- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
niklebi
senior tag
Megjött a telefon!
Az első reakció hűha ez valami gyönyörű.
A második ez nagyon nagy.
A gyönyörködés után bekapcsoltam és kiderült azt kaptam amit rendeltem. Ez egy kínai telefon. Átállítottam angolra és gyorsan végigszaladtam a beállításokon. Nem állítottam be semmit és kikapcsoltam a telefont. Ha újra bekapcsolom akkor betudom még állítani? Jelenleg a töltőn van, mert nagyon alacsony volt a töltöttségi szint. Ha feltöltött akkor akarom csak elkezdeni beállítani vagy inkább átállítani más romra. Kiváncsi vagyok mit fog engedni.
Tegnap egy Youtube videón néztem a bootloader nyitást és a leírásban volt egy link ahonnan letöltöttem a MiFlashUnlock 1.1.0315.1-es verzióját. Aki már nyitotta a telefont megnézné nekem, hogy ez-e a jó verzió. Kiakarom próbálni, hogy működik vagy nem. Szerintetek a próbálkozás okozhat valami gondot?
Mivel ez az első Xiaomi telefonom nem tudom mire számítsak.
Az eddigi telefonjaimhoz használtam egy nagyon ügyes kis programot. Csak elindítottam a Pc-én szöszölt egy kicsit és már rootolva is voltak.
A segítségeteket előre is köszönöm. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Drenadar #1194 üzenetére
Nem allitodott el, ez ilyen gyarilag.
Alapjaba veve egy picit pirossas, rozsaszines a kijelzo, valaki eszre sem venne, vagy epp tetszene neki, de en meg szeretnem, ha szinhelyesebb lenne.
Ez az egesz aprosag, egy picit allitanek a dolgon, ennyi.
Termeszetesen a beallitasokban levo lehetosegek valtasakor masak lesznek a tonusok, (zoldes, fakobb, stb.) de egyik sem az igazi. -
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki kijelzo kalibralo programot?
Kicsit rozsaszines a kijelzom, ha lenne valami megoldas, szivesen vennem.
(A gyari allitasi lehetosegekkel nem tudom megoldani.) -
HUTCHDB
nagyúr
-
niklebi
senior tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ha megjön a telefon úgyis kiderül, hogy mit enged és mit nem.
Ahol én olvastam utána, ott azt írták, hogy nem kell a telefon a bootloader nyitó alakalmazás letőltéséhez. Ha meg letudom tölteni már csak kinyitom valahogy. -
HUTCHDB
nagyúr
Segitenetek?
Akinek eu-s 11.30-as rom van fenn, es van lehetosege megnezni a build drop-jat, az utolso 4-5 sort betenne ide?
A hdr+ google camera-t akarom feltenni, de nem sikerul telepitenem. -
válasz
niklebi #1179 üzenetére
A linkelt programhoz csak a linkelt programot kell letölteni, semmi mást. Amit kiválasztasz romot azt ő maga fogja letölteni emlékeim szerint, szóval azzal sincsen gond.
A bootloader nyitás sajnos csak telefonnal ment eddig, én is mindent elintéztem korábban, de sajnos ki kellett várni a 72 órát (lásd fórum eleje), mert magán a telefonon kell indítani a folyamatot. Onnan számolja a 72 órát sajnos pontosan. Még olvastam valahol, hogy nem szabad előtte próbálkozni, mert növeli az időt az idő előtti próba. Én egyszer próbálkoztam, de nem növelte.
Légyszi majd ne felejts el beszámolni, hogy tesz-e már fel EU romot a progi. Én szívesen próbálkoznék csak sajnos mindig van, amit újra kell telepítenem, így unalmas.
Kérdés: korábban nekem outlook-os fiókban voltak a telefonszámok. Most feltettem egy gmail.com-os fiókot is, de az az istennek sem akarja magáévá tenni a telefonon lévő (outlookból szinkronizált) kapcsolatokat. Mit rontok el?
-
HUTCHDB
nagyúr
Jól működő TWRP -hez tud valaki linket adni?
Nekem nem akarja az igazat...
A 3.1.1 van fent, amiből a rom frissítést elvégzi (OTA), de ha én indítom a telefont recoveryben, akkor nem érzékeli az érintést. -
kigyi_23
addikt
válasz
niklebi #1179 üzenetére
Én úgy tudom az első lépés,. hogy hozzáadod a készüléket az accountodhoz (ugye ez a készülék nélkül lehetetlen). Utána kérsz unlockot a telefon dev menüben. És csak az unlock kérése után indul a 72 óra. Nem hinném, hogy ezt ki lehetne játszani azzal, hogy te előbb kéred, mert ugye mire?
-
niklebi
senior tag
Na akkor ez számomra egy jó hír. Már alig várom, hogy a kezemben legyen a telefon.
HUTCHDB Amíg a linkelt programhoz csak letöltöm a zip. fáljt és telepíti addig nekem az az egyszerübb. De azért köszönöm, mert ha mégsem menne marad amit írtál.
Amit a bootloader nyitásról kérdeztem, az működni fog úgy ahogy elképzeltem?
-
niklebi
senior tag
Köszönöm a válaszod. Én a TWRP-ét akarom azzal telepíteni, de ha kínai romos lesz a telefon persze akkor majd kiválasztom a megfelelő global romot. Most azt írja a készítője, ha jól értelmezem, hogy a 9-es Miui nem biztos hogy jól települ. Nem tudok angolul és hát a google fordító nem az igazi. A Youtube-on néztem róla videókat és nagyon tetszett a program működése.
-
válasz
niklebi #1167 üzenetére
Én használtam a XiaoMiTool programot. Baromi jó. Mindent megcsinál helyetted. Csak rádugod a telefont és vársz, szól ha kész. Listából választod ki, hogy mit szeretnél rajta látni a folyamat végén. Aki nem akar szórakozni a telefonnal és jó neki a Global rom, annak erősen ajánlott. EU rom-ot ugyanis nem telepített akkor még, amikor használtam. Majd írd le, ha most már igen. Azóta már szépen frissült is a telefon magától, szóval minden működik.
-
niklebi
senior tag
válasz
Scooter74 #1168 üzenetére
Köszönöm. Mi van akkor ha kínai lesz a telefon? Akkor kellenek ezek a lépések. Azért kérdezem, mert amikor rendeltem a telefont kínainak írták, de volt olyan aki szintén ilyen telefont rendelt de globalt kapott. Rootolni azért fogom, mert van jó pár olyan megvásárolt programom ami ilyen jogosultsággal működik csak, és rendszeresen használom is őket.
-
Scooter74
őstag
válasz
niklebi #1167 üzenetére
Ha global rom lesz a telefonon akkor maradj azon.
Nem érdemes rootolni és főzeléket feltenni erre a telefonra, annyira smooth a rendszer.
Illetve az akkuval is nagyon jól bánik.
Max annyi, ha hetente frissíteni szeretnél akkor Innét letöltöd az aktuális Developer Romot, és telepíted.
A telepítéséhez nem kell nyitni a bootloadert, csak fel kell másolni a letöltött romot az OTA mappába, majd a frissitési appal telepíteni kell. -
niklebi
senior tag
Visszatérnék a Mi Mix 2-re. Ha minden igaz a jövő héten megérkezik a telefonom, ha nem akkor a következőn.
Ez lesz az első Xiaomi telefonom, és azt sem tudom, hogy kínai vagy globál lesz, ezért elmondanám eddig mit csináltam.
1. Regisztráltam a pc-én Mi fiókot.
2. Írtam kérelmet bootloader nyitáshoz.
3. Találtam egy [ilyen] programot.
4. Többször átolvastam a topikot.
Ha megkapom az engedélyt akkor is kell a VPN-es regisztráció ha kínai a telefon?
Ha global akkor csak elég belépni a már meglévő fiókommal, vagy megint kell a VPN?
Mivel szeretném rootolni is a telefont, kell a TWRP a telefonra?
A linkelt programmal találkozott már valaki, netán használta is? Ha igen mi a véleménye róla?
Ha minden sikerült akkor melyik romot érdemes a telefonra tenni, az EU-s stabilt, vagy a global megfelelő változatát? A topikot olvasva teljesen összezavarodtam a sokféle rom-ról olvasva.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, biztos hogy még fogok kérdezni. -
Most akkor ugye ki lett beszélve már a hunyiwei összes létező telefonja, amik természetesen kivétel nélkül jobbak, mint a Mix2? Nem szerettem volna olyat venni, ezért nem is nézem a fórumát, így kicsit túlzásnak érzem a sok ovis megjelenését onnan (az enyén jobb bebebeee). Következő butust jelentem, az eddigi butusokon még gondolkozom....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csatoth79 #1162 üzenetére
Nem cáfoltad?
Cáfolatod 1:
"Egy rossz tapasztalat után ne húzzunk le egy jó telefont"
Cáfolatod 2:
"Na ezt megint cáfolnám"Én nem értem azt sem, hogy miért hozod fel a segítséget?
Én senkitől nem kértem segítséget a véleményem leírásával.
Az sem idetartozó dolog, hogy már 10 éve szervizes vagy, semmi köze az összehasonlításomhoz.Szóval meghallgattam a véleményedet a huawei mate 10 pro-ról, - bár az nem összehasonlítás volt a mi mix 2 -vel, így szerintem nem volt idetartozó - így túlléphetünk ezen az egészen!
-
Scooter74
őstag
Na mondom beindult a topik, de erre a Huawei tulajok jönnek ide trollkodni.
Hadjuk már ez abba, egy szabad országban elünk ugyan már bocsánat, HUTCHDB had mondja el a véleményét.
Maradjunk annyiban, hogy mind a kettő telefon jó a maga nemében (kinek a pap, kinek a papné)
Azt, hogy ki melyiket választja az meg döntse el mindenki maga.
A Huawei tulajok meg vegyenek egy Google referencia telefont és azon nézzék meg az android gyorsaságát.
Amennyiben ez megvolt akkor nézzék meg a telefonjukon, fognak látni mikro laggot azt garantálom.
És én ezzel le is zárom a vitát.
A Huawei tulajokat meg kérném szépen, hogy menjenek vissza a saját topikjukba. -
csatoth79
tag
válasz
HUTCHDB #1161 üzenetére
Nem cáfoltam
Kérdéseket tettem fel,hogy esetleg nem lehet,hogy belefutottál egy hibás példányba.
De visszapottyanok akkor a semmibe 10 év szervizes tapasztalattal a hátam mögött.
Nem azt írtam,hogy amit leírtál hülyeség.
Futottam bele minden készülékből hibás,vagy hibásnak vélt példányba.
Legtöbbször felhasználói szokás,vagy egyéb hardveres/szoftveres ütközés okozza az általad leírt problémákat.
PL nekem a huawei mate 10-en 4g-re állítva nem jött be a bejövő hívás,azonnal hangpostára kapcsolt.
Másik szolgáltató sim kártyájával ezt nem tette.
Kártyát cseréltettem,pedig 5 hónapja volt az előző kártyacserém,ami megoldotta ezt a problémát.
Segíteni szerettem volna,de ahogy gondolod,ha te ezt támadásnak veszed -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csatoth79 #1160 üzenetére
Ezt ki irta, hogy te a mi mix 2-rol rosz megnyilvanulast irtal?
Senki.
Viszont idepottyantal a semmibol, es az egyik itteni forumtars altal korabban tolem kert OSSZEHASONLITO, SAJAT TAPASZTALATOM ALAPJAN LEIRT VELEMENYEMET cafoltad, es nem csak az akkumulator idorol irtal (ahogy most itt szabadkozol) hanem elkezdted dicserni a mi mix 2 topikban a mate 10 pro-t a kamera, az akadasmentesseg, az akku, es az ujjlemyomatolvaso kapcsan.
Es ugye hozzatetted, hogy ne huzzam le a huawei-t.
Irtad mindezt ugy, hogy (itteni irasod alapjan) nem hasznaltal, nem hasznalsz mi mix 2-tot, igy nem tudom, mi koze pl. az S8 fagyasanak, vagy a mate 10 pro dicseretenek jelen topik temajahoz... -
csatoth79
tag
válasz
HUTCHDB #1152 üzenetére
Én nem írtam semmi rosszat az új telefonodról.
Egyszerűen rákérdeztem,hogy nem e hibás példányt fogtál ki,mert én teszteltem az aksi időt nem egyszer és nem picit,hanem dupláját mértem,mint ahogy sokan mások is,ezért furi.
A xiaomit én is szeretem,ettől még biztos jó telefon,csak mások a tapasztalataim,ezért kérdeztem,hogy nem lehet e más a háttérben.
Még az is lehet,hogy neked nem jött be,mert hiszen nem jöhet be mindenkinek ugyanaz. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zoleeno1 #1155 üzenetére
No nézzük akkor:
0.) Nem fogtam ki hibás darabot, az új tulajdonos teljesen elégedett, semmi problémája nincs.
1.) Vannak képek itt is betéve, amit a mi mix-szel készítettem kérlek nézd meg. A kamera résznél mit is írtam, elolvastad? Azt, hogy alulszaturált, és a valóságot nem tükrözi.
Kérlek készítsz egy képet a 10 pro-dal, és nézd meg egy kalibrált, minőségi monitoron, és egyből láthatod, hogy miről beszélek.
Ha nincs ilyen teszted, ne írd azt, amit.
2.) A mate 10 pro nagyon sok helyen akad, darabos, gondolkodós!
Ha százszor írod, és írják mások is le ennek az ellenkezőjét, akkor így van, a kérdés az, hogy mihez képest!
És ezért volt fontos az, hogy próbáltad-e már a xiaomit vagy sem.
Egy egyszerű példa: Bármi, ami nagyon jól működik az életben, annak használata után, vagy azzal párhuzamosan elkezdesz használni egy másik terméket, azonnal észreveszed azt, hogy a jóhoz képest miben, és mennyivel gyengébb a másik darab.
Itt is erről van szó. A mate 10 pro a mi mix2-höz képest e téren gyengébb!
3.) Mi az, hogy az ujjlenyomatolvasó "szinte" soha nem téved a mate-ben? Ez számomra azt jelenti, hogy tapasztaltad már, hogy van amikor nem sikerült az azonosítás.
Itt is ajánlanék egy tesztet a mi mix2 és a mate 10 pro között, amit te végeznél el, és azonnal értenéd, miről írtam, de ugye te nem próbáltad a xiaomi-t. Mivel a mate 10 pro előtt egy 100/100 találati arányú mi mix2-őt használtam, ami már az ujjbegy részbeni érintésére is azonnal old, így nekem macerás volt a mate-nél, hogy pontosan rá kellett helyeznem az ujjamat a leolvasóra, és szinte teljes felülettel, mert, ha nem, akkor nem volt hajlandó felismerni.
4.) Nálam az üzemidő gyatra volt. Csináltam én annyi resetet, mint még egy telefonnál sem, nálam a google ette az akku-t alaptalanul.Sajnos ezek a dolgok szúrhatják is a szemedet, de már bocsánat miért váltottam volna vissza, ha a mate olyan jól teljesített volna, mint ahogyan te (ti) állítjátok?
Nem hoznak lázba semmilyen tesztek, és más felhasználók véleményei sem, mivel sok más telefonnál is volt már vita köztem és más fórumtárs között pl. laggokról, akadásokról, amit szinte senki nem volt hajlandó meglátni.
Személyes találkozókor, mikor megmutattam miről is beszéltem, írtam, akkor jött a válasz, hogy "jah, hát ezt én észre sem vettem, de így ahogy most jobban megnézem, tényleg neked van igazad."Szóval a támadásod, támadásaitok alaptalanok, mert továbbra is mindenben tartom magam azokhoz, amit itt korábban leírtam.
-
Mi lenne, ha nem mennénk át Mate 10 ajnározó topikba? Ez a Mix 2 topikja!
Köszi!
-
zoleeno1
veterán
válasz
HUTCHDB #1152 üzenetére
Bocs, de sok minden egyszeruen felrevezetes az irasodban azok szamara, akik elgondolkoznak a 10pro-n.
Az lehet, hogy te kifogtal egy hibas darabot, mert mar amikor megvetted nem stimmelt vele valami... DE!
Kamera: erre nem irok semmit, kepek alapjan mindenki dontse el maga, fotos topikban van sok.
Rendszer sebesseg: megbocsass, de az, hogy akad, meg docog netto hulyeseg... Csak csúcskategorias teloim voltak, van összehasonlítási alapom, olyan sima es rezzenes mentes, mint a vaj.
Fingerprint: Szinte sosem teved. Nem nekem kell hinni, nem is neked, el kell olvasni az osszes tesztet, velemenyt, az egyik legjobb a piacon, mindenhol csak dicserik.
Uzemido: Ez is mindenhol le van irva, hogy az egyik, ha nem a legjobb az idei csucsok kozul. Rajtad kivul mindenkinel 7-9 ora a SOT, hasznalattol fuggoen.
Szoval nem kardoskodni akarok, csak egy esetlegesen kifogott hibas példány alapjan nem kell lehuzni ezt a telot, mert rajtad kivul szinte mindenki szerint nagyon el van találva.
Nem, nincs osszehasonlitasi alapom a mix2-vel, nalam az szoba sem jöhetett, csakis azokat cafolom, amik osszevetes nelkul is egyertelmuek.
Reszemrol a tema itt le is van zarva, csak szúrta a szemem, hogy ezek az allitasok egyszeruen nem igazak, legalabbis rajtad kivul senkinel nem igy van. Peace -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
*RLaci* #1149 üzenetére
Kezdodik...
Hasznaltal Mi Mix 2-ot, hogy van osszehasonlitasi alapod?
Ha nem, akkor miert irod, hogy ez csak az en velemenyem.
Mi a te velemenyed a mi mix 2-rol a (sima, nem pro) mate 10 -zel osszehadonlitva?
Szerinted, ha jobb lett volna a mate 10 pro, akkor miert valtottam volna vissza?csatoth79!
A kerdeseim hozzad is szolnak.
Milyen tapasztalatod van Mi Mix 2-vel, hogyan irod azt, hogy lehuztam, ha azt sem tudod, hogy a xiaomi hogyan mukodik...
Kiirt pl. fagyasrol, vagy miert lenne osszehasonlitasi alap egy ultragagyi s8 ujjlenyomatolvaso? -
csatoth79
tag
válasz
HUTCHDB #1135 üzenetére
Nem lehet hogy te belefutottál egy hibás példányba?
Ilyen üzemidőt egy telefonnál sem mértem
Samsung s8 -ról váltottam Huawei-re de mind fotó mind aksi,mind folyamatos akadásmentes használat jobb a huawei-nél.
Videók minősége marad el,de azt még most faragják egyre jobbra.
S8 nem egyszer fagyott le úgy hogy 1-2 percig sem működött fél év alatt 3x volt szervízben.
Ez mióta megvan nem fagyott le egyszer sem pedig azóta még ki sem kapcsoltam.
Leteszteltem 11 óra videó lejátszás után merült le,szóval azt sem értem.
Egy rossz tapasztalat után ne húzzunk le egy jó telefont -
Scooter74
őstag
1 nap 13 órája nem volt töltve a telefon.
Eddig van 3 óra 5 perc beszélgetés és 5 óra kijelző idő és még 19%-n van az akku.
Brutál, hogy milyen jól bírja. -
Ryoo
senior tag
Szerintetek van arra esély, hogy jövő tavasz, de inkább nyárra lemegy 100e Ft környékére a telefon ára? Akkor lenne aktuális a váltásom és nagyon tetszik ez a készülék, de ennyit nem vagyok hajlandó telefonra költeni. Már a 100e-t is csak duzzogva.
-
HUTCHDB
nagyúr
SMS-ek, és híváslista visszaállítására az SMS Backup + programot használom már évek óta.
Most viszont az istennek nem akarja visszaállítani csak részben a hívásokat. (2014. január)
Megnéztem, és a gmail fiókomban pedig ott vannak a call logok szépen.
Valakinek van ötlete erre, vagy esetleg ismer olyan másik programot, ami a gmail-ből visszaállítaná? -
HUTCHDB
nagyúr
Itt a mobilarenan szerintem meg a xiaomi igen kedves marka, alapjaba veve jo ertekeleseket kapnak.
Az ajanlottat azert eleg keves keszulek kapja, kapta meg, bar nagyon sajnalom, hogy a mi telefonunk nem.
Azert tudjuk, hogy mindenkinek masak a preferenciai, es azert egy egy tesztben is van szubjektum is. -
válasz
HUTCHDB #1135 üzenetére
Mindig vannak túlértékelt telefonok. A Huawei is az lett. Én a héten próbáltam. Ami nekem még feltűnt, az a melegedés volt. Mondjuk bemutatóteremben próbáltam rákötött töltövel. Lehet azért.
A túlértékelés (vagy direkt alulértékelés egyes telefonoknál) mostani tipikus példája a 1+ 5T teszt. Elvileg Kínából megvehető telefon nem kaphatja meg az Ajánlott minősítést, írták a Mi Mix 2 tesznél. Az 5T simán megkapta. Gondolom jobban fekszenek.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Scooter74 #1102 üzenetére
Mivel sikerült eladnom a Huawei Mate 10 pro-t, így most már írok róla néhány sort.
SAJÁT PREFERENCIÁIM ALAPJÁN KIALAKÍTOTT VÉLEMÉNYEM:
A telefon minősége jó, semmi kivetnivaló nincs benne, szép, kézre áll, hibátlan kidolgozású, nagyon minőségi darab. (kb. ennyi a pozitívum...)
A kijelző is jó, de nekem kicsit "szőrösek" a betűk, és napos, vagy nagy fényerejű környezetben elvérzik.
A kamera jónak tűnik, de külső, minőségi (esetleg kalibrált) monitoron láthatóan gyenge minőségű, túlélesített, és alulszaturált, a valóságot nem tükrözi. Ha adtam neki egy kis színt, akkor meg már túlzásokba esett...
Nem is értem, hogy pl. itt hogyan kapott annyi pontot, hiszen a teszben szereplő képeknél is láthatóan jócskán alul marad az összehasonlítottaktól.
A hang jónak tűnik, viszont meg sem közelíti a Mi Mix2 -tőt. Sem hangerőben, sem minőségben.
Ez igaz alap esetben kihangosítva, pl. egy youtube video-nál, csengőhangoknál, kihangosított beszédnél, normál beszédhangnál, és zenei téren is.
A mix2 jóval teltebb, egységesebb szebb hangot ad.
Ha, és amennyiben a mi mix2-őt vesszük 100 %-nak, akkor a mate 10 pro kb. 60-70%-ot tud e téren.
Rendszer. A probléma itt a legnagyobb. Szinte mindenhol akad, darabos, gondolkodós. Igen, sok helyen is tapasztalható várakozás, ami már 2017-ben szinte egyik csúcsmobilra sem.
A mix 2 sebességét meg sem közelíti, smooth-ságáról nem is beszélve.
Várni kell több alkalmazás megnyitásánál, a böngésző (chrome, és az általam nagyon preferált samsung browser is) szinte mindenhol laggol.
Bonyolultabb oldalaknál (pl. index.hu) pedig eléri nálam a minősíthetetlen szintet.
Volt olyan oldal, amit be sem töltött, csak fekete kép volt és fehér, körbe körbe forgó pálcikák.
Szerencsére az összehasonlítás során itt volt mellette egy mi mix 2, és az kérdés nélkül azonnal tette a dolgát, tehát nem a weblappal volt gond.
Az üzemidő is jóval alulmarad az elvártaktól. Nálam pl. kb 4-5 órára volt tehető a SOT.. A topikjában "külső appok nem optimalizáltak"-ra hivatkoztak, de nem egyedi volt az én problémám.Nálam nagyon fontos a rendszer smooth működése, az üzemidő, a szoftver személyre szabhatósága (több dolgot nem találtam az EMUI-ban) és a netezés. Na ezekben pont hogy jóval alulmarad a mi telefonunktól, ezért azonnal vásároltam egy mix2-őt, mert véleményem szerint a piacon jelenleg ez a legjobb dual sim-es telefon!
-
HUTCHDB
nagyúr
Itt van a hirdetés!
Ez a tok+van benne egy fólia. -
Drenadar
veterán
válasz
bokarcsi71 #1130 üzenetére
csak fehér...
-
bokarcsi71
aktív tag
Az értesítési led az szines, vagy csak fehéren tud jelezni?
-
kigyi_23
addikt
válasz
bokarcsi71 #1125 üzenetére
Én egy magyar srácon keresztül vettem őket. Nem feltétlenül a legolcsóbb 2-3K-val drágább így mint, ha kínából venném, de 1 év magyar gari nekem ennyit bőven megér
-
kigyi_23
addikt
válasz
bokarcsi71 #1123 üzenetére
Nem láttam rá utaló jelet, de lehet, hogy jelölik (igazából nem is kerestem, engem is meglepett, hogy global volt rajt, mert csak úgy rendeltem simán mint az elsőt aztán ez már global-al érkezett).
-
kigyi_23
addikt
válasz
bokarcsi71 #1121 üzenetére
Nincs feltétlenül, de többnyire global rom-al szállítják őket viszont lényegtelen, mert egyszerűen lehet varázsolni rá, ha kínai példányt kapsz akkor is.
-
bokarcsi71
aktív tag
Hol érdemes venni ilyen készüléket? Magyar nyelv van mindegyikben?
-
Scooter74
őstag
válasz
HUTCHDB #1117 üzenetére
Mondjuk az tény és való, hogy nagyon smoot a rendszer.
Parádés üzemidőt produkál a telefon.
Nyugodtan elmegyek itthonról hajnali 4-kor és este 8-kor mikor hazaérek akkor is 50%-n van az akku, úgy hogy van 3 óra telefonálás meg kb 2 óra 40 perc SOT, meg jó pár e-mail.
És mindez többségében mobil nettel.
Mai nap is volt 2óra 24 perc hívásom, meg mist van 5 óra SOT, és 28%-n vannaz akku.
Nem is gondoltam volna, ezidáig, hogy a MIUI ilyen jól optimalizált. -
Aki eddig kivárt, annak most 474 dollár a BFGBHSC19 kuponkóddal a Gearbesten. A 64 GB-os.
-
kigyi_23
addikt
Az éjjel érkezett egy frissítés globalra amiben az van írva, hogy hívás problémákat javították egyes szolgáltatóknál. Vajon a Telenor 4G bug is javítva lehet ebben már? (Gyanús, hogy igen) Sajnos abban a készülékben csak 2db Telekomos kártya van így ezt kipróbálni nem tudom az enyémen meg EU van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest