- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
dzsi23 #20978 üzenetére
igen, mivel az aliexpress addig visszatartja a pénzt míg nincs megerősítve a kézbesítés... sokan trükköztek is vele, a "no tracking"es postával, ugye ezen nincs követés, lazán behazudták hogy nem jött meg, közben igen... megmaradt a termék is, meg az ára is visszajött... most már egyre több eladó csak "tracking"es postával küldi, itthon ezt nemzetközi ajánlottnak hívja a posta, nyomonkövethető a kézbesítés és így nem lehet trükközni az átvétellel... nálam volt hogy az egyik termék megjött, visszaigazoltam hogy megkaptam és az státusz majdnem 1,5hétig fund processing-en volt...ez az eladónak elég rossz,hogy ilyen lassan fizet ki az ali, viszont a refund(pénzvissza) is van hogy lassú, nekem 15munkanap volt eddig a leghosszabb idő, a legrövidebb 3nap míg visszakaptam... én ebayről váltottam át alira...
-
-
törölt tag
válasz
dzsi23 #20926 üzenetére
Van minta is, de a feloldáshoz elég csak az ujjlenyomat. Párszor kellett a minta is a feloldáshoz, de csak random kéri, szóval nem kell mindig mind a kettő egyszerre. Igazából azért használom az ujjlenyomatot, mert az előző telefonom kijelzője elrepedt, és nem tudtam kinyitni mintával.
-
-
dzsi23
addikt
válasz
dzsi23 #18208 üzenetére
Azt hiszem, rájöttem a megoldásra. Persze, ez inkább csak tüneti kezelés, mint gyógyítás, és kell hozzá egy másik telefon, Oreo-nál régebbi androiddal.
1. Mindkét telefonra Nova Lanucher.
2. Régebbi rendszeren, Nova-ban biztonsági mentés.
3. A lementett állomány (1 darab fájl) átmásolása a másik készülékre.
4. Oreo-n, Nova-ban biztonsági mentés visszaállítása.
5. Öröm, bódottá.Szerk.:
Gondolom, másik backup-képes launcherrel is működik, de nem próbálom másikkal, mert Nova-t használtam már korábban is, ez marad. A gyári launcher így kiesik a képből. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
dzsi23 #18064 üzenetére
Dehogynem olvasok. De általában átugrom a sok bla bla részeket ahol a külsöröl meg hogy milyen usb-je van, meg milyen telefonokat nyom le, meg hány mp-eles a kamerája stb. stb. de ezekszerint átugrottam az optikai zoom-os részt is
Inkább fórumokat olvasok, felhasználói véleményeket mennyire megbízható a készülék. Nekem nem baj ez a zoom-os dolog. Csak tudni akartam átverés-e. A lényeg még mindíg hogy jó teló legyen.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
dzsi23 #18012 üzenetére
Én a Simple Gallery-t használom. A neve is mutatja: teljesen szimpla kép/videó galéria/nézegetö, nagyon alap.
MÁS a többiekhez: Valami non-stop használja a GPS-t. Hogyan tudom kideríteni hogy mi?
-
ValoVillam
tag
válasz
dzsi23 #17973 üzenetére
szintén ezen gondolkodom, hol vegyem... budapesten vagyok, ráérek, helyileg közel van a netmobil.hu átvevőpontja, ezért velük szemezem. ott most éppen 57400 ft a legolcsóbb 4/64-es, arany színben (nekem az is megfelel, úgyis hamarosan lefedem fekete hátlaptokkal). kapnak tőlem egy szavazatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest