- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #5 üzenetére
Véletlenül épp cégnél dolgozok,ráadásul az IT beszerzés is az én feladatom, és eszem ágában nincs ezt venni. Inkább B vonalas kínai márka. Amiben lenne előnye a Samsungnak, mint például biztonság terén a KNOX, az extra fizetős szolgáltatás. Arra meg épp úgy megfelel az Ulepad is, hogy a raktáros lezúzza, mert leesik a targoncáról, stb.
-
donjohnson
addikt
valószínűleg nem .:Ádám:. és Timer miatt fog ez eldőlni, hogy ketten nem vesztek ebből.
a strapabíró tableteket általában cégek veszik.
pl. gyorsétterembem a mozgó rendelésfelvevő ember, vagy egy raktárban a logisztikus kezében látni ilyeneket.
ha lejár a garancia akkor 2-3 év után lecserélik.
ez már a sokadik kiadás ebből. -
.:Ádám:.
tag
Sőt van jobb mint amit cs.zs. kelléga írt.
6Gb ram modulokból van paletta számra és jóval nagyobb kedvezményt is kap a beszállítótól (micron, samsung) ha azzal építi.
Így lehet még olcsóbb lesz az a fránya BOM listaSzerk.: Tudatos vásárlóként nem veszem meg így kikopik előbb utóbb. Persze akkor vagyok bajban ha rétegtermék de rászoruló vagyok.
-
Amúgy ezeknek fájna belerakni alapkiépítésben mondjuk 8 GB RAM-ot? Tabletet még ritkábban cserél az ember, mint telefont, pláne szükség lenne az időtállóságra, erre belever 6 GB-ot a Samu. Mintha árképző tényező lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Boox note Air4 C
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest