- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
PeteePeti #704 üzenetére
az valahogy mashogy mukodik.. androiddal nem lehet, a penztaros mondta :)
#703 novinyul:
Mi note nem egyenlor Redmi note
Mi Note-bol volt: mi note, mi note 2, mi note 3 es mi note 10
elso ketto az Mi szeriak felett volt mindbenben, az elso note eloszor kapott DAC-ot is. A harmasnal valamit "elszurtak" a tizessel meg folytattak. Extrakent megjegyzem, hogy a Mi note 3 az Mi6-tal egyutt jott ki, es a note 3 volt az addigi idok legjobb kameraju xiaomi telefonja, es a top10-ben is benne volt.. ha nem a top5-ben.edit: #709
akkor ebben a pennyben meg regi terminal volt, de kiirta hogy ezzel igy nem oke. mondta a penztaros, hogy masnak sem volt jo.
a multkor a lidl-ben probaltam teloval fizetni, ott vagy lassan csinaltam, vagy nem tudom, de nem volt jo. utanam haverom ifonnal siman tudott.. en csak egyszer probaltam mondjuk10-bol kb 9x siman jol mikodik egyebkent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest