- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kigyi_23
addikt
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
vegyszer #6727 üzenetére
Nekem most Redmi Note 4-em van, és tervezem lecserélni, Mi 9 T-t szerettem volna, de szembejött velem egy ilyen teló újonnan 55.000-ért, 12 hónap garival, és nagyon elgondolkoztam, és gondoltam megkérdezlek titeket, de ennyiért sztem még mindig nagyon megéri...........
-
válasz
vegyszer #6718 üzenetére
Szívesen máskor is .
A sim kártyák és mobilhálózatok menüpont alatt a wifi hívás is bekapcsolható , tesztelni nem tudom hogy működik e , mert a Telenornál erre nincs lehetőség szolgáltatás .Találtam működő fel flashelhető zippet a camera2api aktiválásához . Ha valakinek szüksége van rá azt is feltöltöm a onedrivera .
-
niklebi
senior tag
válasz
vegyszer #6714 üzenetére
A VoWiFi-t nem tudod bekapcsolni Magisk modullal, ahogy a VoLTE-t sem. Engedélyeztetni kell a T-nél. Mielőtt bemész üsd be a tárcsázóba ezt a kombinációt: *#*#4636#*#*, a feljövő ablakban lesz Telefon1; Telefon2; Wlan információ. Ott tudod megnézni, bekapcsolni mind a kettőt a Telefon1-ben ha nem lenne bekapcsolva. Nálam a Wifi telefonálásnál azt írja,
hogy "Wi-Fi- hívás beütemezve, és kéken világít. A bekacsolója látszik és be is tudom kapcsolni a Beállítások-->SIM-kártyák és mobilhálózatoknál, de nem működik mivel nincs engedélyeztetve. -
válasz
vegyszer #6714 üzenetére
Voenabler 1.4 magisk modul. A onedrive fiókomból letöltheted.
-
paizinho
tag
-
paizinho
tag
válasz
vegyszer #6603 üzenetére
Szia !
Köszi az infot. Neked, most milyen ROM van fent? Nekem LOS 15.1-el és Magisk 19.2-vel nem ment a Raiffeisen app, de a Decathlon app működött.
Valami bekattant a LOS 15.1-ben és már nem indult el, így clean install-t csináltam tesztként LOS 16-al, Magisk 19.3-al. Itt most nem megy se a Raiffesen, se a Decathlon, de a CIB működik.
Még kísérlezetem, de eléggé fura. Ha változás van, jelzem. -
gombasm
aktív tag
-
-
paizinho
tag
válasz
vegyszer #6570 üzenetére
Szia !
Köszi az infot, én is a szerint csináltam, ahogy leírtad. A PropsConfig-al egyenlőre nem volt időm foglakozni. Nekem egyelőre nem létkérdés, mert általában gép előtt ülök, ott pedig működik a régi user/pwd módszer.
Piszkálja a csőrömet a probléma, mert pl.: a Decathlon frissített appja is elhajt.
Ha lesz változás jelentkezem.
Köszi még1x a segítséget. -
paizinho
tag
válasz
vegyszer #6537 üzenetére
Hali!
Nekem se az adattörlés, sem az újratelepítés nem oldotta meg. A Magisk-ben a Raiffeisen App indítása előtt beállítottam a Hide-t. Ennek ellenére nem megy, jelzi, hogy root-olt.
Magisk 19.2-t és Lineage OS 15.1 (20190604)-t használok.
Van esetleg a Magisk hide-n kívül valami más beállítás is?
Segítségedet, segítségeteket előre is köszönöm. -
niklebi
senior tag
válasz
vegyszer #6494 üzenetére
Minden üzenetet, emailt rendesen jelez a telefon. Nálam is volt, hogy a gmail csak az elsődleges email-ről értesített. A gyári email alkalmazást beállítottam azóta mindenről jön értesítés. A problémádra szerintem a beállításokban kellene keresgélni. Ott a gyári email alkalmazást kellene rendesen beállítani, az engedélyekben minden jogosultságot megadni. Olyan nincs, hogy az egyik telefonon ugyanazzal a rommal rendesen működik a másikon meg nem. Biztos, hogy valami beállítás probléma lesz.
-
Zozo0525
őstag
válasz
vegyszer #6419 üzenetére
"Tájékoztatjuk, hogy a Raiffeisen DirektNet internetbankban és a Mobil Alkalmazásban 2019. április 27. és május 17. között fejlesztéseket végzünk, ezért az alábbiak módosulnak:
- Új, magas biztonságú hitelesítési eszközt vezetünk be, a Mobil-tokent. A Mobil Alkalmazásba épített funkció használatával egyszerűen és gyorsan léphet be (PIN kóddal, vagy ujjlenyomattal, arcfelismeréssel) az internetbankba és a Mobil Alkalmazásba, valamint jóváhagyhatja megbízásait, tranzakcióit.
- A Mobil-token az alkalmazás legfrissebb verziójával működik, ezért az internetbanki funkciók a jövőben csak a Mobil Alkalmazás legfrissebb verziójával (a korábbi verziókkal már nem) használhatók.
" -
-
-
niklebi
senior tag
válasz
vegyszer #6394 üzenetére
Nálam is fel jött, és telepítettem is. A régebbieknél a szám vége is változott, és mindig volt benne valami javítás. Szerintem ebben is javítottak valamit de hogy mit azt nem tudom, mert a changelogot nem olvastam tegnap és így nem tudom mi változott. Semmi gond nincs a telepítéssel.
-
-
KToM73
csendes tag
válasz
vegyszer #6309 üzenetére
Gratulálunk, nyertél a "Pörgess és nyerj!" játékunkban!
a kuponkódod:0570b8
Gratulálunk a nyereményedhez, a fenti kuponkóddal tudod érvényesíteni! A beváltásához csak annyit kell tenned, hogy a Xiaomishop oldalán kiválasztod a termékeket, amelyeket meg szeretnél vásárolni, majd a Kosár oldalon megadod a fenti kuponkódot és végigcsinálod a fizetési folyamatot. Ennyi az egész
Azt hiszem 1000 Ft, ha még érvényes
-
kigyi_23
addikt
válasz
vegyszer #6266 üzenetére
Anélkül nem lehet váltani közöttük szerintem hiszen a dev jóval frissebb alapokon nyugszik abból meg ki tudja mi lenne, ha ezt így egy az egyben ráengedné az ember. Szerintem csak bootloop. Így a System partíció törlése nélkül valószínűleg nem kivitelezhető, de ki lehet próbálni max nem megy és törölni kell a sys-t.
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #6251 üzenetére
A témát kivalszva az állapotsor nem változott. De egy reboot rendbe hozta (előtte volt több ilyen próba, de nem hozott eredményt).
Össze mixelve a kedvenc témám (alap téma, mert abban nagyok az ikonok, és ez az átlátszó értesítési terület) most jó. De nem vágom, hogy egyszer miért jó, masszőr miért nem. -
válasz
vegyszer #6249 üzenetére
Szerintem miui 11-en sok valtozast nem veszunk majd eszre , mert az elozetes hirek szerint az AL vetik be a gyorsabb alkalmazas megnyitas tanulasara, változik a memoria kezelese (ez a resze passz ) mert vagy energiát sporol es bezarja az appokat a rendszer mint most vagy teljesitmeny a fo hangsuly de az fogyasztassal is jar , s elnezve a mi 9 akksi kapacitasat eselyes hogy inkabb a jelenlegi allapot marad , talan itt is hasznaljak majd az AL-t , es ennek koszonhetoen a surun hasznalt alkalmazasokat nem bantja majd a rendszer .
A hivas rogzites tiltasai android/google funkcio , amit rootolassal vagy miui eu romban gond nelkul hasznalhatunk majd . Elvileg javul a teljes kepernyos gesztusvezerles (nekem nem jon be) 🙂 illetve a pie hozadeka a notification center valtozasa , ami viszont nagyon nem hiányzik(nekem), mert a hivo kijelzeset el fogja qrni a pebble oramon, s ami out of box mukodik ,ahhoz third party alkalmazas kell majd . De hatha oreon ragadunk es kimaradunk a sok pie ujitasbol.Ui.: Stabil miui eu rom-on vagyok , mert nem hiányzik a relativ sok frissites .
-
válasz
vegyszer #6164 üzenetére
Azert kell kamuzni ,mert ha kevesbe rugalmas ugyintezot fogsz ki ,akkor a mi mix 2 telefonra mondhatja hogy nem kapcsolja be a szolgaltatast ,mivel nem tamogatott keszulek a volte szolgaltatas ugyben ,kb mint a felsokategorias fuggetlen samsung telefonok ( csak azokat a knox miatt mokolni sem erdemes ).
-
válasz
vegyszer #6135 üzenetére
Az xxlgsm sufni garival , nem tudom vállalható e ? Inkább elengedném őket melegebb éghajlatra és ha drágábban is de garanciával rendelkező telefont vennék. Pl Extrem Digital , tudom 20 000 a difi , de inkább garancia sem mint gond esetén fej vakarás. Mi mix 2 Extrem Digital
-
-
-
Disque
aktív tag
válasz
vegyszer #6076 üzenetére
Ezzel a módszerrel a felesleges dolgok eltüntethetőek root nélkül is.
Annyi, hogy mielőtt elkezdenéd állítsd angol nyelvűre a telefont, mert csak úgy működik, legalábbis nálam, csak úgy ment. -
válasz
vegyszer #6062 üzenetére
Adapter öli meg. Nekem sem ment vele egy sima pendrive sem.
Type-C - MicroUSB gyári kábellel ellenben gond nélkül megy a külső DAC. (leírás szerint OTG kompatibilitás kell a működéshez).
Mondjuk fura, mert a type-C - type-C kábel egyik felét MicroUSB-re alakítva(DAC-on az a bemenet) meg megy. Szerintem adaptere válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest