- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonLaca@
senior tag
Costum rommal IS.
Az a baj hogy a portolt romokban mindegyikben van valamilyen hiba. Pl 8.1 romokban nem működik a hangerő állítás hívás alatt. Vagy a csatlakoztatott audio eszközöket keveri össze. És így nehezen lehet különböző hangprofilt alkalmazni a rákötött perifériák szerint.
-
gyuri1979
aktív tag
Általában egyetértek veled,de most ellent kell hogy mondjak. És ne értsd félre nem védem őket,részben igazad is van,de az hogy szombaton indult a bolt az meg nem jelenti azt,hogy akkor kell a webshopnak is már működni. Az igaz,hogy amíg szombat kb délig működött az oldaluk,legalább az árakat,és azt hogy mit árulnak feltölthették volna a nyitásra. Viszont a Facebookon rendesen írogattak a kérdésekre,és töltötték fel....
-
Milestone2
nagyúr
Egy dolgot látok...
...a más szemében a szálkat is észrevenni, de a sajátban a gerendát se... - elv itt is érvényesül.
Arra oda tudtak figyelni, hogy a (tavaly "a hivatalos MIUI rajongói oldalak" szavazásán 2.helyen végzett és erről a Xiaomitól oklevelet is kapó) miui.hu jogi megtámadása megkezdődjön...
...de arra már nem volt idejük, hogy legkésőbb a megnyitóra a weboldaluk elkészüljön...
Nem újrakezdeni akartam a témát, csak megnézni a weboldalukon, mit és mennyiért árulnak...de nem sikerült. -
gyuri1979
aktív tag
Sajnos elég jól látod a dolgokat... Jogi részen dolgozom,és a védjegy oltalmak,névhasználati,logo stb. a világ minden részén szigorú szabályozás alá esnek! Itt legalábbis az eddig leírtak,és amit tudni lehet infó morzsákból stb.eddig jogos a lépés,feltéve,ha ezt valóban a Xiaomi kérte,és nem a hivatalos képviselet! A fórumokra,azok elnevezésére,más szabályok vonatkoznak(feltéve ha nem az adott cég,vállalat üzemelteti) ok engedelyezhetnek fórumot,név,és logo használatára! Itt nagy valószínűséggel,a magyar képviselet lépett,sajnos elég rossz irányba! Mert ha belegondol abba hogy van egy támogató oldal,ahol fordítanak,segítenek,és már elég rég óta( talán 4-5eve ha jól emlékszem) ez nekik is bevételt jelentene,mert nagy valószínűséggel több dolgot adnának el,na és van a reklám helye.... ugye!
Tehát ezt elkapkodták! Itt nagy valószínűséggel arról van szó,hogy saját név,domain alatt indítják el a webshopott,és itt kiutkozik a Xiaomi név! Igaz a miui.hu nem értem,mert ezzel akkor az android.... Stb. név alatt futó oldalakat a Google is tamadhatná...
Itt szerintem az lessz H a miui.hu fórumra kap engedélyt,a helloxiaomira pedig nagy valószínűséggel nem,vagy csak bizonyos feltételekkel.
De ismétlem,nem ismerjük a hivatalos indoklást,ki mit hogyan és miért kert pontosan. -
Milestone2
nagyúr
Igazad van.
Csak az időzítés.
Eddig nem zavarta őket?
Eddig nem volt védett a név?
Eddig miért nem léptek?
Szerintem szimplán a magyarországi súgójuk (megbízottjuk) akarta így és alakította így.
A jogi részét értem, de akkor X évvel ezelőtt, mikor a miui.hu alakult, akkor kellett volna felszólítást kapniuk, hogy jogtalan a névhasználat. -
-
TpS
őstag
Átlag felhasználónak ez nem jelent problémát, de aki szeret kísérletezgetni, alfa, béta állapotú romot tesztelni vagy kipróbálni, ott gond lesz, ha mégis vissza akar állni az előzőre. Álltam már én is vissza 8-as alapú romról 7-esre többször is, mert egy bughalmaz volt, nekem fontos funkció nem jól működtek. Feltételezem, hogy a hivatalos béta tesztelőknek azért lesz erre megoldás.
-
TpS
őstag
Erre számítottam én is, már a max 2-nél is eljátszották ezt az erősebb soc verziót, és ott se lett semmi belőle. Nem igazán értem, hogy ebben mi a jó, hogy valakik vagy célzottan, vagy nem, ilyen hamis infókat csöpögtetnek, és reményt keltenek a bivalyerős vasra vágyok körében.
-
Keresztapper
senior tag
Én magáról az official CM-ről, később a LinageOS-ről beszélek. Ez a release csak az RR Official változata, ami nem azt jelenti, hogy az official Lineage-re épül, mivel ilyen a Heliumra nincs. Amúgy meg volt ebből korábban is official, ami egyszer csak megszűnt, aztán volt olyan, amiben nem volt OTA update, most meg van ez, de ennek a frissítése sem garanciális.
-
Milestone2
nagyúr
Vannak emberek akik nem kompatibilisek egymással
Mi ketten ilyenek vagyunk...
Nem írtam semmi olyat, amit írsz, nem nyafogtam Pro-ért...
Van ez így...nem beszélünk egy nyelvet.
Próbálok majd úgy kommentet írni hogy ne tudj belekötni
Bár leginkább nem fogok inkább...semmit se.
Abban nem lehet hiba.
-
lovi27
addikt
Véget ért a bemutató. Van olyan oldal mely szerint beszéltek a Pro verzióról és lesz az is. Meglátjuk. Persze a kínai nyelv miatt nehézkesen áramlik az információ. Így a B20 örömmel is meg kell várni a rendes fordítást, mert még egyáltalán nem biztos, hogy minden verzióban megjelenik. De, legyen úgy!
-
Milestone2
nagyúr
Hát nem tudom, az árról szóló játékot pont te linkelted, itt meg konkrét ár van...
Abban igazad van, hogy 13:30 a bemutató, ami egyanezen az általam linkelt oldalon fog képekkel megtörténni, de live is lehet nézni biztos valahol.
Mindig így szokták az en.miui.com-on hogy már jóval előbb megkezdik a cikk írását, aztán a bemutató friss képeivel folyamatosan frissítik. -
Milestone2
nagyúr
-
gyuri1979
aktív tag
Nálam,csütörtök óta,rajta van,és semmi gond nincs vele. Leszámítva annyit hogy az sms/és értesítési hangnak ugyanazt lehet beállítani. Illetve nem fogadott hhivasnal,ahogy leteszi a másik fél,rögtön küld egy hangertesitest.Az üzeneteknel,kivettek a hangbeállítást,és egybe rakták az ertesitesekkel. Ezt leszámítva gördülékeny,akku üzemidő jobb lett,szerintem jól optimalizálták most a saomi fiúk,a miui9-kiadasahoz képest.
-
*Mukeey*
addikt
Az egyik egy gagyi utángyártott panel volt.Összerakta a srác és ilyen zöldes volt a fehér,a színek borzalmasak voltak.
Másikat barátnőm betörte sajnos,egyszer kérte el telefonálni,nem érezte a méretét😂
Most is megvan amúgy,melóba tabletként funkcionál,főleg zenét hallgatok róla kábellal egy erősítőre kötve,néha stream spotyról vagy soundcloudról.A rekord 50óra zene vele😎 -
Milestone2
nagyúr
Az általad linkelt GSM Arena cikkre írtam "...A forrás szerint a most futó MIUI 10 globális verziójának tesztelési programja július 24-én fejeződik be. Néhány zászlóshajó mobilra, mint a Mi 8 és a Mi Mix 2S már most elkezdték OTA-n teríteni...."
1. nem július 24-én
2. nem azokra a zászlóshajókra, amit említettélDe hagyjuk, van akivel, vitatkozom, van akivel nem, érezd magad jól, a(z) (ál)híreiddel.
-
*Mukeey*
addikt
Persze,hogy nem.Csak többen is remènyked
tektünk,hátha kicsit felsőbb kategória lesz,mint az előző,hardverben.
Na talán a pro változat majd...A fehèr előlapot èn sem èrtem,főleg nem bazári arany hátlappal.Xiaomi amúgy is az egyik legrondább arany árnyalatokat hozza ki mindig,pedig van szèp változat,pl S7e nagyon jól nèzett ki a platina/aranyban.
-
-
Keresztapper
senior tag
-
-
TpS
őstag
Mivel a Xiaomi terjeszkedik az EU-ban is, hátha végre a b20-at is belesuvasztják, és nem csak egy-két típusba. Amúgy ha tényleg ilyen lenne a max 3, akkor remélem a mix 3 is hasonló méretekkel és kinézettel jön, mert a mix 2 nekem nagyon nagy csalódás volt. Ilyen mix 3-ra vevő lennék.
-
TpS
őstag
-
TpS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest