- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Szeptemberben vettem, megtetszett az apró mérete és a mellé nagyon alacsony ár. Azóta a vezetékest elő sem vettem
A hangminőség sokkal jobb, mint amit 6 rugós olcsó kicsi vezeték nélküli fülestől vártam. Ha nem vagy lusta a hangszínszabályzóval játszani, akkor meg pláne. Banggood-ról rendeltem, meg sem néztem anno, hogy kapható-e itthol. Van Priority Direct Mail szállítás kb. 700 forintért, 2 hét és itt van. Néha másfél.
Telefonálásra viszont egy átlagos hétköznap, kb alkalmatlan. Tényleg egy csendes szoba kell hozzá, de akkor meg nincs értelme a fülessel telefonálásnak amúgysem.(#15) hajbel: Dehogy kuka, én már hányszor leejtettem...
Semmi baja nincs, egyedül attól félek hogy nem találom meg, mert kicsi és fekete. Na meg ha elromlik, csak 6 ezer volt, de nekem eddig kibírta a leesést.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged