Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Köszi, ez a mi box már meglévő cucc, csak most átmenetileg előkerült. Tudom hogy max fhd-ig életképes, ahogy irtam is egy 11 éves 55" LG fhd tévén van ez a gondom, hogy mindenképp kell a 2 távirányító. Érdekes módon egy kisebb méretű de ugyanilyen LG tévé nem kapcsolja ki a mi box-ot, de átnéztem a menüjét és a simplink beállításoknál én nem találok semmi erre utalót..
A philipsre amúgy egy shield-en gondolkodtam, de az nem égető, mert leginkább streaming megy róla és ahogy irtad azokkal nincs nagy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ph A Google Android TV operációs rendszerének 6.0-s változatát futtatja a régi-új doboz.
Aktív témák
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NBA és kosárlabda topic
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest