- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Kodi, VLC is? Amúgy passz, nem használtam folyamtosan soha külső eszközt (max tesztnek néztem rá), de nem hinném, hogy frissítés hiánya okozza az ilyet. Nézd meg egy pendriveról, hogy azzal is produkálja-e az adott filmnél vagy a hdd-t ellenőrizd pc-n crystal diskmark sebességre vagy egy hard disk sentinel, a tároló körül néznelődnék először. Ha van USB hub közte, akkor anélkül teszteld, mert pár régebbi, gagyibb is okozhat ilyet.
Meg ne alvó állapot után nézd, amikor S-em volt nekem az mindent belassított (indítsd újra, hogy úgy produkálja-e). Ha ennyi megoldja, akkor azt ki lehet kapcsolni egy fejlesztőiben is akár. -
Steve1207
veterán
Vagy ne engedd frissíteni a chromecast-ot a box-on (leszeded a frissítést és csak a gyári marad, store-ban pedig auto frissítés ki) vagy rakd fel az 1.52-t apkmirrorról.
Nekem ezzel hibátlan lett hosszú idő óta, nem veszti el a kapcsolatot, lehet mindig csatlakozni és megy a képernyőtükrözés is lagmentesen.MX player, Kodi, hw, sw dekódolás stb: Szoftveres dekódolással összességében értelmetlen molyolni, hogy szerencsétlen cpu rész max-on dolgozzon. Amúgy nem lehet, hogy valami külső videólejátszó pl mx player bolondítja be ennyire a rendszert? Én egyáltalán nem használom box-on, vagy Kodi vagy gyári lejátszó és megy minden, pedig sokféle formátumot használok. Ha a Kodi megmukkan akkor összes adat törlése, uninstall, box restart, Kodi telepít, beállít, megy minden megint. Ennél nagyobb galibát sose okozott.
(#7096) Luissimo: még arra lettem figyelmes a Videostream addonnál, hogy amikor megnyitja a Chrome rosszul hozza be az ip címet és egyből a hibás linket dobja. Töröld vissza, a no-chrome.html-t, hogy az /ui legyen az utolsó és ezt könyvjelzőzd be. Ha kell csak ezt megnyitod és már pattinthatod is át a filmet.
-
Imi1981
veterán
-
azbest
félisten
Nem képernyőt kell tükrözni, hanem youtube appban megjelenik a cast ikon, ha látja a helyi wifin a chromecast kompatibilis eszközöket.
Böngésző azért nincs rajta, mert ez nem pécé. Távirányítóval használhatatlan bármelyik komolyabb weblap, plusz a weblapok több giga memóriát is felzabálnak manapság.
A firefox Tv változat még akár működne is, de a mibox távirányítón nincsendedikált opciók gomb, így mobil nézetben mutatja azt az egy oldalt, amit nézünk, nem lehet kimenni a beállításokhoz [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest