- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niklebi
senior tag
válasz
Shyciii #2552 üzenetére
Úgy érzem sikerült, már ha így kell kinéznie. Az eredeti Youtube van fenn azzal a különbséggel, hogy a beállításokba van IJTBP settings mappa. Ott beállítottam mindent és működik rendesen. A Play-be meg kikapcsoltam a Youtube frissítését. Így jó akkor?
HUTCHDB: mit értesz ezalatt amit írtál.> egyertelmuen finomabb a mukodes Csak azért kérdezem, mert én nem érzek semmi különbséget az Oreo és a 7.1 között.
-
niklebi
senior tag
válasz
Shyciii #2547 üzenetére
Kezdem érteni mi a gond. A google a barátunk, így a Youtube-on találtam egy videót amin elég részletesen bemutatják. Nekem a manuális bemásolás nem fog menni, így letöltöm a zip. fájlt és TWRP-ből telepítem. Most már csak azt kell kitalálnom hogyan tudom eltávolítani ami állítólag feltelepült. Szerintem simán törlöm az eredeti youtube-ot, és meglátom mi lesz.
-
niklebi
senior tag
válasz
Shyciii #2545 üzenetére
Én sem a Magiskkel telepítettem. Elsőre a fájlkezelőből próbáltam, ott feldobott egy ablakot>continue>telepítés, és kiírta, hogy nem telepíthető. Nekem a Totalcommander van a telefonon, amikor avval próbáltam ablak ott is felugrott, nyomtam egy okét. Utána jött egy engedély kérés, hogy akarom telepíteni erről a helyről származó alkalmazást. Kipipáltam, utána telepítés amire megint kiírta, hogy nem jó. Mégegyszer megpróbáltam akkor meg azt írta, hogy frissítem az alkalmazást amit nem találok sehol. A root explorerben sincs sehol, így még törölni sem tudom. Ezt töltöttem le: iYTBP-v12.49.55-b01.12.00-minAPI21-arm64-v8a-alldpi-black-v3.3-vanced.apk, meg ezt: iYTBP-v12.49.55-b01.12.00-minAPI21-arm64-v8a-alldpi-vanced.apk. Most akkor ezek nem a jó apk. fájlok?
-
niklebi
senior tag
válasz
Shyciii #2542 üzenetére
Gond van.
Nem tudom telepíteni eggyik letöltött Apk-át sem. Mi lehet a gond? A Magisk a telefonon van és rendesen műkodik. Kell még hozzá valami? Át kell nevezni, vagy van valamilyen trükk? A linkelt oldalon az Installer mappából kell letölteni valamit? Neked hogy sikerült feltenned?
-
Steve1207
veterán
válasz
Shyciii #2497 üzenetére
Én meg már örültem, hogy a portolt Nougat MIUI 9 rom-nál a RN3P-ban benne van végre, mint az alap LOS és AOSP-ben, hogy magát a méretet is lehet állítani. Nougat-tól jött ez be, ezért tűnik hihetetlennek, hogy a hivatalos romoknál nem alapvető dolog. Changelog-ban se írják sehol, hogy ez hozzáadott dolog lenne. Mindenesetre érdekes, nekem ez megint egy nagy mínusz pont, hogy ezzel is tökölni kell akkor MIUI alatt...
-
Steve1207
veterán
válasz
Shyciii #2495 üzenetére
És miért kell ezzel bíbelődni, Nougat-tól benne van a Képernyő beállításokban a megjelenített méret, aztán lenyomod kisebbre és kész is. Ezért utálom a Note3Pro-t gyári rendszerrel, mert nem kapott Nougat-ot és baromi idiótán néz ki az összes progi, hogy nem látsz át rajta semmit a hülye nagy ikonok miatt
-
válasz
Shyciii #2437 üzenetére
Nekem is jobban bejön. Nem szeretem a szoftveres gombokat.
Az értesítő sávot viszont nagyon elcseszték. Egyrészt, a már fent említett kitörölhetetlen háttérben futókra figyelmeztető az minek, másrészt, ez mégis mi már?
Hogy néz ez így ki?
Ok, így legalább sötét téma esetén is látszana végre, de akkor mért nem faltól-falig színezik? Így nagyon gány szvsz.. -
bozarjoska
őstag
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii #2268 üzenetére
Köszi. Asszem Kornél fórumtárs is ezt a töltőt javasolta. Addig esetleg használom suttyomba a zasszony töltőjét (szintén P9
).
@HUTCHDB Köszi neked is. Ez a két aljzatos praktikus.
Van egy 10000 mAh-s xiaomi powerbankom is. Gondolom azt is lehet erről tölteni, meg a telóhoz is jó lesz?
Mindjárt töltök fel róla egy képet vagy linket, hogy pontosan melyik.Ne ez a PowerBank 2.0
-
Karavik
veterán
válasz
Shyciii #2222 üzenetére
A színmélység, dinamika az más kérdés. Én a fókusztávolság - rekeszérték - mélységélesség összefüggéseiről beszélek. Régi hobbi fotósként eléggé tisztában vagyok ezekkel a fogalmakkal. Ha lefényképezek egy tárgyat arra fókuszálva és a rekeszértéket lecsökkentem, akkor a tárgy éles, részletgazdag lesz, viszont a tárgy előtt és mögött minden elmosott lesz. Ettől még a kép tökéletes lehet! Elmosódást csak abban az esetben lehet negatívumként említeni, ha a képem minden elmosott. Ahhoz, hogy minden éles legyen egy képen ahhoz nagy rekeszérték és sok fény szükséges.
Fotós körökben a homályos és részletgazdag jelzőket nem szokták együtt emlegetni, mert homályos képen elvesznek a részletek, de az éles és részletgazdag jelzőket már annál inkább...
Én nem azt mondom, hogy MIUI camera app jó algoritmust használ, hanem azt, hogy mindenki azt használ amit akar
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shyciii #2222 üzenetére
Amellett, hogy belemennenk a nagyitasba, vagy a reszletgazdagsagba, vagy egyebbe, en szemely szerint a google kameraval keszult fotok kapcsan azt erzem, hogy azokra jo (jobb) ranezni, jobb erzessel nezegetem azokat, jobban visszaadja a valosagot, mint a gyari.
A hardver adott a jo kepek elkeszitesehez, igy varunk a gyari szoftver fejlesztesere.
-
Karavik
veterán
válasz
Shyciii #2210 üzenetére
Ezek a dolgok mind összefüggnek, csak az lehet valami részletgazdag ami éles, az a tárgy vagy téma ami a fókuszpontban van, tehát függ a fókuszálástól.
Itt azt írtad "gyári kamerával a takaró borzalmasan el van mosva"
Ennek egyszerű a magyarázat, mert máshol van a fókusz. A Google kamerával meg a könyvek mosott a háttérben ahol a gyári kamera éles, ugyanezen ok miatt természetesen.
De mindegy is a szakmai magyarázat, mert egyéni preferencia kérdése a dolog...mindenki azt és úgy használja, amit és ahogyan szereti...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shyciii #2179 üzenetére
Ami még nagyon jó szerintem, az a színhelyesség, és a színmélység.
Mondjuk a korábbi vájt fülűségem, vájt szemre is igaz lett, minden apróságot észreveszek, és vannak egyéni preferenciáim, amelyek jobban zavarnak, mint egyeseket, sőt, ezeknek vetek alá más, számomra elhanyagolható dolgot is.
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii #2077 üzenetére
Köszi.
Egyébként itt van valakinek tapasztalata a hasonló nevű edzett üveggel? Nillkin Amazing H+ Pro
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii #2001 üzenetére
Na, akkor így már világos. Most olvasgatom végig az angol FAQ-t és ott van ez a bejegyzés "Follow the timer shown in the Mi Unlock Tool to unlock successfully, you'll see this sentence "Couldn't unlock the device after XXXX hours" which actually means "Please unlock after XXX hours." There is some translation issue in Mi Unlock Tool."
Ha jól értelmezem ez arról szól amit te is mondasz. -
válasz
Shyciii #1925 üzenetére
Szerintem nagyon jó. Egyrészt vékony, a felülete olyan, mint az üvegé, azaz nem tapadós, ráadásul kevésbbé gyűjti az ujjlenyomatokat, mint a korábbi üveg. Amikor feltettem, akkor az üveg után sokkal szebb volt a telefon képe, ez igaz, de ezt betudtam annak, hogy az üveg nagyon vastag. Aztán lehet, hogy van benne olyan tulajdonság, amivel szebbé teszi a képet. Most nem szedném le ezért, de a kép alatta nagyon szép.
-
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged