Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 90 - modellalkat
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Nálam is ez volt, csak nekem az a füles csatlakozni sem volt hajlandó. Mindenesetre a Haylou GT2 és a QCY T1C, T2C is olcsóbbak és sokkal jobbak összeszerelés, valamint hangminőség szempontjából.
-
drkaputt
csendes tag
(#25) _imi: Nálam ugyanez van, a HBO GO késik, a Netflix nem. Az appal lesz a baj. (Nem ez az egyetlen probléma az előbbivel amúgy, rendre homokórázgat például nekem hálózati problémára hivatkozva, miközben minden más - így a Netflix is - tökéletesen fut közben...)
Amúgy kb 2 hónapja használok ilyen fülest, az áráért nagyon jó vételnek tartom, bár audiofilek messze kerüljék el. V karakterisztikájú hangzás, kicsit tényleg "mű" mélyekkel, "hisszegős" magasokkal, kevés középpel.
2-3-szor sikerült elejtenem 1-1,5 méterről (ugyanis kicsit macerás kiszedni a tokjából, mert nem nagyon van rajta fogás, ellenben elég csúszós a felülete), nem lett semmi baja.
Kb. kéthetente előfordul, hogy a kisbarátok elvesztik a kapcsolatot egymással, de ez egy manual restarttal könnyen orvosolható.
Én szándékosan ezt választottam az érintő vezérlős fehér testvére helyett, így nincsenek véletlen elnyomások illesztgetés közben, illetve akár sapkán keresztül is ki-be tudom kapcsolni, jól jön így a mínuszokban. Ja igen, nagyon jó benne, hogy teljesen befekszik a fülkagylóba (legalábbis az enyémbe igen), így egyáltalán nem nyomja a dobhártyám, ha sapkát húzok rá.Bottom line: remek cucc ennyiért, átlag zenehallgatónak nem hiszem, hogy kell jobb.
Nálam meg jól vizsgázott ez a TWS kialakítás, úgyhogy most keresnék egy ilyet csak komolyabb sounddal, úgy 25ezerig - ha van valakinek tuti tippje esetleg, ne tartsa magában. -
gzoll
aktív tag
Én úgy szereztem tudomást erről a termékről, hogy elmentem a Lurdyba a Xiaomi boltba karácsonyi ajándéknak venni egy Mi Band 4-et, azt ez meg ott fityegett a polcon, gondolkodás nélkül megvettem. Amúgy jól néz ki, és nagyon korrekt ezért az árért, csak sajnos túl nagy a fülembe, nekem a legkisebb haranggal is olyan, hogy benyomom, és kicsúszik, kényelmetlen nagyon ez a fölfelé áll design. Úgyhogy egy alixpress-es 10€-s airpods koppintással vagyok kénytelen utazgatni, mert az nagyon kényelmes, és nem esik ki a fülemből (persze a hangminősége egy olcsóbb tejfölös dobozt idéz). Sajnos nekem erre a termékkategóriára viszonylag alacsony a lélektani ár határ 😂
-
Fall-N
veterán
válasz
Juhaszatti #30 üzenetére
Jól írod. A Xiaomi Mi Airdot Basic volt a kínai verzió a Redmi Airdots meg a Global. AliExpress, Gearbest és társain is így árulták. Viszont már kaotikus volt ezelőtt is mert a töltőbölcsőn hol Mi logó hol Redmi volt. Most meg már az EU verzió is Xiaomi.
-
ates
aktív tag
"Szubjektív oldalról biztos, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, nagyon sok és akusztikus zenéknél hallhatóan mű-hatású basszus üti meg az ember fülét, a középtartomány sok esetben elnyomott, ritkán tud jól kiteljesedni." Ezt mennyire tapasztaltátok ? A Basic vezetékesnél érzek/hallok ilyet, mint amit a tesztelő írt.
-
neoforce
aktív tag
Pont most keresgéktem asszonynak ilyen fülest a xiaomi.hu-n , természetesen nincs!😒
-
sxxorp
őstag
Amit én tudtam T2-nek, annak jóval nagyobb volt a bölcsője, persze az akkuja is, de arra nincs szükségem, inkább legyen kompakt. Nagyon nem kell nekem az a fedél sem, baromi jó, hogy a lehető legkönnyebben előkapom.
Most jut eszembe: az egyiket a párom kimosta, semmit nem romlott a hangzása (azt sem tudom már melyik volt), nem tartanék beázástól -
juuzer
addikt
Nálam egy Redmi AirDots teljesít szolgálazot. Én is azt mondom, hogy ennyiért baromira korrekt kis cucc. Még az idegesítő hibáival együtt is. :)
-
sxxorp
őstag
Nekem ez van több, mint fél éve, csak ajánlani tudom. Pár összehasonlító tesztben lényeges pontokban verte a Redmi Airdots-ot. Valaki említette a bölcső tetejének letörését, a QCY T1C frappánsan megoldotta: nincs - és nem is hiányzik
Fogalmam sincs mi lesz az utódja, melyik van ennyire eltalálva.
-
hajbel
addikt
Akkor vegyél helyette SoundPeats TrueDot-ot. Sokkal jobban szól és kisebb is a bölcső.
-
omlosz
csendes tag
Nekem van hogy 1 fél másodpercre elveszti a jelet utcán, főleg ha kapucni is van rajtam. Így azért télen eléggé korlátozott a használata. Jó időben kap majd még egy esélyt. Kár pedig szobában jól szól.
Egyébként a vezetékkel járó macerát kiváltja, de azt azért meg kell jegyezni, hogy ugyan annyi bosszúságot okoz ez is. Igaz, hogy nem lóg a kábel, könnyebb kivenni a telefont. De azért ezt, ha beugrasz boltba nem elég kikapni a füledből. Kell mellé egy szabad zseb is, ahova el tudod rakni addig úgy, hogy el se vesszen.
-
tonyrulez
őstag
Bizonyos appok automatikusan késleltetik a videót hogy a hang késését behozzák. Youtube, MX Player ezért képes arra hogy 0 csúszás legyen a hangban (vagy van benne valamennyi, de én nem veszem észre), játékoknál ahol nincs erre lehetőség, ott nagyon csúszik. Feltételezem HBO Go nem tud késleltetni, Netflix meg igen. MX Player-el nekem nincs gondom (csak kell neki 1 másodperc mire magához tér szünet után)
Más: ez a hatezres ár elég jó. Én még $18,29-ért = 5300Ft-ért vettem Aliról, azt a +700Ft-ot megéri hogy nem kell 1 hónapot várni rá és van rendes garid.
-
BoC1ka
senior tag
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Én is edzésre vettem csak, néha csinál érdekességeket de ennyiért bőven megfelel. Edzésre jó.
De miért edzel 2+ órát? Az már káros. Sztem felezd meg
-
Juhaszatti
addikt
-
Ryser
csendes tag
nekem Redmi Airdotsom van, augusztusban rendeltem kb. 6 ezer forintért, megjött két hét alatt. Ránézésre szó szerint ugyanez mint ez, leírásban is, így nem tudom ez miért basic. Amúgy én szeretem, gyorsan tölt a füles meg maga a tok is, és nekem futáshoz is tökéletes, meg se mozdul egyáltalán. Tudom ajánlani teljesen
-
_imi_
csendes tag
Ilyen fülesem van, arra van valakinek tippje, mitől lehet az, hogy videónál csúszik a hang? Hbo go-nál van bőven delay, ha mx playerrel nézek valamit, akkor a kép is ugrál, ha fülessel nézem, azonban a netflixnél pl. tökéletes minden...
-
S-eye
senior tag
Futásra mennyire jó? 5-10 km-es távra. Attól tartok, hogy kiesik. Van egy noname bluetooth sport fülesem, az folyamatosan kiesik.
-
Noukoum
veterán
Azért le a kalappal a Xiaomi előtt, egy töltőkábel áráért ilyen terméket!
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #17 üzenetére
-
zsoltti
senior tag
majdnem egy évvel ezelőtt vettem ebayről, első szettet, bele szerettem, majd egy máskk szettet is vettem, sajnos hamisították. ebayről valószínű hamisat veszel már. Majd harmadszorra is rendeltem jóval drágábban az már nem hamis. Vigyázni kell ezzel is ebayen.
-
maximilian4
addikt
Én airdots pro-t vettem pár napja itthonról 20k-ért. Imádom.
-
d@vee
őstag
Szeptemberben vettem, megtetszett az apró mérete és a mellé nagyon alacsony ár. Azóta a vezetékest elő sem vettem
A hangminőség sokkal jobb, mint amit 6 rugós olcsó kicsi vezeték nélküli fülestől vártam. Ha nem vagy lusta a hangszínszabályzóval játszani, akkor meg pláne. Banggood-ról rendeltem, meg sem néztem anno, hogy kapható-e itthol. Van Priority Direct Mail szállítás kb. 700 forintért, 2 hét és itt van. Néha másfél.
Telefonálásra viszont egy átlagos hétköznap, kb alkalmatlan. Tényleg egy csendes szoba kell hozzá, de akkor meg nincs értelme a fülessel telefonálásnak amúgysem.(#15) hajbel: Dehogy kuka, én már hányszor leejtettem...
Semmi baja nincs, egyedül attól félek hogy nem találom meg, mert kicsi és fekete. Na meg ha elromlik, csak 6 ezer volt, de nekem eddig kibírta a leesést.
-
-
Fall-N
veterán
Nem rossz ennyi pénzért, akinek viszont a külföldi rendelés is belefér, annak jó alternatíva lehet a QCY T1.
-
consono
nagyúr
Ilyet kapott a kölök Karácsonyra, nagyon elégedett vele. Ma lesz az első napja a suliban a fülesnek, remélem haza is ér vele
-
moleculez
veterán
Na ezt vártam, hogy ebben az árkategóriában is legyen valami értékelhető. Kipróbálom ezt a TW kialakítást
, (ha beválik, akkor jöhet egy AirPods Pro).
-
tibcsi0407
félisten
Szeretem a hangvilágát, de nálam egy 2 óránál hosszabb edzést már nem bír ki töltés nélkül, így el kellett engedjem.
-
"Beszélgetési minőség szempontjából a szájtól távol lévő mikrofon ezúttal sem tesz csodát, viszont abszolút nem mondhatjuk telefonbeszélgetésre alkalmatlannak a kütyüt, csupán egy aránylag csendes környezet kell hozzá."
Szóval akkor telefonálásra ez is kuka...
Volt előtte air dots pro-m azt is elajándékoztam mert telefonálásra kuka sajnos, pedig az még valamivel közelebb van a számomhoz is... -
Sefneni
őstag
Ez még egész jó is lehet.
Habár a Xiaomi oldalán tényleg mindenből ki vannak fogyva.
-
freeknight
őstag
Már nyomtam volna is a kosárba gombra, de sajnos elfogyott...
Nekem ez a bajom a xiaomi.hu-val, ha van valami náluk igazán jó áron, akkor 2-3 óra alatt elkapkodják, aztán 1 hónap múlva talán lesz belőle, talán nem... -
L4D1K
őstag
Ez nem tavaly szeptemberben jelent meg?
Anno a xiaomi boltban volt szerencsém kipróbálni, már az eladók sem ajánlották. Hangminőség ok, de hangerő és szigetelés sajna gyenge. A boltban próbáltam egy hívást sajnos alig hallottuk egymást.
-
Silenzio
addikt
Ez mikor jelent meg először? Miért nem hallottam még róla? Csak mert akkor ezt vettem volna karácsonyra a keresztlányomnak...
-
oszy
veterán
Számomra az volt a kényelmetlen ebben, hogy nyomógombos, nem pedig érintős. Így meg is váltam tőle.
6000-ért Kínából rendeltem egy BlitzWolf BW-FYE3. Persze kuponnal lett annyi.
-
g2gti
tag
Csak lehetne már kapni a MI Store Webshop-ban
(felhívtam őket és január közepét mondtak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ne legyenek illúzióink: ez a 6000 forintos fülhallgató nem veszi el a drágább társai kenyerét, ennyi pénzért azonban zseniális vétel.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest