- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
senior tag
Sziasztok! 2nd gen-re nekem 2024.nov.5 a legfrissebb biztonsági frissítés. Van ennél frissebb? Azt olvastam, nyáron jön rá az android 14. Már tesztelik a béta verziót, és elég stabil. Ez valós lehet?
-
prisz
senior tag
válasz
energomatt #10535 üzenetére
+1. Napi szinten használva, és amire kell, arra tökéletes
-
prisz
senior tag
válasz
<Adamsky> #10085 üzenetére
Akkor részletezem. 1. Manuálisan kilépek mindig a Kodi-ból, ha befejeztem a sorozataim izgalmas részeit. 2. Kikapcsolom a box-ot, ezzel alvó állapotba kerül. 3. Hetente 1x hosszan nyomva tartva a kikapcsoló gombot, rányomok az újrainditás felugró ablakra, és újraindul. Se több, se kevesebb. Hiba nélkül működik. Mar hónapok óta nem áramtalanítottam.
-
prisz
senior tag
válasz
TeebyKay #10081 üzenetére
Nemrég frissített nálam a Kodi valami 20x verzióra, már fingom sincs. Használat után mindig lépj ki manuálisan a Kodi-ból, ne csak a box-ot kapcsold ki, néha indítsd újra rendszert. Nálam nem jött elő ez a probléma. A ram pedig még most is bőven elég kb. mindenre. Legalábbis nálam gen2-őn.
-
prisz
senior tag
válasz
eldoble #10025 üzenetére
A sz@rul kódolt filmeknél, előjöhet a hiba. Én megbízható helyről töltök, soha nem volt probléma.Mindent lejátszott. Ha gáz van, mx player. Egy gombnyomással átállíthatod akár filmézés közben is sw-es lejátszásra. Így még a legmocskosabb, trehány kódolást is lejátsza.
-
prisz
senior tag
válasz
AthlonXP #9972 üzenetére
Nyugodtan megveheted, nem fogsz csalódni. Nekem is gen2 van, tökéletesen működik, nagyon fluid a rendszer.
Amire használom :
Geforce now ultimate!!! előfizetés+ xbox kontroller: hibátlan
Youtube premium : hibátlan
Hbo max : hibátlan
Netflix : hibátlan
Disney+ : hibátlan
Kodi v20.3 + magyar addonok: hibátlan
Twitch : hibátlan
Aptoide : hibátlan
Es igen, van egy-két olyan film ami az elb@szott kódolás miatt szaggat, de ez nem a lejátszó hibája. Megbízható forrásból letöltve, ezek is simán lejátszhatók. Én eddig ebbe nem futottam bele. Ne hallgass azokra, akik csak papíron látták a cuccot. Részemről nagyon jó döntés volt a megvétele napi szinten használom -
prisz
senior tag
válasz
<Adamsky> #9834 üzenetére
Inkább ne javítsák, mert csak sz@rabb lesz. Az esetek 99 százalékában mindent lejátszik, működik tökéletesen. A maradék 1%-ban pedig meg lehet oldani ha szoftveres kódolást választunk, ami az mxplayer-nél 1 gombnyomás. Én észre sem vettem volna ezt az egész anomáliat, ha "kiskopika" nem ír ide. Pedig már jó pár hónapja használom. Lepörgött 50-60 film hiba nélkül hdd-ről, és Kodi-ról.
-
prisz
senior tag
válasz
Kiskopika #9830 üzenetére
Igazad van én is kipróbáltam. Gen2. Ugyan nem töltöttem le, de kodi alatt a "filmapapával" megtaláltam ugyan ezt release-t. És valóban, a tünetek megegyeznek. Valami gigszer van a kódolással, amit a gen2 nem szeret. Viszont ugyan ez a film csak más forrással kodival, tökéletesen működik. Én java részt csak fullhd és 4k forrást használok, ezekkel semmi problémám még nem volt, persze megbízható forrásból szerzem be a "cuccot".
-
prisz
senior tag
válasz
Kiskopika #9815 üzenetére
Hali!
Nem állítgattam külön, kivéve az mx feliratkezelőjét. Minden tökéletesen működik. Netflix, youtube, disney+, hbomax, twitch, browser, mxplayer, geforcenow, fx, aptoide tv és végezetül Kodi a kedvenc kiegészítőimmel. Ennyi. Se több, se kevesebb. Hdd-ről már kb. 50-60 film es sorozat lefutott, hiba nélkül. Mondjuk az esetek 90%-ban .mkv fájlok. Az ilyen tesztnek készült vackokkal pedig én nem foglalkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Samsung topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest