- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
b10up
tag
válasz eisento #25324 üzenetére
Nekem volt egy olyan problémám, hogy telenor+telekom dual sim mód, hiába állítottam, hogy net melyik simről legyen, csak az elsőről jött. Egyedül az volt megoldás, hogy az 1-2 simet szoftveresen vagy fizikailag felcseréltem. Akkor is mindig csak az egyik működött, hiába írt ki mindkettőhöz 4G-t a telefon.
-
darvinya
titán
válasz eisento #13290 üzenetére
Mint már írták, hogy ilyen funkciók csak custom ROM-on.működik rendesen.
Viszont gyárilag fent van SmartLock abba beállítva biztonságos arc, és felemelve ránéz és máris felodva.
De ott ujjlenyomat olvasó, amihez csak hozzá kell érni és máris fel van oldva (én ezt használom).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Istju
senior tag
válasz eisento #12981 üzenetére
Én mértem a gyári töltő fejjel. Kb 1,6A körül tölt maximum, de nagyon profi a gyári töltő, mert ezen áram mellett a kapocs feszültség 4,99 Volt. Egy 3Amperes töltővel, ami gyorstöltő funkciót is tudja, nem több, hanem kevesebb a töltőáram.
[ Szerkesztve ]
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
rzoli
senior tag
válasz eisento #12981 üzenetére
A gyári ROM 8.0, és jelenleg márciusi biztonsági csomagnál jár.
Duplakoppos ébresztés a gyárin nincs, a Custom ROM-ok viszont már tudják, azok, a legtöbb legalábbis jelenleg 8.1 alatt futnak.
Ha gyárin maradnál, van lehetőség a közelség érzékelővel ébreszteni a telefont, vagy ujjlenyomatolvasóval. Illetve létezik olyan mágneses flip tok, ami ébreszti a telefont, ha kinyitják.
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
donjohnson
addikt
válasz eisento #12969 üzenetére
snapdragon 625 soc van a készülékben, ami a leírás alapján tartalmaz wifi vezérlőt, tehát teljesen szabványos, nem kínai wifi van benne: Integrated 11ac Wi-Fi + WCN3680B companion chip
az android is stock, nem tudom mire érti, hogy kínai fos.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
darvinya
titán
válasz eisento #12969 üzenetére
Az.
WiFi kapcsolat önmagában nem okoz újraindulást.
Max. WiFi router Linux fw-je folyamatosan olyan hiba kódokat dobál, amitől már készülék besokal (mert nem bírja tovább hülyeségeket).Ha az app nincs felfejlesztve Op. rendszer verziójára, az okoz meglepetéseket felhasználónak (pl: készülék fagyás, újraindulás, app megnyithatatlan, stb.)
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rzoli
senior tag
válasz eisento #12825 üzenetére
Csak, tipp, hogy nem lesz, mert nincs már a listán sem. Ha még várható, akkor pedig a listán rajta van, csak "nincs készleten, értesítést kérek" gomb/felirat van ott, vagy valami hasonló szöveg.
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!