-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
-
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii #3141 üzenetére
Nem, nem mondtad, hogy javítottak. Én voltam a f@sz, mert elfelejtettem, hogy problémás.
Global dev fastboot jól lesz erre gondolom. Recovery-t is gondolom visszateszi a mirecovery-t.
Majd azt remélem, hogy meglesznek a mentések, mert most semmit nem látok, mert nem mount-ol semmit. -
wwhy
veterán
válasz
Shyciii #3071 üzenetére
Ez az első olyan telóm, ahol nem lehet kikapcsolni a nem rendszer appokat. Máshol sem lehetett törölni root nélkül, de legalább ment a disabled. Nem szeretném egyelőre a gyárit piszkálni, mert állítólag csak a ezzel megy a Digi VoLTE (Bukarest), de ezt csak március ban tudom meg, addig lehet, hogy felteszem az eu-s ROM-ot.
-
-
Karavik
veterán
válasz
Shyciii #2964 üzenetére
Official global dev 8.2.8-nál, az official China dev pedig 8.2.1 -nél tart, de mindkettő developer kiadás. Az ezekre épülő custom MIUI build-ek pedig természetesen ennek megfelelően hozzák magukkal a számozást. MIUI.AM azért 8.2.8 mert Global dev kiadásra épül míg a Globe az xiaomi.eu-ra, tehát közvetve China dev kiadásra épül.
Azért van ez az eltérés a verziószámban, mert a Chinese New Year ünnep miatti leállás másként érinti a China és Global kiadásokat, azaz a China kiadás előbb állt le egy héttel, mint a Global.
Más:
Global kiadás 8.2.8 verziótól Wallpaper Carousel eltávolításra került szerzői jogi problémák miatt. Jó pár régió érintett pl. Magyarország is, de India régiót választva tovább használható ez a feature akinek hiányzik...
-
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii #2929 üzenetére
Na, ha kiprobálod érdekel, hogy a mi fiók működik e rendesen. nálam rakoncatlankodott. Most vissza tettem a sima xiaomieu-t. És ami van külön mod azt feltettem.
Olyan fordult már elő valakivel, hogy twrp mentesbol belépve a telefonra azt írta, hogy nem jó a jelszó/pin/minta?
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii #2919 üzenetére
Az mi (TB)?
A reboot az jó, a recovery-be meg a sima is. Csak a Power off funkció nem.Más: Néztem azt az új funkciót, mikorelhúzom a képernyőt jobbra és ott vannak a parancikonok, lépésszámláló, stb. No, ez a lépésszámláló működik egyébként? Semmi komoly szándékaim nincsenek vele, csak poénból érdekes lenne mennyit lépegetek egy nap.
-
mgaben
senior tag
válasz
Shyciii #2915 üzenetére
Annyi észrevétel, hogy a kikapcsolás nem működik a 3-way reboot mod miatt a rom builderben.
feltettem a sima xiaomi.eu-t és rá csak ezt a modot, és akkor sem.
hiába nyomom a kikapcsot, mindig visszajön az asztal a boot képernyőből.
írtam már ott is a fórumban, remélem olvassák. -
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Shyciii #2724 üzenetére
A formattal kapcsolatban én azt mondom, hogy NEM ÁRT.
A miui sd kártyára történő backup-ját használom, ami nagyjából jól működik, de egyes elemeknél, azért nagy X a vége, vagyis nem állítható vissza, de azt meg héliumból próbálom pótolni. (bár ilyenkor már kérdés, hogy megérte-e a formázás, de úgy is 1-2 hét, és jön az újdonság, akkor meg képes az ember teljes gyalulás csinálni.) Szóval csak bátran!(#2725) kelzsoca!
Remélhetőleg megoldódnak az első gondok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest