- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
koháry
tag
válasz
tsabeekaa #10305 üzenetére
Azt találtam meg én is elsőként magamnak, de ott nem találtam olyan opciót hogy remote locationt tudjak felvenni. Van a sms ami hiába írom be a célgép felhasználónevét és jelszavát nem csinál semmit, meg ftp és ilyenek vannak amik szintén nem mennek valamiért. Gondoltam a vinyókat leveszem a boxról és ha sikerülne ezzel a módszerrel kapcsolatot létesítenem akkor az asztali gépre lennének dugva állandóan, így az új cuccokat is könnyen let tudom szedni a szobámban meg meg tudnám nézni őket.
-
válasz
tsabeekaa #9949 üzenetére
A hálózatnak fogalma sincs arról, hogy mi utazik rajta. Fájlrendszer beg eleve biztosan nem...
Azért írtam, hogy médialejátszók esetén sem volt különbség a fájlrendszerek között, hogy jelezzem: az NTFS-sel nem erőforrásbeli, hanem szoftveres probléma lehet. Ha tehát egy eszköz nem olvassa az NTFS-t, az nem azért van, mert gyenge hozzá, hanem azért, mert nincs ráprogramozva.
MaCS
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tsabeekaa #8619 üzenetére
Hmm... ezt a Nova player-t nem ismertem. Kössz a tippet
, majd kipróbálom tablet-en és box-on is (ha jól látom van külön Android TV-re készített változata).
Mondjuk én valószínű maradok a Kodi-nál. Tetszik az egységes felület (YT, HBO, Netflix, Video player, online TV, stb.).
Erről jut eszembe (kissé off-topic). Tudnátok nekem valamilyen jó és megbízható IPTV szolgáltatást ajánlani? Esetleg ezekről (Magyar TV Live, Magyar IPTV) hallott már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest