- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
Tejberizs76 #315 üzenetére
Ez vízálló.
-
petipetya
nagyúr
válasz
internetezoo #270 üzenetére
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
_X10Dead_ #150 üzenetére
Mi az a bluetooth range? Mivel a gyerekeket is említetted, feltételezem hogy ha kikerül a hatósugárból, akkor jelezzen az eszköz a csuklóján?
Fonallal mértem egy minimum csukló méretet a legbelső lyukba fűzve - kb. 13,4 cm volt. Így elmondható, hogy az eszköz kb. 13-20 cm-es csuklón használható kényelmesen.
Több telefonnal is használható, én például két telóra szinkronizáltam fel az adatokat a múlt héten.
Az utolsó bekezdés érdekes felvetés, de a bluetoothnak van egy hatósugára. Ha pedig abba belép a gyerek, akkor már szabad szemmel is látható.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Richvargas #127 üzenetére
A mozgásból.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Devourer89 #118 üzenetére
Az csak az 1 USD volt, aminek levonásával ellenőrizték a kártyádat. Vissza fogod kapni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Devourer89 #83 üzenetére
Nem tudom. A kártyádat nem akarod regisztrálni a PayPal-on? Mert azt is csinálhatod, hogy pénzt utalsz a PayPal egyenlegedre és abból fizeted ki a cuccot. Ennek az előnye az, hogy nem kell beregisztrálnod a bankkártyádat a PayPal oldalán. A hátránya pedig az, hogy meg kell várni amíg az átutalás jóváíródik a PayPal számlán.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Éppen be akartam linkelni, mivel én is innen rendeltem anno a tinydeal oldalán. Ez tuti eredeti és másfél hét alatt megjön.
Ezek szerint mást rendeltem az aliexpress-ről. Annyi oldal van és annyi cuccot rendelek a haveroknak és magamnak, hogy már keverem a szezont a fazonnal.
-
petipetya
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #29 üzenetére
Negatív. Nálam működik a Nexus 4-en a gyári Lollipop alatt is.
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom, hogy a Playből telepített appban miért vannak kínai karakterek, amint az a cikkben is látható. Mindenesetre tjb007 már linkelte a magyar nyelvű app fellelhetőségét. Ezt kiegészítem az angol nyelvű alkalmazással: link
Az MI Band-et október 27-e óta használom és most áll 31%-on az aksi. Nem használom értesítésekre, de szokott ébreszteni a rezgéssel. Elmondhatom, hogy ez az aksi idő remek.
A lépéseket korrektül mutatja akár zsebre tett kézzel is, illetve ha a cucc a nadrágom övtartóján pihen éppen. Az irodában ott hordom, mert a klaviatúra ütlegelése során is lépésnek titulálná a kézmozdulatomat, ahogyan az ölemben pihentetett bal kezemet az asztalra teszem majd vissza.
A telón gyári Lollipop fut és így működik a képernyő feloldása is a karpánttal.
Az alvásmonitor része a legjobb, mivel az alapján be tudom lőni hogy mikor érdemes lefeküdni (persze ez megy nélküle is), illetve egy sörözés után hogy alszom stb. Már azt is tudom, hogy mikor álmodom akkor mozgok közben.
Nálam elérte a célját: kedvelem a technikát és a kütyüket, ez a Xiaomi pedig rá tud venni arra, hogy gyalogoljak többet.
Az aliexpress-ről rendeltem, röpke másfél hét alatt a kezemben volt kb. 4500 Ft-ért.
Hirtelen ennyi jut az eszembe. Ha van kérdés, akkor nyugodtan tegyétek fel itt a topicban, hogy más is lássa a választ.
Köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest