- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
ha a Philips 8303-at szeretnéd okosítani, akkor a Mi box S szerintem felesleges. Megkapod a kicsit újabb 9-es droidot, de pro kontra érvek vannak bőven:
+ lesz 4K 60FPS ami a philips androidjában nincs (az 50hz miatt)
+ lesz bizonyos appokban kadenciahelyes lejátszásod (emby, smartyoutube, kodi, de a plex nálam nem ment pl )
+ gyorabb az ac wifije mint ami a tévében van
+ jóval fürgébb a rendszer- nem kadenciahelyes a Netflix és az HBO, manuálisan lehet trükközni, de a Philips belső lejátszója sokkal korrektebben és egyenletesebben működik.
- bizonyos frissítés óta pocsék lett az 1080p-s felskálázás 4K-ra, el van mosódva az egész, nekem ezen a tévén katasztrófa volt a végeredmény!!!
- nálam a plex auto framerate-je fagyást produkált, érdekes LG tévén ugyanez már tökéletes voltösszességében a philips elektronikája minden appban kompenzálja a kadencia hiányát (ennél a tipusnál persze, egy 60hz-es 7304 már lényegesen többet profitált a mi box S-ből.)
Nekem ez a kombó vált be: s905x3 box /HTPC filmekre, belső appok streamingre. Ezek miatt a mi box s végül el lett adva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest