- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
flegga92 #264 üzenetére
Ezt a tok nélkül nem lehet megoldani?
Tegnap előtt lemerült délutánra teljesen, este be a tokba (ami vasárnap volt feltöltve),
Tegnap reggel füles kivesz a tokból, elindultam, már az utcán jöttem rá hogy nem kapcsol be. Fasza1.
Tegnap este feltöltöttem előbb a tokot, majd beleraktam a fülesek, azt is feltöltöttem.
Ma reggel kikaptam a fülesek, láttam be is kapcsoltak, az utcán szembesültem vele hogy nem kapcsolódnak össze. Fasza2.Persze a tok otthon van.
-
hunluigi
senior tag
Üdv! Ugyan egy basic2-ről lenne szó, de kíváncsi lennék találkozott-e valaki az alábbi hibával. A tokba rakott füles látszólag kikapcsol, a telefonról is lecsatlakozik, de kb fél nap alatt a teljesen feltöltött tokot nullára szívja, és a tokban bekapcsolnak a fülesek. Reset volt már a füleseken. Az eszköz új.
-
Met
nagyúr
Honnan lehet tudni hogy tölteni kell a fülest?
Valamelyik nap elég sokat ment, időnként elhalkult a bal oldali egy pillanatra.
Viszont este elég gyorsan feltöltött. -
judas13
addikt
Na tegnap jött meg, és tényleg nagyon megérős!
Ennyiért meg kifejezetten az. -
kalanchoe
senior tag
Sziasztok! Ha minden igaz, holnap megérkezik az én Airdotsom is, már az S változat. Azt lehet tudni, hogy körülbelül milyen hosszú élettartamúak a fülhallgatóak? Szerintetek 1-2 évig elmegy, vagy ez változó?
-
Ferrarer
tag
Sziasztok!
Kínából rendeltem nyáron egy Xiaomi Airdots Basic-et. Kb 10 alkalommal használtam. Legutóbb bekapcsoltam, jelzett is, hogy "turn on", majd ki is kapcsolt "turn off' jelzéssel. Gondoltam lemerült. Feltettem tölteni, de nem világítottak sem a fülhallgatók, sem a tok. Néhány órát így fenn hagytam tölteni. Bekapcsoltam és megint egyből kikapcsolt.
Mi lehet a gond?
Elreő is köszi! -
flegga92
senior tag
válasz
Sweet Lou 6 #275 üzenetére
Én már ritkan hasznalom egyszerre a kettőt, inkabb külön külön hasznalom. Mikor minden nap együtt ment, akkor is csinalta. Angol fórumokon is sokan panaszkodtak erre.
-
flegga92
senior tag
válasz
Vismajor01 #273 üzenetére
Ez ilyen sajnos, nekem is hetente resetelni kell... Vagy megbarátkozik vele, vagy gariba küldjétek vissza, hátha visszakapjátok egyszer a pénzt.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Bnonek vettem egy ilyet;
Xiaomi MI True WirelessAz a gond h allandoan szetkapcsolodik a ket fules, bnomar harmadszorra jon haza azzal h csak a jobb szol. En resetelem a ket fulest, akkor kis erolkodes utan jo. Vmit rosszul csinalunk vagy gari?
-
flegga92
senior tag
válasz
DrKapocs #269 üzenetére
Én rendszeresen szoktam telefonálni vele főleg utcán, tömegközlekedésen, senki nem panaszkodott. Múltkor elég jól fújt a szél kérdeztem is a hívott féltől, hogy hall e rendesen, nem szélzajos e. Azt mondta, hogy semmi szélzaj nincs, hall rendesen, még a madárcsicsergést is. Szerintem bent a lakásban jól működhet. Viszont azt vedd figyelembe, hogy 3 órát bír kb egy töltéssel. Ha csak az egyiket használod egyszerre, akkor 3 óránként fülest kell cserélni a másik mehet a tokba.
Régen, míg nem volt BT a kocsiban egy [BlitzWolf® BW-BR1] használtam, ennek is teljesen jó a mikrofonja. Kocsiban lent volt a középkonzolon és simán magam elé beszélve hallott a másik oldal. -
DrKapocs
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az alábbi élethelyzetben: oktatással foglalkozok és nem szeretném még egyszer végigélni a digitális oktatás szörnyűségeit. Egyszerűen nem bírja a szemem azt, hogy egész nap a laptop előtt üljek és beszéljek a "képernyőnek". A következő korona vírus hullámra kicsit felkészültebb szeretnék lenni ilyen téren. Adott egy lapop hdmi csatlakozóval és bluetooth képességgel, illetve a szobában egy Samsung smart tv. Screen mirroring funkciója nincs. Arra gondoltam, hogy a laptop képét egy hdmi kábellel átvezetem a tv-re (hdmi csatlakozó van rajta). Ide átküldöm a ppt képét, ami Skype, Zoom, Meet, stb. segítségével megosztok. A laptop bluetooth funkcióját használva, egy Redmi AirDots segítségével hallanám azt, amit a hallgatók mondanak, ők pedig hallhatnák az előadásom. Ez így működőképes lehet?
Van némi aggodalmam az ügyben:
1. gyenge a mikrofon funkciója az AirDots-nak
2. több órás előadások is vannak, kétséges az üzemideje az AirDots-nak.A lényeg az lenne, hogy nagy képernyőn lássam a képet (tv), halljam a hallgatókat és ők is halljanak engem úgy, hogy nem kell ott ülnöm a laptoptól 40 cm-re egész nap.
Gondoltam egy másik eszközre is:
https://www.aliexpress.com/item/4000614255847.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.2b8d2e0eARbNNc
Vezetékes fülhallgatóm van, az nem lenne gond, hogy van egy kis "kábelezés". Ennek nagyobb lenne az akkuja és a mikrofon részéről is jókat írnak.Bármilyen meglátást, ötletet szívesen fogadok!
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy nagy összegeket nem szánnék a megvalósításra. -
blueye
veterán
Itt mar sok OFF volt, ezert itt kerdezem hogy ha lesz vkinek tapasztalata a QCY T5S / Pro fulesekkel, irja mar le. A scarbir.com -on nagyon jokat irtak a T5rol.
Vagy inditsunk uj topic a QCYnak? -
Gabesz87
veterán
válasz
flegga92 #264 üzenetére
Hiába, nem sikerül, csak az egyik szól.
Hopsz, msot sikerült. Azt hiszem csak nem vártam eleget. Írtad, hogy amíg 2x nem csipog. Voltaképp 2x2-t csipog némi szünettel, Én az 1. után elengedtem. Na most jó, köszi!
(#265) blueye: igen, ezt a videót tegnap is láttam, és próbálta, ez alapján.
De hiába. Resetelem, újra bekapcsolás után villog mind a kettő, az egyik lassabban, a másik gyorsabban. Várok kicsit, aztán hiába párosítom (megjelenik a telón a bal és jobb is külön), a jobb oldalival (mert hogy az a main unit), akkor is csak az szól, és a bal oldali villog tovább, várva a párosítást. -
blueye
veterán
válasz
Gabesz87 #263 üzenetére
Neki eleg jo videoi vannak errol:
[How To Pair And Troubleshoot The Xiaomi Redmi Mi AirDots] -
flegga92
senior tag
válasz
Gabesz87 #263 üzenetére
Nem jól csinálod. Telefonodból töröld a párosítást mind a két fülesről. Kiveszed mind a kettőt, szerintem tedd a füledbe úgy könnyebb, kikapcsolod mind a kettőt. Utána bekapcsolod mind a kettőt de nem engeded el a gombokat, míg 2x nem csipog a szokásostól eltérő hangon, ez kb 20-25 mp. Ezek után vissza a tokba mind a kettő, mikor kiveszed először a két füles fog összepárosodni, majd utána tudod a jobb oldalit párosítani a telefonnan. Ha a bal oldalit szoktad külön a telefonnal használni, akkor kapcsold ki, majd kapcsold be csak a balt, várjál vele egy kicsit, majd párosítsd a telefonodhoz.
-
Gabesz87
veterán
Van egy Basic fülesem, és az istenért nem tudom mindkettőt egyszerre életre kelteni. Csak az egyik szól, hiába resetelem. Kikapcsolom, majd nyomom hosszan (elvileg elég az egyiket nem?), amikor piros fehér nem világít. És utána újra pároztatom a telóval, megjelenik a L/R, attól függ, melyikkel csinálom, de tök mindegy, mert csak az az egy fog szólni. Nem értem.
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Kollegámnak ilyen fülese van.
Egy olyan probléma adódott, hogy a bal oldalin folyamatosan világít a LED pirosan, és semmire nem reagál - tehát resetelni sem lehet.
A jobb oké. Lehetett resetelni, de a másikkal azóta sem lehet mit kezdeni.
Találkozott már valaki ilyen esettel? -
mhn
tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a basic és a "normál" verzió között mi a különbség?
A basic most 6990 a sima meg 10400 a magyar gyári honlapon, ami már nem annyira nagy felár szerintem.
Köszönöm! -
D-Phrag
senior tag
Sziasztok! Nemrég rendeltem DHGate-ről egy Redmi Airdots-ot. Elvileg global/international verzió. Kuponnal hirdették a rendeljkínait.hu-n de már nem működött mire meg akartam rendelni, viszont az alapára sem tűnik rossz dealnek (14,99$) Igaz a vége 4900Ft lett pedig Revolut árfolyammal kellett volna számolni, ami olyan -300Ft lett volna.
Szerintetek amúgy így korrekt vétel? A "BASIC" a dobozon mire vonatkozik?
Amúgy a Haylou GT1 Plus-szal szemezgettem régebb óta, de az pont a duplája lenne szállítással. (Igaz EU-ból). -
Soleco
tag
Kiváncsi lennék, hogy pár év használat után a 3 óra üzemidőből mennyi marad. Gondolom 2 év után teljesen tönkremegy az akksija és lehet kukázni
.
-
blueye
veterán
Semmi gond
Ezt olvasd el -
moma
őstag
Köszi!
Bocs, hogy ennyit kérdezek
, azt tudod esetleg még, hogy olyankor hogy történik, hogy vált az eszközök között, ha mindkét eszköz bluetootha él éppen? Valahogy a headsetten nyom meg valamit? És ha meg nincs az egyik bluetootha bekapcsolva akkor meg megy automatikusan a másikra?
-
moma
őstag
válasz
sirarcheer #221 üzenetére
Szerintem azért viselhetik kétféleképpen, mert a mikrofon más szögben áll. Lehet beszédhez jobb a vízszintes.
Amúgy megjött ma az enyém is. Egy kérdés. Ha párosítottam telefonomhoz, akkor ha szeretném használni a laptoppal is, akkor azt hogy érdemes csinálni. Fogja tudni kezelni a két eszközt, ha egyszerre egyen van bekapcsolva csak a bluethooth? és úgy kell csinálni gondolom először, hogy kikapcsolom a telón, mert különben csatlakozna oda, és akkor úgy párosítom a laptoppal is. Jól gondolom?
-
blueye
veterán
válasz
Plug Life #243 üzenetére
Ennyit talaltam rola, eleg vicces az "akcio"
Erre most nem nevezek be.
(bar meglepo h akar holnap feladnak mar EU raktarbol)
"The new model does not bring any visual changes but offers a new mono sound output mode which can split the two earbuds as separate receivers. The Air Dots S are also touted to offer better sound transmission rates despite the fact they still rely on Bluetooth 5.0 connectivity just like their predecessors. There’s also a new low-latency game mode." -
blueye
veterán
-
juuzer
addikt
Én is így csináltam.
- Unpaireltem őket minden kütyümtől, amikhez hozzá voltak csatlakoztatva.
- Kivettem és kikapcsoltam a budokat.
- Bekapcsoltam őket és addig nyomtam, amíg ez a lilás, gyorsan pulzáló fény nem fogadott, ami el is múlt utána.
- Visszaraktam őket a töltőbölcsőbe.
- Majd újra kivettem őket és a jobb oldali ugyanilyen lilás színnel villogot, majd átváltott fehér pulzálóra. A bal nem.
Továbbra se találják egymást :/
Nincs jobb ötletem, szerintem veszek egy más tws fülest. -
blueye
veterán
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem. Majdnem 1 éve használom már a Redmi AirDotsot (Aliről rendeltem anno), viszont az utóbbi pár napban a bal oldal nem képes megtalálni a jobb oldali fülest. Olyan, mintha a telefont keresné. Mindkettőt hozzápárosítottam a telefonhoz, viszont csináltam full resetet is a fülhallgatókon - amikor ugye elveszik a párosítás.
A full reset után is sajnos a bal fülhallgató nem akarja megtalálni a jobbat. Mit tudnék még esetleg tenni?Eddig ha ilye gondom volt csak visszaraktam őket a tokba, majd újra kivettem őket és működtek rendesen.
-
flegga92
senior tag
A bal már az első héten elkezdte, a jobbos eddig teljesen jó volt.
Pedig nagyon keveset van a tokban, általában külön használom őket, a balossal este alszok, jobbos meg napközben 1-2 óra podcast, így általában 4 naponta kerül töltőre.
Kicsit vegyes érzések vannak bennem, pedig viszonylag jól szól, eddig Xiaomi cuccban nem csalódtam. Kezd az agyamra menni, hogy nem veszi az érintést (jobb lett volna a Basic) illetve ez a töltő tok probléma. -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Van egy fehér színű fülhallgatóm, Alzáról vettük karácsonykor. Mostanában a töltőtokba visszahelyezve állandóan igazgatni kell, hogy elkezdjen tölteni. 5-6 alkalom kell neki, hogy jó legyen. A másik, hogy kb 1-2 hetente elfelejti a párosításat a telefonnal és a két füles között is. Valaki tapasztalt már hasonlót? -
blueye
veterán
Spunky Beat-nel senkit sem zavar az eles hang amit erintesre ad?
-
pleslie82
tag
Sziasztok!
Nekem ma érkezett meg a Lurdy-ból. Kiváncsi vagyok, mennyire sikerül megbarátkozni vele. Egy Samsung U Flex mellé/helyett vettem, mert annak kicsit zavar a nyakpántja, bár pl. boltba beugorva azt csak ledobom nyakba és nem vagyok süket. Nyilván hangminőség gyengébb lesz, kérdés hogy mennyire.
-
blueye
veterán
válasz
sirarcheer #219 üzenetére
Kosz hogy ezt megosztottad, mondjuk en eleve (osztonosen
) igy hasznaltam mert igy marad meg legjobban a fulemben.
-
sirarcheer
senior tag
UPDATE: 10 nap aktív használat mellett, rájöttem a megoldásra. Nagyon "pontosan" kell a fülbe helyezni, pont úgy ahogy a képeken van szinte "vízszintesen" kell állnia. Érdekes még a honlapjukon is csak az egyik képen van így, de ilyenkor nincs szakadás és sapka sem zavar be. Stabil a kapcsolat.
Szóval nálam a "helyes" pozíció megoldotta a szakadásokat, meg hang "pattogását" a jobb és baloldal között. Hátha másnak is segít. -
Uzsidoboz97
csendes tag
Tegnap óta használom.
Otthon egy Beyerdynamic Custom one pro plus-t vagy egy Sennheiser HD569-et használok. Szerintem ehhez a kettőhöz képest sem nevezném hallgathatatlannak.Melóba tökéletes, egy Pioneer SE-CH5T-t váltott.
(MI9T-vel Spotify-jal ennyiért tökéletes számomra) -
Plug Life
senior tag
válasz
sirarcheer #215 üzenetére
Nekem is csinálja utcán, de érdekes módon csak akkor, ha megállok. Ha gyalogolok, akkor stabil a kapcsolat 😂
-
AXisBOLD
addikt
válasz
sirarcheer #215 üzenetére
hát nem tudom mi lehet ez, megoldást nem találok hozzá a neten csak hogy már más is tapasztalta.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
AXisBOLD #214 üzenetére
Nekem az Airdots Basic működött TV-vel, késést nem tapasztaltam.
Nekem a hang akadás a probléma. Galaxy S10-el használnám, de úgy szakadozik a vonal, hogy élvezhetetlen. Nem tudom, hogy a sapka és a télikabát ennyire bezavarhatja a rendszert, mert otthon, vagy irodában nem tapasztaltam ezt. Ami furcsa, hogy a elrakom a dobozába, majd ismét kiveszem utána ritkábban csinálja. -
Drughi
addikt
Spunky Pro vs Beat?
Melyiket és miért?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
próbálta már valaki TV-vel párosítani? Működhet azzal is?
-
kchris78
veterán
válasz
tomboy0013 #199 üzenetére
"eliszod a pénzt, most meg azt írod karácsonyi ajándéknak kaptad." csak egy apró szösszenet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ne legyenek illúzióink: ez a 6000 forintos fülhallgató nem veszi el a drágább társai kenyerét, ennyi pénzért azonban zseniális vétel.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest