- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz
thenameless #287 üzenetére
Én szoktam zenét hallgatni vezeték nélkül. Semmi összetűzés nincs.
Biciklizésnél szerintem max az út recegését számolná. -
Wilika
aktív tag
válasz
bollokcs80 #260 üzenetére
Nekem úgy tűnt, hogy az angol appban van lehetőség az értesítések azonnali átvitelére (kivéve hívás, az továbbra is három másodperc).
-
Wilika
aktív tag
Meg is jött, eBay-ről rendeltem.
-
Wilika
aktív tag
Az nálam elég változó.
Igazából az erőnlétem is nagyon változó. Van amikor alig bírok magammal, úgy húzok végig az Árpád fejedelmen, viszont van amikor olyan, mintha szembeszélben tekernék fel a mátrára.
Érzésre azt mondanám, hogy az előbbi esetekben többet pörög a szívem.
Néha elgondolkodom, hogy egy pulzusmérő jó móka volna, csak kíváncsiságom kielégítése végett, hogy ilyenkor hogyan alakul a szívverésem. -
Wilika
aktív tag
válasz
petipetya #230 üzenetére
Az ösztönző részt már elismerem. De én pl. híztam úgy, hogy naponta 12-14 km-et letekertem 20-24-es átlaggal (városban az annyit tesz, hogy vannak bőven 30 feletti szakaszok), ami nem sok, de lényegesen több bármilyen gyaloglásnál, és most, hogy ebben a hónapban még nem bicóztam, csak zabáltam, meg otthon és a munkahelyemen ültem, visszamentem 56 kilóra. Sokszor elgondolkodom, hogy a mozgásnak vajon van-e egyáltalán köze a testtömeghez.
...és persze +1 a kütyüimádatnak. -
Wilika
aktív tag
Persze, csak nem látom értelmét. Mármint tettél (NAGYJÁBÓL) x lépést. És? Gyaloglásban még senki sem lett fitebb. (most persze nem túráról, zarándokútról beszélünk) Ha az ember fut, azt meg érdemesebb már GPS segítségével monitorozni. (persze még az is kiegészíthető légzésszámmal és szívveréssel)
-
Wilika
aktív tag
Van olyan bolt, amely európából szállít, és még olyan 7k körül megáll? Vagy inkább vegyem itthon a Xiaomishop-ból, vagy edigitalból?
-
Wilika
aktív tag
Franc, még ez is nagy a csuklómra.
És ahogy elnézem, nagyon szabdalni a pánt részét nem lehet/érdemes.
Bár lehet, hogy maga a főegység is túllóg már a csuklómon?
Látom, hogy ebay-en, még plusz szilikont is lehet hozzá kapni, de abból is csak egy méret van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Napelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest