt meg addig dobozban pihen minden telefon még nem jön: tok, fólia, lencsevédő. Munkám miatt első nap tropa lenne a telefon.
nem hiszem el hogy nem karcolódik össze. Zsebben, kocsiban a kulcs mellett, ahogy a lencse az asztalt érinti miegymás. Tőlem érdemes levetett telefont venni, olyan mint az új.
Bubis fólia, sérült ház nálam nem játszik, azonnal csere. Nem tudom elnézni. 1* a kulcsot dobtam az ülésre, pattant, beverte az akkori telefon üvegét. Nehéz 2 hét volt még jött másik fólia. Azóta több garnitúra van a fiókba.novinyul! Render képen szebb volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
N.YCityBoy #522 üzenetére
Na ja, meg az akksi. Attól is szívtam kicsit a fogam. Fotókat szerintem nem csinál jobbakat, inkább átlagos.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
N.YCityBoy #520 üzenetére
S10+ hogy jött be? Én majdnem azt vettem de akárhányszor megnéztem boltban, iszonyat gagyinak tűnt. Az a lik a kijelzőn...
Nem sikerült megbarátkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest