- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
#42308056 #9944 üzenetére
A GTV Csak a Fat32-t kezeli normálisan. Az NTFS-hez fel kell telepíteni egy programot, és ha le akarsz játszani külső meghajtóról egy file-t, akkor a programon belül kell betallózni, majd kiválasztani, hogy mivel játszod le. Lehet tévedek, (majd kijavítanak) de a program fizetős. A MI Boxnál nincs ilyen probléma. Az szinte mindent ismer és kezel.
-
törölt tag
-
válasz
#42308056 #9944 üzenetére
Pár éve én végigmértem stopperrel egy csomó router és médialejátszó fájlátviteli képességeit. Legnagyobb meglepetésemre azt tapasztaltam, hogy alig mérhető különbségek vannak az Ext4, exFAT és az NTFS között, noha ugye Linux-alapú rendszerektől volt szó.
Sőt, az Asus routerek egy egészen kicsivel gyorsabban is írták-olvasták az NTFS-t, mint az Ext4-et.MaCS
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Arolotifar #9942 üzenetére
A GTW csak a FAT32-t ismeri. Az már behatárolja a lejátszást a méret miatt. Lehet NTFS is, de azt bonyolult lejátszani. Viszont streaming-re kiváló tud lenni.
-
törölt tag
válasz
Arolotifar #9940 üzenetére
Az a baj hogy nekem kell egy USB port pendrive-hoz.
-
törölt tag
Na nyomtam egy gyári visszaállítást biztonságos módból Mi Box S-en, holnap kiderül volt-e valami hatása azon túl, hogy megint visszakerült a régi skin. Nem táplálok nagy reményeket de ki tudja. Ez után a balta jön, csak tudnám min fogok filmet nézni.
-
Kodit futtatok a Boxon, de jellemzően DLNA szervernek használom.
Hogyan tudom elérni azt, hogy ne lépjen ki belőle egy-két nap után? Az erre vonatkozó energiatakarékossági opciók (amelyeket ismerek) OFF-on vannak.
Boldog Karácsonyt!
Köszönettel: MaCS
-
LazacX
tag
Elemi kérdés lesz, de sajnos nem értek hozzá. Friss beszerzésű a box, a TV-vel összebogoztam, meg egy klavit, egeret párosítottam vele. Pár napig rendben működött, de tegnaptól nincs hang. Vélhetőleg a gyerekek állítottak el a klavin valamit, de ezt bizonyítani nem tudom.
Próbálkoztam a hangbeállításoknál, a klavin a hangerőgombokkal, de egyelőre semmi javulás. A TV hangszórója önmagában jó, pl. a Netflix hangja a TV appjával megy, de a boxos appal nem. Hol kutakodjak a beállításoknál, esetleg valami teljes gyári állapotba visszaállítás?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
beltram #9927 üzenetére
" ... mi box s 2nd gen.-em van és akadozva játssza le az mkv-kat ... "
"it's not a nug, it's a feature" - sajnos, ez ezt tudja. Nézz kicsit vissza a hozzászólások között. Én személy szerint visszavinném (vagy falhoz csapnám).
"azt hogy lehet beállítani?"
A sw / hw. lejátszás kapcsolóját az adott alkalmazáson belül keresd. -
beltram
tag
Sziasztok! Egy mi box s 2nd gen.-em van és akadozva játssza le az mkv-kat (belső tárhelyről és usb-ről is, tehát nem ez a gond).
Van valami ötletetek hogy mit lehetne tenni? -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy MiBox 3-as eszközöm és mostanában, amikor youtubeot nézek vele, akkor sokszor elkezd akadozni a videó és egy pillanatra el is megy a kép és hang, előptte pedig a lenti hiba üzenetet adja.:
Másnál előfordult ilyen? Mit lehetne tenni ez ellen? Baromi idegesítő, mert gyakorlatilag nézhetetlenné teszi a videókat ez a hiba!
A gép nincs tele pakolva alkalmazásokkal, van néhány, de bőven van még rajta hely, legalább a tárhely fele üres és frissítve is van, bár nem mai már, így csak android 9 van rajta.
Nem tudom, az új MiBox S2 mennyivel tudna többet ennél... -
És akkor új kérdés: telepítettem Kodit, hálózatról ezen nézek filmet, hallgatok zenét. Ha elindítok egy hosszabb zenei mappát (60 szám, jellemzően 4-5 percesek), akkor a egyszer csak megáll a zene, a doboz kilép a Kodiból. Probálkoztam azzal, hogy nem kapcsolom ki a tv-t, így tovább szól a zene, de ekkor sem játsza le az összes számot. És nem valamelyik szám végén csinálja ezt, hanem szól a zene, és egyszercsak csend lesz.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#42308056 #9920 üzenetére
Neked gen. 1 van? Kicsit most meg vagyok kavarodva, de úgy rémlik, hogy a 1st gen.-t vágta igazán haza a legutolsó frissítés, míg a gen. 2 - úgymond - "out of the box" nem lett túl acélos (ha jól emlékszem az itteni beszámolók alapján).
#9919 axlfsi
Gen. 1-nél nem volt auto update (hál' Istennek). Én ennek megfelelően kivártam, aztán le is szedték ezt a frissítést, így már nem is elérhető
Gen. 2-nél - ami valószínűleg neked van - nem tudom, hogy mi a helyzet. Az talán annyira nem sz@r. Ott csak az "offline" filmekkel akadhatnak gondok (streaming OK). -
törölt tag
válasz
Arolotifar #9915 üzenetére
Ja hát az nekem is van, bekapcsolás után egyből restarttal kell kezdenem ha akarok netet
De úgyis azzal kezdtem már régen is mert a Kodi össze-vissza bugolt ha nem tettem.
-
axlfsi
veterán
Akkor hirtelen csak két kérdesem lenne még:
1. melyik volt az utolsó. stabil fw?
2. kötelezően felmegy vagy van interakció és megszakíthatom?
(még nem bontottam ki, de a két ünnep között tervezek beüzemelni egy TV Box S-t) -
Arolotifar
őstag
válasz
Arolotifar #9917 üzenetére
Nem voltam lelkes  Jött valami patch, azzal tojt be a wifim is..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Arolotifar #9915 üzenetére
... @erahurka
Ezek szerint ti - akik nagy lelkesen felraktátok a legutóbbi frissítést - azóta sem kaptatok valamilyen javítást? -
megane76
csendes tag
Sziasztok, tegnap óta vezetéken kapja a netet, csak az a baj ha kikapcsolom majd vissza, nem érzékeli a kapcsolatot, csak újraindítás után. Távirányítóval szoktam kikapcsolni. Van erre megoldás, vagy mindig áramtalanítani kell kábeles net esetén?
-
axlfsi
veterán
... hogy a kérdésedre is kapj választ; TV Box S
(nem mellesleg, jobb döntés a gugli cuccnál is... nekem jobban is tetszik (pl a távirányító miatt is - de ez szubjektív - viszont papíron is többet tud). -
eboostr
aktív tag
Epp most volt tema a bb topikban,
#179325 -tól
https://prohardver.hu/tema/bestbuy_topik_akcio_ajanlasakor_akcio_hashtag_kote/hsz_179325-179350.html -
Taybor
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék nem tudom melyiket válasszam.A cél egy régebbi samsung tv okositasa. Főleg hbo max és böngészőből lehetőség legyen (sorozatbarát.hu) videot elindítani.
A xiaomi 4k stick és a XIAOMI TV BOX S 2ND GEN MÉDIALEJÁTSZÓ között mi a különbség?
Az én igényeimet mindkettő teljesíti? Van bármi más típus amiben még gondolkozhatok? -
törölt tag
Megjelent egy áruház menüpont Box S-en az Appok és a Kezdőoldal közt. Lehet újabb "remek" frissítés is közeledik?
-
Akelaus
senior tag
Lehet írtad, csak elkerülte a figyelmemet, te áramtalanítod is a boxot vagy simán "csak" kikapcsolod?
Ezen a héten nálam nem volt áramtalanítva (van rá wifis konnektorom, csak kikapcsoltam az időzítést), és anno is csinált ilyeneket hogy ha nem volt áramtalanítva, akkor akadt a lejátszás pl. a SkyShowtime alatt, de a HBO is néha produkálta
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok